• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

DİYARIM AFİYET OLSUN MENÜN GÜZEL CANIM ...
SPORUNDA ...:8:

banuşum menü yazmıyorsun neden ? monti yapmasanda yaz canım :34:

zilim evlerimiz yaşam alanlarımızdır . bazan salaş dagınık bazan derli toplu ama bu dünyadaki en rahat etme yerimiz .evimiz bize hizmet etsin biz ona deyil :34:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46: bu alkışlar son cümle için

evet banum hafif yemeye çalışıyorum artık sabahları daha hafif kalkıyorum akşam işten eve gelmem 9 u buluyor ne yesem rahatsız ediyordu bende çözümü işyerinde çıkmadan yoğurt müsli meyve yiyerek çözüm şimdilik iyi gidiyor

çok kolay artıya çıkıyor tartı dikkatli olmam gerekiyor

bende monti yapmıyorum ama yazalım boşver böylece uyarırız birbirmizi

sporuda bende yazıldım o kadar para verdim salona 7 ay oldu hala düzene sokamayınca bende kimse kalkmadan işe geçmeden yapayım dedim yılda 2.000 tl çöpe gitmiş oldu böylece

hepinize kolay gele öpüyorummmm

evet banum hafif yemeye çalışıyorum artık sabahları daha hafif kalkıyorum akşam işten eve gelmem 9 u buluyor ne yesem rahatsız ediyordu bende çözümü işyerinde çıkmadan yoğurt müsli meyve yiyerek çözüm şimdilik iyi gidiyor

çok kolay artıya çıkıyor tartı dikkatli olmam gerekiyor

bende monti yapmıyorum ama yazalım boşver böylece uyarırız birbirmizi

sporuda bende yazıldım o kadar para verdim salona 7 ay oldu hala düzene sokamayınca bende kimse kalkmadan işe geçmeden yapayım dedim yılda 2.000 tl çöpe gitmiş oldu böylece

hepinize kolay gele öpüyorummmm

BEND ETEK ÇÖZÜMÜ ÇIKMADNA YEMEKTE BULDUM CNM OFİSTE YİYİP ÇIKIYORUM.
hazır bardak çorba ve çörekotlu büskivi yiyim diyorum emme kararsızımm
öglenmi yesem acaba onları yemektende korkmuyor degilim
ama büskivi yiycme diye ekmek yemedim sabah:34:

canın çok istiyorsa biraz yersin ama öğün yerine geçmesin bence ara öğün gibi yada akşam yoğurtla beraber akşam yemeği gibi yesen daha iyi olmaz mı

ben öğlen protein almadığım zaman çok aç kalıyorum etrafa daha çok saldırıyorum

birde eskiden markete gittiğimde yemesemde alayım arkadaşlar yer die aburcubur alıyordum tabi ki kendimde yiyordum ancak bu öğlen markete gittim aç olduğum halde kayısı, yoğurt, elma, domates, salatalık aldım hepsini yesem bile sağlıksız olmayanlara yöneldim

canın çok istiyorsa biraz yersin ama öğün yerine geçmesin bence ara öğün gibi yada akşam yoğurtla beraber akşam yemeği gibi yesen daha iyi olmaz mı

ben öğlen protein almadığım zaman çok aç kalıyorum etrafa daha çok saldırıyorum

birde eskiden markete gittiğimde yemesemde alayım arkadaşlar yer die aburcubur alıyordum tabi ki kendimde yiyordum ancak bu öğlen markete gittim aç olduğum halde kayısı, yoğurt, elma, domates, salatalık aldım hepsini yesem bile sağlıksız olmayanlara yöneldim

diyarım hiç adetim degildir bunları yemek ama artık yıllardır bıktım , biraz esnek davaranıyorum ama yinede ipleir bırakmıyorum tabi
mesela bugün o bir paket büskiviyi yiycme diye sabah iki haşlanmış yumurta yedim evde:34::34:
hatta kalabalık oldu ofis hemen bsükivi yiyip yanınd abardak çorba içeyim deidm yaptım içmedim kh nı düşününce döktüm valla acaip tırmışım yani kilo almaktan herşeyi yemiyorum ama arada bir böle büskivi vs yemek istiyor cnm 5 te yiyip çıkıcma zaten ofisten yogurtla birlikte sabahta ekmek yemeidigm için sorun olmaz diye düşünüyorum..:34::34::34:

abur cubur hala alıyorum benim eşim e çocukalr çikolara çok severler özellikle eşim çok yer her akşam fındık fıstık uzak durmayı ögrendim artık

merhaba kızlar ıyıyım sukur bııraz toparlandım yınede var bıraz halsızlık eskı kullandıgım ılacıma dondum hergun ıcıyorum demır ılacı

abenım hayırlsıı olsun kızın ıcın bende hazırlanıyorum bu aralar haslaık yuzunden hıc calısamıyorum

neyse gelelım menume
sabah
gec kalktım yıne
öğlen dıyım menemen 2 dlım ekmek
aksam k. mercımek corbası 2 tane kuru bıber dolması( pzar pz.tesı gunu yedım bı kac tane umarım kılomu etkılemez cunkı cokk sevıyorum dayanamaddım)

asagıdakı smıllerı ben yapmıycam bu arada kızım gondercek bu karı delırdı mı demeyınnn :9:

:72: :72::emir_bebek::ssz::1::2::3::27::49::52::55::54::56::32::12: :16::15:

Son düzenleyen: Moderatör:
kalkınca:2 kuru kayısı( akşamdan suya koymuştum )

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3-4 küp kaşar, biraz tulum
zeyrin, 1 bardak süt

öglen
kurur domates patıcan yemegi
yogurt
1 parmak ezine peyniri

akşam
1 paket çörek otlu ( güya yarısını yiycemtim hepsini yedim)
yogurt
3 kayısı

merhaba kızlar ıyıyım sukur bııraz toparlandım yınede var bıraz halsızlık eskı kullandıgım ılacıma dondum hergun ıcıyorum demır ılacı

abenım hayırlsıı olsun kızın ıcın bende hazırlanıyorum bu aralar haslaık yuzunden hıc calısamıyorum

neyse gelelım menume
sabah
gec kalktım yıne
öğlen dıyım menemen 2 dlım ekmek
aksam k. mercımek corbası 2 tane kuru bıber dolması( pzar pz.tesı gunu yedım bı kac tane umarım kılomu etkılemez cunkı cokk sevıyorum dayanamaddım)

asagıdakı smıllerı ben yapmıycam bu arada kızım gondercek bu karı delırdı mı demeyınnn :9:

:72: :72::emir_bebek::ssz::1::2::3::27::49::52::55::54::56::32::12: :16::15:
afiyet olsun ıcır ... yavruşu öp yerime :emir_bebek:

kalkınca:2 kuru kayısı( akşamdan suya koymuştum )

kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
3-4 küp kaşar, biraz tulum
zeyrin, 1 bardak süt

öglen
kurur domates patıcan yemegi
yogurt
1 parmak ezine peyniri

akşam
1 paket çörek otlu ( güya yarısını yiycemtim hepsini yedim)
yogurt
3 kayısı

menün güzel banum . afiyet olsun ....

günaydın kızlar ..:16:

dün akşam baya uzunca yazdım ama gitmemiş yahu telden :44:

kızımın sınavı beklentimiz kadar iyi geçmedi yine tutlulmuş matematikte .. diger dersleri iyi .matmatikde zorlanmış baya boş bırakmış. çok dolaylı soruyorlar soruları . ancak yertiştirmiş sosyalede hiç girmemiş zaman kalmadıgından . normal denemerde baya iyiydi zaman sorunuda yoktu . işte gerçek sınav farklı oluyor çoçukları kasıyor ..
.. sanırım ilk sınav geçen seneki gibi gelecek .. önemli olan diger lys geçen sene o kötü geçmişti .. bu sene ona oynıycaz bakalm hayırlısı ... bir anne olrak çoçuklarım illa şunu kazan şöyle olsun dye bir beklentim olmadı , ama işde çoçuklar üzülünce sende üzülüyorsun . sonuçda emekleri çok ,çok çabalıyor yavrum ... hayırlıbakalım bekleyip görücez ..:31:

ayselim balım kendini toparlamana çok sevindim .:38:

:

ablacım :38:

ay inşallah sandığından daha iyi gelir sonuçlar ablam lys çok daha iyi geçer inşallah :34:

evet toparlandım gibi ablacm insanın böyle zamanlarda yanında sevdiği olunca bir başka oluyormuş onun sayesinde toparlandım desem yeridir:69:

sizin de verdiğiniz moralleri unutmuyorum tabi iyi ki varsınız :16:

aminnn ablammm :)))

dünkü menüm:

sabah 06.00-07.15 sahilde yürüyüş

kahvaltı 09.30

2 dilim kızarmış tahıllı ekmek
2 dilim peynir
4 zeytin
domates-salatalık-yeşillik
4 zeytin

ara 11.15

2 kuru kayısı
1 bardak yeşilçay

öğlen 12.30

ızgara tavuk
ızgara sebze
domates-salatalık
yoğurt
ayran

ara 14.58

1 nescafe
3 kayısı

akşam 17.45

1 bardak süt
2 kaşık sade yulaf ezmesi
2 avuç beyaz leblebi

gece 20.30
4 kaşık yoğurt

afiyet olsun canım iyi gidiyorsun :)

iyi akşamlar :16:

dersler yine yoğunlaştı vizelerden dolayı bu saate anca girebildim vizeler kapıda:18:

menümü yazıp ödevime döneceğim

Sabah:2 yumurtadan omlet, zeytin (çok acelem vardı)
Ara:azcık leblebi( gıcık profesör boğazımda bıraktı valla süt de içecektim ama olmadı :( )
Akşam:15 dk önce 1 elma sonrasında ->Tavuk,salata,yoğurt

spor: 1 saat yürüyüş ,(3 saat ayakta ameliyat masasının önünde dikilme :5::19: (ah profesör ah :9:)

benden bu kadar montici güzeller hepinizi öperek uzaklaşıyorum :34:

herkese günaydınlar dünkü menümü yazayım

sabah
2 dilim ekmek
domates
peynir

öğlen
kıymalı patlıcan yemeği
yoğurt

ara
4 adet kuru kayısı

akşam
ev yapımı tavuk döner
yoğurt :56:

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
salatalık

öğlen
köfte
salata
ayran

ara
kuru erik

akşam
kıymalı patlıcan yemeği ( evde patlıcanı bir tek ben yediğim için üç gündür yiyiyorum :9:)
yoğurt

Kızlar yöntem işe yaramazsa kenii kötü hissedicem bu pazarda tartılayım söz açıklycam ben sizin :34: kobayınızım :) Valla tartı için sabrediyorum çok zoroluyor fakat müthiş inceldiğimi hissediyorum bakalım tartı ne diyecek :8:

bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
salatalık

öğlen
köfte
salata
ayran

ara
kuru erik

akşam
kıymalı patlıcan yemeği ( evde patlıcanı bir tek ben yediğim için üç gündür yiyiyorum :9:)
yoğurt

naz günaydın cnm bi kuru erik bulamadım bende ya hiç bir yerde yok
çok fena kabıuz oluyorum bu günlerde:(
bende evde bakla vardı bugün onu getiridm öglene yoksa çöpe giiceki bu hafta hep sebze yedim.
öglenleri

naz günaydın cnm bi kuru erik bulamadım bende ya hiç bir yerde yok
çok fena kabıuz oluyorum bu günlerde:(
bende evde bakla vardı bugün onu getiridm öglene yoksa çöpe giiceki bu hafta hep sebze yedim.
öglenleri

günaydın banu ben carefordan aldım eriği . bende bu aralar inanılmaz kabız oluyorum öncesinde mutlaka her sabah çıkardım ama 2 haftadır fena . eşim sağolsun patlıcanı okadar çok almışki 3 günlük yemek çıktı bana :)

merhaba kızlar

menüleriniz çok güzel

hepimizi tebrik ediyorum

dünkü menüm:

sabah 70 dakika sahilde yürüyüş

kahvaltı 09.15

2 dilim kızarmış siyah ekmek
1 dilim peynir
4 zeytin
domates-kıvırcık-dereotu

öğlen 12.30
1 porsiyon tavuk şiş
salata
ayran

ara 13.55
10 badem

akşam 15.51

bir kaşarlı tost
sütlü nescafe

ara 19.30
2 kaşık Arnavut ciğeri
1 mercimek köftesi
2 kaşık yoğurt

aslında son yemeği yemezdim ama eve bi geldim işten siz tahmin edin annem döktürmüş yine :(((( ancak bu kadar tutabildim kendimi

günaydın banu ben carefordan aldım eriği . bende bu aralar inanılmaz kabız oluyorum öncesinde mutlaka her sabah çıkardım ama 2 haftadır fena . eşim sağolsun patlıcanı okadar çok almışki 3 günlük yemek çıktı bana :)

bizimd ebi kuryemişçie vardı bir kez almıştım oraya bakmam lazım
hep şekeri çok az onun hepde çok iyi sabahları kahvaltı öncesi yeirm ikitane diye düşünüyorum
çok kötüyüm yaa o sebepten tartıyada yansımıyr

bu arada benim ayaklarım su topladı çok ağrıyor basamıyorum patlamadığı için

ne yapmam gerekir

spor ayakkabım iyi bide daha öncede onunla yürüyordum zaten o yapmamıştır sanırım aşırı kilodan kaynaklı

bu arada benim ayaklarım su topladı çok ağrıyor basamıyorum patlamadığı için

ne yapmam gerekir

spor ayakkabım iyi bide daha öncede onunla yürüyordum zaten o yapmamıştır sanırım aşırı kilodan kaynaklı

geçmiş olsun diyarım ya bir kaç gün yürüme diycem ama tamda motive olmuştun:26::26::26:

Back