Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

şimdi anlaşıldı tartının hafta ortasına göre neden fazla çıktığı regli oldum ( ama daha zamanı vardı ) buna sevinmedim değil :)

şimdi anlaşıldı tartının hafta ortasına göre neden fazla çıktığı regli oldum ( ama daha zamanı vardı ) buna sevinmedim değil :)

nazli bende sana yazicaktim regli siskinligi gecsin o zaman tarti seni dahada sevindirecek canim.o sisligin ustune 200 gram hic fena degil canim

Son düzenleme:
Yal.izimmmmm amaa oyleee valla baska bir amacim yokk aksam sicak sicak lavasa bulgur pilavina nayyyy didimmmm tavuk sis salata ayranimi yidimm

afiyet olsun banu.disarda tavuk sis ,salata candir cann sabah ki kahvaltida mecbur kalmissin canim yarin biraz proteine yuklenirsin pazara insallah baskul yuzunu güldürür

Son düzenleme:
Merhabalar,

Bu da benim manifestom :

27.01.2014 : 80,6 kg
03.02.2014 : 78,6 kg
07.02.2014 : 77,6 kg
14.02.2014 : 79,6 kg
21.02.2014 : 78,5 kg

Kaçamağın bedeli fena ağırmış 2 haftadır oyalıyor beni. Pzt regl günüm şiştim zaten fena.

gözüna ydın cnm iyi olmuş geldigi haftaya daha çok inersinn

Hayirli cumalar hepinizeee
bu haftaki kilom
14.02.2014 = 75,200
21.02.2014 = 73,500
GIDEN =1,700

kilo veren herkesi kutluyorum

asıl bens eni kutluyorummm maşallahhh

afiyet olsun banu.disarda tavuk sis ,salata candir cann sabah ki kahvaltida mecbur kalissin canim yarin biraz proteine yuklenirsin pazara insallah baskul yuzunu güldürür

evet cnm tavuk şiş en uygun yemek oluyor dışarda
bu hafta çok dikkat ettim yarınd aevdeyimm arkadaşım gelicek ama kendiem uygun diyetler yapıcam
pazara 6 ları görebilimiyim acaba zor ama

banum senin zor bir bunyen var canim 69 olur insallah ama 70 ide görsen bence süper olur haydi demle bir yesil cay nazlim sende karsilikli icelim

banum senin zor bir bunyen var canim 69 olur insallah ama 70 ide görsen bence süper olur haydi demle bir yesil cay nazlim sende karsilikli icelim

anam ben kendimi 70.5 diye düşünüp 6 lar diyorum tabi ya ben 71.5 im 70. i görsem öpüp başıma koyarımmm
off yaa eskiden aldıgım kilolalr hemen giderdi artık yapışıyor

anam ben kendimi 70.5 diye düşünüp 6 lar diyorum tabi ya ben 71.5 im 70. i görsem öpüp başıma koyarımmm
off yaa eskiden aldıgım kilolalr hemen giderdi artık yapışıyor

sorma banum ben eylulde 68,5 dum.Nasil bu hale geldim anlamadim nerdeyse 80 kiloya merdiven dayamistim valla.

ben emzirdiğim için yeşil çay içilebilirmi bilmiyorum : hiç içmedim hamileliğimden bu yana

ahhh banum derdimiz ayniymis bende karbonhidrata cok duskunumm:26::26: birde tatliyaaaaa birde gece yemek yiyen koca faktoru bende ona uydum biraz sonuc ortada

benimkisi dogumddan sonra başladı böyle ara nüksediyor yalnızım
bunu kimseyle paylaşmazsamda abartıyorum kesemiyorum piskolojik birazz
meselaaa gece 12 de oturuken haid yiyelim dedil benim olayım
gece uyanıyorum
uykudan ve gidiyorum mutfaga allah ne verdiyse yanii en çok ekmek ama
bazı sıkıntılaryyaşadımm ve gece 1 ekmek yemiştim bir kerresinde
ve sabahki pişmanlıgı sorma gitsin...

mesela kalkıyorum bakıyorum cnaım yemek istemiyor
amaa içimdne bir şey zorluyor benim yemem için
artık kurtulmak istiyoum bundan

:26::26::26::26::26: ne diyim bilemedim banum.mesala gece ekmek yerine sut icmeyi denesen.mesala ben gece cok acikirsam hemen bir bardak sut iciyorum o aninda kesiyor beni,cok denedim bunu sut gercekten bana engel oluyor .en azindan ekmekten daha masum yani :26: denemekten zarar gelmez banum tabi sutle aran iyiyse

Son düzenleme:

işte açlıkd egil benimki acıkmıyorum yani o an
ama 2 haftadır iyiyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…