• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menümde şöyle olacak

sabah
2,5 dilim ekmek
domates
beyaz peynir

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salata
ayran

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt

slm herkese..

banum hiç sorma cnm,nasıl yoğun geçiyor günlerim...:14:

hafta sonuda öyle geçti yine..cumrtesi gezmelerle,pazarda temizlik ve misafirle derken pazartesi maratona kaldığımız yerden devam ettik..oğlumun satranç turnuvaları başladı okulda..okul çıkışı onu bekliyorum geç çıkıyor.eve gelip mutfağa bi girincede çıkmam 9'u geçiyor walla cnm..

şu an tam 6 makine çamaşırım var ütülenecek..biride makinede yıkanıyor..bir kez giydiğim gömleği yada kazağı dirsekleri çıktı diye,pantolonlarıda keza aynı şekilde kirliye atıyorum.katlayıp kaldırmak içime sinmiyor.oğluşun ve eşinde aynı ..günlük 3 alt 3 üst parçadan sepet hemen doluyor yaa..valla yıkana yıkana soldular..birde ütülemesi olmasa..ütüden iyice nevrim döndü zaten..sırf ütü için bir kadın tutmayı düşünüyorum içime sindirebilsem..we çok fazla yoruluyorum..:14:

sizler nasıl kalkıyorsunuz bu işlerin altından gerçekten bazen kendimi yetersiz görüyorum ..:14: iç çmaşırından havluya,nevresime kadar ütülüyorum.omuzlarımı kaldıramıyorum ertesi gün..

oğlum az evvel anne akşama pilavla ev döneri birde sabaha peynirli kurabiye yaparmısın dedi,şimdi bunları yapçam..sonrada ütü..derken gece bittiiiiii....

walla bana bi proğram çıkartın kızlar..nasıl yetişeceğim..24 saat yetmiyor bana..:18:

yani derin temzliği ne aralıkla yapıyorsunuz?yada mutfak dolaplarını vs..ne aralıkla siliyorsunuz?
ben bunları her hafta sonu yapıyorum.çokmu fazla?hafta içi 2 hafta sonu 1 olmak üzre toplam 3 kez süpürüp siliniyor ev haftada..çokmu yani bu bilmiyorum?okulda sohbetlerde falan arkadaşlar haftada 1 kez yapıyorum diyor..ben 2 keze düşürdüğümde bile toz pasak oluyor ev..

kadın olmak zor walla ...:19:

bak banum yazmadım yazmadım ,yazıncada 1 sayfa dolusu dert yandım:1: oku tepe tepe..ama mutlaka bana bi çözüm bul:9::48: ben kaçtım..çilemi doldurmaya mutfağa gidiyorum:27:

zilim kola y gelsin canım ..
temizlik konusu kişiye özel canım :6:ben hergün dip bucak temizlik yapmam . sedece ortalıgı topladıgım günde olur .kabadan süpürüp sildigim günde . yada dip bucak temizlik günlerimde olur .. genelde pazartesi (hafta sonu herkes evde olunca iş yapilmiyor) dip bucak süpürür silerim . diger günlerde ne gerektiriyorsa ..bu hayata temizlik yapmak için gelmedim sonuçda . okadar vaktimide temizlige ayıramam . her şeyi kararında yaşamalı insan . ne paspal olmalı nede temizlik hastasi :6:

selam ben geldima çtım ama bir fırsat olmadı yazmaya..
dünü yazayım önce

kahvaltı
2 dlm ekmekle tost
çay
3 zeytin

öglen
peynri salata ayran

ara
3 kayısı, 10 fındık

akşam
çoban kavurma
salata
yogurt

menüler iyi ama kilo hiç inmiyor snaırım:(

zilimmmm
canım ben haftada bir dip bucak tezmiliyorum
hafta içide bir kere süpürüyorum ama tabi degiştigi zmanlarda oluyor
ama kendini çok yoruyorsun ve abartıyorsun bence sen !!!
en aızndna bi yardımcı tut bu gennçlik bir daha gelmez bu kadar yorgunlukta vucutta bri hasar bırakırrr..

birazda zamanı kendine ayrımalı insna ya, okadarda 4/4 lük olmayı verisn bişiyler dimi ama

Son düzenleme:
boynum ve omuzlaırm çok fena cnm bugün öglene yemek getirmek istemedi,
fındık ve yogurt yiycemm bende:ssz::ssz:

afiyet olsun banum iştahsızlıkmı başladı ... şekeriniz dengeye girdi tabi :)
geçmiş olsun kas gevşetici kremin varsa sür bari oda yoksa pilateste oturarak yapılan sırt ,boyun hareketleri vardıya-(kolar ileri geri )onu dene .

afiyet olsun banum iştahsızlıkmı başladı ... şekeriniz dengeye girdi tabi :)
geçmiş olsun kas gevşetici kremin varsa sür bari oda yoksa pilateste oturarak yapılan sırt ,boyun hareketleri vardıya-(kolar ileri geri )onu dene .

evet abla iştahım yok
sabah simitler börekler havad uçuştu ofiste dönüp bakmadım
şimdi yogurtla kuruyemiş yedimde bartmışım snaırım biraz kuruyemişi

çok yanlızım ..

başlangıç ....77.000
14.02.2014 = 75,200
21.02.2014 = 73,500
3. hafta ...... 73.200

giden 300 gr.:46:

* Naz

15.11.2013.. 81.200
tekrar montiye başladı
10.01.2014 ...80.600
17.01.2014 ..79.000
24.01.2014 ...78.000
31.01.2014 ...77.400
07.02.2014 ...76.400
6. hafta .... 75,000
7. hafta ..... 74,800
8. hafta ...... 73.500

giden 1.300 gr:nazar::46:

*Motherwise

10.01.2014 67,000
16.01.2014 66,200
24.01.2014 65.500
31.01.2014 65.500
07.02.2014 65.500
14.02.2014 65.000
7. hafta ...64.500 .
8. hafta .... ??

* Clight

Başlangıç XXX
15.12.2013
27.12.2013 – 4 kg
03.01.2014 _
10.01.2014 _ 2 kg .
:6:
28.02.2014 _6 kg.:nazar:

* Lara

Başlangıç
: 70.600
07.02.2014 :68.300
14.02.2014 : 69.300
21.02.2014 :68.600
25.02.2014 :68.600 :16:

* Fasulye Turşusu

27.01.2014 : 80,6 kg
03.02.2014 : 78,6 kg
07.02.2014 : 77,6 kg
14.02.2014 : 79,6 kg
21.02.2014 : 78,5 kg
6. hafta ......78.100

giden 400gr.:46:

* Masum

24.01.2014 ...74.200
31.01.2014 ...72.400
07.02.2014 ...71.700
14.02.2014... 71 500
23.02.2014... 70.600:
6. hafta ......???

*Pofu
Başlangıç ....74.400
23.02.2014...73.200
2. hafta ..... 72.800

giden 400gr .:46:

*Nazlıkız
Başlangıç ......96.000
14.02.2014 .. 93.000
bu hafta .....??

Listede haftalarım yanlıştı düzelteyim dedim bugün mutluyum tartı kıpırdamaya başlamış çok şükür :nazar:
Fazla paylaşım olmamış hayırdır inşallah.
Zilcim kalemine hayranım nasılda uzun uzun yazıyorsun bravo sana.Ben hergün illa süpürüyorum mutfak kırıntı oluyor açınca her tarafı geçiyorum haftada bir derin temizlik oluyor ama ben yapmıyorum onu.Ya valla aten kaldırıp koparacak zamanımda yok arada yaptığımda 2 3 gün her tarafım hamlamış ama kendi yaptığın işte daha iyi geliyor ben yazları daha çok yapıyorum kendim ama evdeyken hep iş var valla bende anlamıyorum nedir bu bendemi arıza var diye hergün tuvaletleri temizlerim mutfakta dağınıklığa ve ize tahammülüm yok kendimi acayip pis hissediyorum o ankastrelerde bir iz toz bişey olunca amannnnnnnn takıntı işte bunlar rahat olmak lazım aslında
AZCIK KİLO VERMİŞİM ÇOK ŞÜKÜR ÇOKTA KAÇAMAKLI DURUMLARDAYIM VERMEİYİNCE MOTİVASYON KAYBEDİYOR İNSAN ŞİMDİ BU DURUM MOTİVE ETTİ İNŞALLAH

slm herkese:6:

walla gerçekten bu okul dönemi boyunca dahada fazla yorulduğumu hissettim..bu gün okulda arkadaşa gelen bi bayan varmış,çok titiz biri dedi..ben sabah evi ona teslim edip gidiyorum dedi.akşamda ben gidene kadar bitirip çekip kapıyı gidiyor dedi..bende bu hafta sonu alcam bakalım,birde hafta içi başka bi bayanı ütüye alıcam.bende herkes gibi eve gelince yemek telaşından sonra oturmak istiyorum yaw..yatana kadar dolap beygiri gibi koşturup pert olmuş vaziyette,nineler gibi erkenden uyuklamak istemiyorum yorgunluktan..:1:

geçen yıllarda hatırlarsanız her gece örgümü örerdim,bakımımı aksatmazdım..şimdi valla ayda 1-2 ancak oje sürebiliyorum..öğrencilerden bile (işitme engelli iki kızım var) işaretleşirken gördüm..(benim üst dudağım kalkık biraz benden bahsederlerken üst dudaklarına dokunuyorlar) tırnaklarını gösteriyor biri diğerine..ve başını sallıyor ..:19: artık oje sürmediğimi söylüyor diğerine..diğeride ona vücudunu işaret edip güzel giyiniyor ama diyor.nelere dikkat ediyor çocuklar:30: bakımımı aksattığımı çocuklar bile farketmeye başlamış artık..:1:

kadın gelince umarım daha fazla vakit ayırabilirim kendime ve oğluma,eşime...

millete hayran kalıyorum bazen walla yaa..olduğu kadar napalım,kendimi bitiremem ev işiyle diyorlar..keşke bende olduğu kadar diyebilsem..:14:

laram kilo vermeye başlamışsın tebrikler..banum ,aebenim neler ediyorsunuz gariii?:54:

oğlum keyifsiz yine,erken aldım okuldan bu gün.evdeyiz..birazdanda kontrol amaçlı doktoruna götüreceğim..bademcikleri şiş gibi,hafta sonu araya girmeden iyileşsin paşam...:34:

aebenim senin kızın nasıl oldu aplam?

slm herkese:6:

walla gerçekten bu okul dönemi boyunca dahada fazla yorulduğumu hissettim..bu gün okulda arkadaşa gelen bi bayan varmış,çok titiz biri dedi..ben sabah evi ona teslim edip gidiyorum dedi.akşamda ben gidene kadar bitirip çekip kapıyı gidiyor dedi..bende bu hafta sonu alcam bakalım,birde hafta içi başka bi bayanı ütüye alıcam.bende herkes gibi eve gelince yemek telaşından sonra oturmak istiyorum yaw..yatana kadar dolap beygiri gibi koşturup pert olmuş vaziyette,nineler gibi erkenden uyuklamak istemiyorum yorgunluktan..:1:

geçen yıllarda hatırlarsanız her gece örgümü örerdim,bakımımı aksatmazdım..şimdi valla ayda 1-2 ancak oje sürebiliyorum..öğrencilerden bile (işitme engelli iki kızım var) işaretleşirken gördüm..(benim üst dudağım kalkık biraz benden bahsederlerken üst dudaklarına dokunuyorlar) tırnaklarını gösteriyor biri diğerine..ve başını sallıyor ..:19: artık oje sürmediğimi söylüyor diğerine..diğeride ona vücudunu işaret edip güzel giyiniyor ama diyor.nelere dikkat ediyor çocuklar:30: bakımımı aksattığımı çocuklar bile farketmeye başlamış artık..:1:

kadın gelince umarım daha fazla vakit ayırabilirim kendime ve oğluma,eşime...

millete hayran kalıyorum bazen walla yaa..olduğu kadar napalım,kendimi bitiremem ev işiyle diyorlar..keşke bende olduğu kadar diyebilsem..:14:

laram kilo vermeye başlamışsın tebrikler..banum ,aebenim neler ediyorsunuz gariii?:54:

oğlum keyifsiz yine,erken aldım okuldan bu gün.evdeyiz..birazdanda kontrol amaçlı doktoruna götüreceğim..bademcikleri şiş gibi,hafta sonu araya girmeden iyileşsin paşam...:34:

aebenim senin kızın nasıl oldu aplam?

ay benbile bi ohh dedim zilim yahuu herşey ev işimi allasennn ,
zilim snei yıllardır tanırım bi yüzünü göremedim yawww:51:

Laram sevindim canim eksileri gormene. Evet ya bir kacamak yapinca toparlamak zor oluyor .

Zilim iyi. Etmissin yardimci almakla ,

Banum dikkat et azyemeye alistirma bunyeni !
Zilim kizim hala hasta hatta ben pazara cikinca gelmis dersaneden evde yatiyormus . Sadece oda deyil diger cocuklarda hasta . Her zaman cabuk atlayirdi bu sefer gdcmedi ablalari o deyilde sinava az kaldi bir an once yoparlansa yzvrum ..
Dahasi su an burnuma biber surmus gibi yzniyor gozlerim sulaniyor , sanirim bende nezle oldum .

hayır olur inşallah ayışıgım .:38:

afiyet olsun ...keyifsizligin iştahını bile kesmiş:26: rabbım kimin sıkıntısı varsa hayırla gidersin inşallah .

Amin aebenim beynim yorgun,ruhum yorgun,vucudum yorgun:14::14::14:

istahim hic yok butun gun saat 4 e kadar 1 bardak sut ile durdum canim hic istemiyor birsey.Aksam 7 de tavuk sis,salata yedim.

banu hosgeldin canim.lara tarti oynamaya baslamis gozun aydin:34::34:.zilim oglana gecmis olsun,umarim birseyi yoktur:48:
aebenim hepinize cok gecmis olsun,insallah cabuk atlatirsiniz:48:.nazlim sen nasilsin canim:3:

Amin aebenim beynim yorgun,ruhum yorgun,vucudum yorgun:14::14::14:

istahim hic yok butun gun saat 4 e kadar 1 bardak sut ile durdum canim hic istemiyor birsey.Aksam 7 de tavuk sis,salata yedim.

hayat sınavlarla dolu ayışıgım bazanda hepsi üst üste gelir , dertsiz kulda yok nemli olan bunlarla ayakda durabilmek :26:
rabbım bir çıkış yolu versin inşallah :31:

banu hosgeldin canim.lara tarti oynamaya baslamis gozun aydin:34::34:.zilim oglana gecmis olsun,umarim birseyi yoktur:48:
aebenim hepinize cok gecmis olsun,insallah cabuk atlatirsiniz:48:.nazlim sen nasilsin canim:3:

ben iyiyim canım çok şükür . ev iş spor arası gidip geliyorum ve oğluşla ilgileniyorum başkada yaptığım bişey yok yaz gelsede gezmelere gitsek artık

günaydınlar bugünkü menümü yazayım ( kendime yemek yapmıştım getireyim işyerine diye sabah dolabı açtım yemeği alayım diye yemek yok . akşam görümcem geldi benim yemeği yiyip bitirmişler bende yine yumurtaya kaldım bugün :14: )

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
yeşil zeytin ezmesi
kahvaltılık sos

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salata
ayran

ara
1 adet armut

akşam
1 avuç çiğ fındık
1 kutu süt :56:

günaydın.

nazlım afiyet olsun canım..
yav aslında öncelerinide bildigimden görümcenin hareketine şaşmadım niyeyse:27:

günaydınn menümü yazayımm

kahvaltı
2 dlm ekmek
zytin, peynir

öglen
15-20 fındık
10 a yakın badem:18::18:
yogurt

ara
1 portakal

akşam
taze fasulye biraz tavuk salata ygourt..

Back