Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın ablacığım çok sağol . Nasılsın bu arada yoğunluklar devam mı ?

yogunluk hep aynı nazlım . bugun tatliler için aslında dinlenmem lazımmış .(yarın tahlil vermeye gidicem hacettepeye .). ama evin hali buna müsae etmeyecek sanırım kızım evde ablası lakin oda hasta .. öyleden sonra kursa gidicem şükür kursum hemen evimin yanında ..
biraz kulandıgım ilaçlardan (tansiyo düşürücü)birde dengesiz beeslenmekden okdar hasiz hissediyorumki kendimi :18: benim acilen montiye başlamam lazım kilo için olmasada saglıgım için .. ama iştahım çok fena bir türlü karşı koyamıyorum . bir kısır döngü gibi bilirsiniz yedikçe arkası geliyor katlanarak.

sen nasılsın nazlım ogluşa kim bakıyordu senin ?

kızına çok geçmiş olsun ablacığım . sende dinlen biraz boşver ev işi yapılır sağlığın daha önemli . benim oğluşa 2 gün anneanne ,3 gün babaanne 2 günde ben bakıyorum ablacığım . İNŞALLAH yaz tatili geldiğinde kız kardeşim bakacak abla . düğünler bittiğinde de annem bakmaya devam edecek İNŞALLAH ablacığım . farlı kişiler baktığında bir türlü bir düzen oturtamıyorum malesef bir kaç ay daha bu şekilde devam edicek mecburen keşke imlanlar el versede kendim bakabilsem oğluma en azından okul çağına gelene kadar

hepiiniziiii çokkkkkkkkkkk özledimmmm yahuuu
ne zormuş sizi uzaktan takip etmekk

zilimm gülmekten öldürüdn beni yahu çok yaşa sen
bimden ekmek aldım , regli oldum diye ceza mı alınırmış yahu :)))))

naz çok iyi gidiyorusn cnm tebrikler çok iyi gitmiş bu hafta

benim .çok cnm sıkıldı dün diyet ve regli bitmesine ragmen hiç kilo vermedigimiz gördüm
ctesi gece çok ayakta kaldım
3 te yatıp 7 de kalkınc aödem oldu snaırım ama inceldim yani.

aben ablamal görüştük zaten onun her yerde sobası var aman diyimmm

günaydın .. hayırlı haftalar dilerim .

zilim banum bugün öyleden sonra gelir canım .

.. kilosuda bu hafta sabit.

nazlım afiyet olsun menüler yine süper...

pofum afiyet olsun canım ..iyi gidiyorsun

tşk ederim aeben :)
yok zilim annem un kullanmıyor çorbalara

banuşum hoşgeldin canım
heya heryerde sopam var

pofum aileninde diyete destek vermesi ne güzel

kızlar yarın sabahdan evden çıkıcam sanırım ancak akşam girerim eve haberiniz olsun .

incelmek demek yagların yok olması demek deyimi banum . ne edcen baskülü

hoşbulduk aben ablammm , valla incelmek yaglaırn gitmeside demekte işte bird etartıda görebilsek fena olmaz aslında
insan görmek istiyorr

günaydın menümü yazayım (dün)

kahvaltı
2 dlm ekmek
peynir
3 zytin

öglen
az tavuk
yogurt

ara
elma

akşam
taze fasulye
yogurt
salata

nerdesinzi yahu bell geldim hepiniz kaçtınız mı

naz süt izinind ebugün sanırım ,
aben ablam sohbettee

zilimmm nerdesişn sen hafta sonuda gelmedin

slm herkese..

banum hiç sorma cnm,nasıl yoğun geçiyor günlerim...

hafta sonuda öyle geçti yine..cumrtesi gezmelerle,pazarda temizlik ve misafirle derken pazartesi maratona kaldığımız yerden devam ettik..oğlumun satranç turnuvaları başladı okulda..okul çıkışı onu bekliyorum geç çıkıyor.eve gelip mutfağa bi girincede çıkmam 9'u geçiyor walla cnm..

şu an tam 6 makine çamaşırım var ütülenecek..biride makinede yıkanıyor..bir kez giydiğim gömleği yada kazağı dirsekleri çıktı diye,pantolonlarıda keza aynı şekilde kirliye atıyorum.katlayıp kaldırmak içime sinmiyor.oğluşun ve eşinde aynı ..günlük 3 alt 3 üst parçadan sepet hemen doluyor yaa..valla yıkana yıkana soldular..birde ütülemesi olmasa..ütüden iyice nevrim döndü zaten..sırf ütü için bir kadın tutmayı düşünüyorum içime sindirebilsem..we çok fazla yoruluyorum..

sizler nasıl kalkıyorsunuz bu işlerin altından gerçekten bazen kendimi yetersiz görüyorum .. iç çmaşırından havluya,nevresime kadar ütülüyorum.omuzlarımı kaldıramıyorum ertesi gün..

oğlum az evvel anne akşama pilavla ev döneri birde sabaha peynirli kurabiye yaparmısın dedi,şimdi bunları yapçam..sonrada ütü..derken gece bittiiiiii....

walla bana bi proğram çıkartın kızlar..nasıl yetişeceğim..24 saat yetmiyor bana..:18:

yani derin temzliği ne aralıkla yapıyorsunuz?yada mutfak dolaplarını vs..ne aralıkla siliyorsunuz?
ben bunları her hafta sonu yapıyorum.çokmu fazla?hafta içi 2 hafta sonu 1 olmak üzre toplam 3 kez süpürüp siliniyor ev haftada..çokmu yani bu bilmiyorum?okulda sohbetlerde falan arkadaşlar haftada 1 kez yapıyorum diyor..ben 2 keze düşürdüğümde bile toz pasak oluyor ev..

kadın olmak zor walla ...

bak banum yazmadım yazmadım ,yazıncada 1 sayfa dolusu dert yandım oku tepe tepe..ama mutlaka bana bi çözüm bul ben kaçtım..çilemi doldurmaya mutfağa gidiyorum

Son düzenleme:
pofum aileninde diyete destek vermesi ne güzel

kızlar yarın sabahdan evden çıkıcam sanırım ancak akşam girerim eve haberiniz olsun .

yaa sormmaaa hele annem varyaaa bişey yesem fazladan suçluluk duygusunun içine sokuyor insanı

Son düzenleme:
Iyi aksamlar kizlar pek keyfim yok bu aralar yazamadim kusura bakmayin bugun ki menum,

SABAH
1 dilim ekmek,1 dilim peynir,domates

ÖGLEN
Brokoli corbasi ve ayran (saat 17 de yedim,kahvaltiyi gec yapmistim acikmadim)

AKSAM
1 kase yogurt,2 kuru kayisi,5 findik,2 ceviz ve tarcin(canim hic yemek yemek istemedi)

günaydın hatunlarrr

dün giremedin fırsat bulupda .herkesler yidir inşallah

hayır olur inşallah ayışıgım .

afiyet olsun ...keyifsizligin iştahını bile kesmiş:26: rabbım kimin sıkıntısı varsa hayırla gidersin inşallah .

Son düzenleme:
günaydın menümü yazayım (dün)

kahvaltı
2 dlm ekmek
peynir
3 zytin

öglen
az tavuk
yogurt

ara
elma

akşam
taze fasulye
yogurt
salata
banum süper menüler geliyor sonucuda süper olacak inşallah

günaydın dünkü menüm

3 adet gün kurusu
15 dk sonra

sabah
1 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

öğlen
tavuk sote
yoğurt

akşam
kıymalı karnıbahar
yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…