Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm herkese..
banum hiç sorma cnm,nasıl yoğun geçiyor günlerim...
hafta sonuda öyle geçti yine..cumrtesi gezmelerle,pazarda temizlik ve misafirle derken pazartesi maratona kaldığımız yerden devam ettik..oğlumun satranç turnuvaları başladı okulda..okul çıkışı onu bekliyorum geç çıkıyor.eve gelip mutfağa bi girincede çıkmam 9'u geçiyor walla cnm..
şu an tam 6 makine çamaşırım var ütülenecek..biride makinede yıkanıyor..bir kez giydiğim gömleği yada kazağı dirsekleri çıktı diye,pantolonlarıda keza aynı şekilde kirliye atıyorum.katlayıp kaldırmak içime sinmiyor.oğluşun ve eşinde aynı ..günlük 3 alt 3 üst parçadan sepet hemen doluyor yaa..valla yıkana yıkana soldular..birde ütülemesi olmasa..ütüden iyice nevrim döndü zaten..sırf ütü için bir kadın tutmayı düşünüyorum içime sindirebilsem..we çok fazla yoruluyorum..
sizler nasıl kalkıyorsunuz bu işlerin altından gerçekten bazen kendimi yetersiz görüyorum .. iç çmaşırından havluya,nevresime kadar ütülüyorum.omuzlarımı kaldıramıyorum ertesi gün..
oğlum az evvel anne akşama pilavla ev döneri birde sabaha peynirli kurabiye yaparmısın dedi,şimdi bunları yapçam..sonrada ütü..derken gece bittiiiiii....
walla bana bi proğram çıkartın kızlar..nasıl yetişeceğim..24 saat yetmiyor bana..:18:
yani derin temzliği ne aralıkla yapıyorsunuz?yada mutfak dolaplarını vs..ne aralıkla siliyorsunuz?
ben bunları her hafta sonu yapıyorum.çokmu fazla?hafta içi 2 hafta sonu 1 olmak üzre toplam 3 kez süpürüp siliniyor ev haftada..çokmu yani bu bilmiyorum?okulda sohbetlerde falan arkadaşlar haftada 1 kez yapıyorum diyor..ben 2 keze düşürdüğümde bile toz pasak oluyor ev..
kadın olmak zor walla ...
bak banum yazmadım yazmadım ,yazıncada 1 sayfa dolusu dert yandım oku tepe tepe..ama mutlaka bana bi çözüm bul ben kaçtım..çilemi doldurmaya mutfağa gidiyorum
afiyet olsun banum iştahsızlıkmı başladı ... şekeriniz dengeye girdi tabi :)
geçmiş olsun kas gevşetici kremin varsa sür bari oda yoksa pilateste oturarak yapılan sırt ,boyun hareketleri vardıya-(kolar ileri geri )onu dene .
slm herkese
walla gerçekten bu okul dönemi boyunca dahada fazla yorulduğumu hissettim..bu gün okulda arkadaşa gelen bi bayan varmış,çok titiz biri dedi..ben sabah evi ona teslim edip gidiyorum dedi.akşamda ben gidene kadar bitirip çekip kapıyı gidiyor dedi..bende bu hafta sonu alcam bakalım,birde hafta içi başka bi bayanı ütüye alıcam.bende herkes gibi eve gelince yemek telaşından sonra oturmak istiyorum yaw..yatana kadar dolap beygiri gibi koşturup pert olmuş vaziyette,nineler gibi erkenden uyuklamak istemiyorum yorgunluktan..
geçen yıllarda hatırlarsanız her gece örgümü örerdim,bakımımı aksatmazdım..şimdi valla ayda 1-2 ancak oje sürebiliyorum..öğrencilerden bile (işitme engelli iki kızım var) işaretleşirken gördüm..(benim üst dudağım kalkık biraz benden bahsederlerken üst dudaklarına dokunuyorlar) tırnaklarını gösteriyor biri diğerine..ve başını sallıyor .. artık oje sürmediğimi söylüyor diğerine..diğeride ona vücudunu işaret edip güzel giyiniyor ama diyor.nelere dikkat ediyor çocuklar bakımımı aksattığımı çocuklar bile farketmeye başlamış artık..
kadın gelince umarım daha fazla vakit ayırabilirim kendime ve oğluma,eşime...
millete hayran kalıyorum bazen walla yaa..olduğu kadar napalım,kendimi bitiremem ev işiyle diyorlar..keşke bende olduğu kadar diyebilsem..
laram kilo vermeye başlamışsın tebrikler..banum ,aebenim neler ediyorsunuz gariii?
oğlum keyifsiz yine,erken aldım okuldan bu gün.evdeyiz..birazdanda kontrol amaçlı doktoruna götüreceğim..bademcikleri şiş gibi,hafta sonu araya girmeden iyileşsin paşam...
aebenim senin kızın nasıl oldu aplam?
hayır olur inşallah ayışıgım .
afiyet olsun ...keyifsizligin iştahını bile kesmiş:26: rabbım kimin sıkıntısı varsa hayırla gidersin inşallah .
Amin aebenim beynim yorgun,ruhum yorgun,vucudum yorgun
istahim hic yok butun gun saat 4 e kadar 1 bardak sut ile durdum canim hic istemiyor birsey.Aksam 7 de tavuk sis,salata yedim.
banu hosgeldin canim.lara tarti oynamaya baslamis gozun aydin.zilim oglana gecmis olsun,umarim birseyi yoktur
aebenim hepinize cok gecmis olsun,insallah cabuk atlatirsiniz.nazlim sen nasilsin canim