• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menüm:

sabah 2 bardak su

kahvaltı:
ceviz
4 tane siyah zeytin
peynir
domates-biber-salatalık
şekersiz çay

2 saat sonrasında yarım armut

öğlen:
1 koca kase dolusu salata
(içinde lahana-havuç-haşlama brokoli ve karnabahar-domates ve salatalık dilimleri-zeytin-marul yaprakları ve zeytin dilimleri vardı,az da limon ekledim)(canım çok çekti özellikle yedim :)
aradan yarım saat sonra 1 büyük ayran içtim :)

akşam :
1 tane tavuk but (haşlama)
yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık lahana kavurması :)

gün boyu su fazla içmedim ama yatana kadar 2 lt içerim :)

spor: 70 dakka yürüyüş

20.02.2014 Perşembe menüm....

Kahvaltı 08.30

Bir dl tb ekmeği - domates - salata - beyaz peynir - zeytin ezmesi ve şekersiz çay

Öğle 12.30

Izgara köfte - mevsim salata ve ayran

Akşam 18.30

Fırında biftek - marul salatası ve ayran

Gün boyu 2 - 2,5 Lt su şiddetle içmem gerektiğini söyledi estetik uzmanım.... Ben sanırım çay kahve içmesem ancak 2,5 lt olur içtiğim su....
Ve 3 kupa bitki çayı

Spor yapamıyorum fakat haftada 3 gün masaja gideceğim dün akşam anlaşma yaptım bu akşam başlıyorum... :29:
safis afiyet olsun menune:nazar::nazar::nazar::nazar: haftada 3 gunde masaj süpermis:52::52:

bugun ki menum;

SABAH
2 yumurta,1 dilim peynir,domates,4 zeytin,yesilbiber

ÖGLEN
disardaydim o yuzden 15 findik,2 ceviz,1 bardak turk kahvesi(sekersiz)

AKSAM
Brokoli corbasi(unsuz,ilk defa denedim fena olmadi tadi brokoliyi hic sevmem ama corba olarak icebilirim:51:)
125 gram somon ve salata

GECE 1 kahve,2 kuru kayisi

Yal.izimmmmm amaa oyleee valla baska bir amacim yokk aksam sicak sicak lavasa bulgur pilavina nayyyy didimmmm tavuk sis salata ayranimi yidimm

günaydın hayırlı cumalar :16::16:

....banum iyi etmişsin . basküldede mukafatını alırsın inşaallah .

ayışıgım menün çok güzel monti konusunda çok dikkatlisin :34:

bugünkü menüm:

sabah 2 bardak su

kahvaltı:
ceviz
4 tane siyah zeytin
peynir
domates-biber-salatalık
şekersiz çay

2 saat sonrasında yarım armut

öğlen:
1 koca kase dolusu salata
(içinde lahana-havuç-haşlama brokoli ve karnabahar-domates ve salatalık dilimleri-zeytin-marul yaprakları ve zeytin dilimleri vardı,az da limon ekledim)(canım çok çekti özellikle yedim :)
aradan yarım saat sonra 1 büyük ayran içtim :)

akşam :
1 tane tavuk but (haşlama)
yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık lahana kavurması :)

gün boyu su fazla içmedim ama yatana kadar 2 lt içerim :)

spor: 70 dakka yürüyüş

pofucum afiyet olsun canım ..

montide etle birlikte baklagil yenmez canım .
birrde kahvaltında ekmek göremiyorum hiç .
daha evvel karatay yaptınmı ? menün tam karatay menüsü olmuş :)

Son düzenleme:
Günaydınlar vede hayırlı cumalarınız olsun efendim....

afiyet olsun safişim yine süper menü :46:
masajda hayırlı olsun sefan olsun :7: ..

Teşekkür ederim abla menülerde elimden geleni yapıyorum... Her akşam yemek derdi kasıyor beni artık....

Valla masaja başladım dün akşam ilk seans idi , nasıl iyi geldi nasıl anlatamam
Daha önce otele gidiyordum masaj için detoksu oluyordu sauna + hamam + masaj ... jöle gibi çıkıyordum otelden...
Bu gittiğim yer güzellik merkezi biraz daha farklı ama çok iyi geldi kesinlikle devam etmeliyim.... Oturarak çalıştığım için bütün kaslar tembelleşmiş durumda iyi geliyor valla....

kıslar dün aysel mesaj yazmış . amcası vefat etmiş :26: allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun inşallah .
o yüzden dagılmış biraz sınavları aksatmış . biraz toparlanayım gelecem dedi .

Belliydi zaten hayırlı bir şey olmadığı....
Rabbim mekanını cennet etsin kalanlara da sabır versin....

safis afiyet olsun menune:nazar::nazar::nazar::nazar: haftada 3 gunde masaj süpermis:52::52:

teşekkür ederim tatlım.....
Evet 2 günde bir masaj kendime gelmem için en iyi yol gibi.... ilk seans gayet başarılı geçti.... Şiddetle tavsiye ederim

Bu akşam 7/8 kişilik arkadaş gurubum benim evde toplanacağız
her cuma dışarıda bir yerde buluşur kendimize vakit ayırırdık biz kızlarla bu cuma ev ortamı olsun dedik....
Akşam saat 12'ye kadar mutfaktaydım valla elmalı tarçınlı kek - çikolatalı ıslak kek - mercimek köftesi ve z.yağlı sarma yaptım..
Bu günde erken çıkışım olacağı için işleri halledip eve gidip poğaça börek birer tepsi atacağım fırına
birde tahinli çörek var aklımda....
Tabii ben bunları ikram ederken sanırım sadece mercimek köftesi yerim 2/3 tane.... yeme içme faslından sonra da sapancaya gideriz göl havası almaya kahve içmek için enfes olur....
Yani hafta sonuna şimdiden yoğun giriyorum.... Herkese de şimdiden iyi tatiller....

Kilomu da bildirim kaçacağım çünkü işler beni bekler

Safinaz
14.02.2014 - 67.600
21.02.2014 - 66.500

Giden : 1100 Gram...

Eşim
14.02.2014 - 116.500
21.02.2014 - 115.400

Ne tesadüftür ki ikimizde ilk defa aynı miktarda kilo kaybetmişiz....
Hafta sonu (sevgililer günü) kaçamağı ise çok çok çok ucuz geçmiş bence....

Ben kaçar....

bizim aşçımız var yemekler işyerinde yapılıyor ama yemek firmelarının yemeklerinden farkı kalmadı artık ne yazıkki . bizim aşçı kurufasülye ve nohuta bile un kavurup koyuyor kıvamlı olsun diye:9:
nazlım sizin aşçı teyze ordan emekli olup gidecek herhalde :9:

bayanlar merhaba

dünkü menüm

sabah :
*1 haşlanmış yumurta
*1 dilim ekmek
*çeçil peyniri

öğleyin :
*dana haşlama
*salata
*yoğurt

ara:
*1 meyveli activia

akşam :
*1 kuru patlıcan dolması (bulgurlu)
*fasulye turşu kavurması (babanne yapımı az yağlı)
*yoğurt

ara:
*1 avuç fındık
*5 kayısı

bu arada canım çok turşu istiyor.
montide turşu yiyebiliyos mu?
fasulyem afiyet olsun . canım banumuda uyardıgı üzere sabah yumurta ve yaglı peynirle kahvaltı etigimizde yanında ekmek yemiyoruz canım .
bulgura gelinde 1 tn. dolma olunca vede yanında et türü olmayınca nadiren yenebilir ..
turşuda abartmadan yenebilir montide .. turşunun tek sorunu tuzlu oldugundan su tutman ya deyilse yeniyor montide
Günaydınlar vede hayırlı cumalarınız olsun efendim....

Teşekkür ederim abla menülerde elimden geleni yapıyorum... Her akşam yemek derdi kasıyor beni artık....

Valla masaja başladım dün akşam ilk seans idi , nasıl iyi geldi nasıl anlatamam
Daha önce otele gidiyordum masaj için detoksu oluyordu sauna + hamam + masaj ... jöle gibi çıkıyordum otelden...
Bu gittiğim yer güzellik merkezi biraz daha farklı ama çok iyi geldi kesinlikle devam etmeliyim.... Oturarak çalıştığım için bütün kaslar tembelleşmiş durumda iyi geliyor valla....

Belliydi zaten hayırlı bir şey olmadığı....
Rabbim mekanını cennet etsin kalanlara da sabır versin....

teşekkür ederim tatlım.....
Evet 2 günde bir masaj kendime gelmem için en iyi yol gibi.... ilk seans gayet başarılı geçti.... Şiddetle tavsiye ederim

Bu akşam 7/8 kişilik arkadaş gurubum benim evde toplanacağız
her cuma dışarıda bir yerde buluşur kendimize vakit ayırırdık biz kızlarla bu cuma ev ortamı olsun dedik....
Akşam saat 12'ye kadar mutfaktaydım valla elmalı tarçınlı kek - çikolatalı ıslak kek - mercimek köftesi ve z.yağlı sarma yaptım..
Bu günde erken çıkışım olacağı için işleri halledip eve gidip poğaça börek birer tepsi atacağım fırına
birde tahinli çörek var aklımda....
Tabii ben bunları ikram ederken sanırım sadece mercimek köftesi yerim 2/3 tane.... yeme içme faslından sonra da sapancaya gideriz göl havası almaya kahve içmek için enfes olur....
Yani hafta sonuna şimdiden yoğun giriyorum.... Herkese de şimdiden iyi tatiller....

Kilomu da bildirim kaçacağım çünkü işler beni bekler

Safinaz
14.02.2014 - 67.600
21.02.2014 - 66.500

Eşim
14.02.2014 - 116.500
21.02.2014 - 115.400

Ne tesadüftür ki ikimizde ilk defa aynı miktarda kilo kaybetmişiz....
Hafta sonu (sevgililer günü) kaçamağı ise çok çok çok ucuz geçmiş bence....

Ben kaçar....
safişim tebrikler canım .. duran kilon bu hafta şoklanmış :46::46: hatta aceba hafta sonu kaçamagı duran kilonu şoklamış olmasın :31: devamını dilerim canim . eşinide tebrik ederiz :16:

arkadaş muhabbetide çok güzel .iyi eylenceler canım şimdiden .:16:

günaydınlar vede hayırlı cumalar . bu haftaki kilo bildirimimi yapayım

geçen hafta : 75,0kg
bu hafta : 74,8 kg

giden 200 gr

hafta ortası 74,5 kilo geliyordum . hergün 45-50 dk arası yürüyüş ve 1 saat plates veya stepe rağmen neden böyle oldu anlamadım .

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
fırında kanat
salata
ayran

ara
1 adet armut

akşam
salata
beyaz peynir

spor olarak 45 dk koşu bandında yürüyüş 1 saat step yapılacak:16:

nazlım sizin aşçı teyze ordan emekli olup gidecek herhalde :9:

fasulyem afiyet olsun . canım banumuda uyardıgı üzere sabah yumurta ve yaglı peynirle kahvaltı etigimizde yanında ekmek yemiyoruz canım .
bulgura gelinde 1 tn. dolma olunca vede yanında et türü olmayınca nadiren yenebilir ..
turşuda abartmadan yenebilir montide .. turşunun tek sorunu tuzlu oldugundan su tutman ya deyilse yeniyor montide

safişim tebrikler canım .. duran kilon bu hafta şoklanmış :46::46: hatta aceba hafta sonu kaçamagı duran kilonu şoklamış olmasın :31: devamını dilerim canim . eşinide tebrik ederiz :16:

arkadaş muhabbetide çok güzel .iyi eylenceler canım şimdiden .:16:

aeben abla bizim aşçı amca :16: bazen kendisine söylüyorum arada bizede diyet yemeği yapsan diyorum . ne gerek var yukarda manyak yemekler var çıkıp yesene diyor . ama sağolsun bana haftalık kırmızı lahana doğrayıp salatalarıma katmam için hazırlıyor :56:

günaydınlar vede hayırlı cumalar . bu haftaki kilo bildirimimi yapayım

geçen hafta : 75,0kg
bu hafta : 74,8 kg

giden 200 gr

hafta ortası 74,5 kilo geliyordum . hergün 45-50 dk arası yürüyüş ve 1 saat plates veya stepe rağmen neden böyle oldu anlamadım .
nazlı her hafta aynı sonuç çıkmaz biliyorsun . gün günde degişiyor . şişlikdir büyük ihtimal hafta ortasıda 74.5 geliyorsan :34:
menünde harika yine afiyet olsun . durmak yok yola devam :10:
aeben abla bizim aşçı amca :16: bazen kendisine söylüyorum arada bizede diyet yemeği yapsan diyorum . ne gerek var yukarda manyak yemekler var çıkıp yesene diyor . ama sağolsun bana haftalık kırmızı lahana doğrayıp salatalarıma katmam için hazırlıyor :56:
demek teyze gitti amca geldi:9:
sağolsun :)

nazlı her hafta aynı sonuç çıkmaz biliyorsun . gün günde degişiyor . şişlikdir büyük ihtimal hafta ortasıda 74.5 geliyorsan :34:
menünde harika yine afiyet olsun . durmak yok yola devam :10:

demek teyze gitti amca geldi:9:
sağolsun :)

evet abla durmak yok yola devam . aslında daha önce kullanıyorduk diyette çarşamba günü kahvaltı menümde tatın kahvaltılık sosunu ve yeşil zeytin ezmesi yedim ondan olmuş olabileceğini düşünüyorum . bakalım önümüzdeki hafta ne gösterecek .haftaya reglide olucam İNŞALLAH regli çok etkilemez

günaydınnnn,
nazcım a zgitmiş bu ahfta ama biliyorsun k her hafta aynı oranda gtimiyor malesef cnm ..
haftaya daha çok kaybedersin.
sabah 7 de çıktım evden arkadaşımla buluştum kahve içtim dışarda diyete uygun kahvaltı olmayacagı için
sabahta kv ler kahvaltı hazırlamıştı yemeden çıkmak olmazdı
halk ekmekten kööy ekmegi diye bir ekmek vardı içeri ney biliyorum ama onu yedim
yanınd ayaglı peynir biraz kaşar ve 3-4 zeytin ile:(
akşamda yemedim kahvaltıda etmeseydim alınırlardı

dünki menüm

kahvaltı
2 yumurta haşlama
peynir,6 zeytin
1 bardak süt

öglen
sadviç ekmegi arasına
yagsız peynir
domates marul biber
ayran ( ayran yaglı yogurtla yapılmıştı ? sadece sandviçle acıkırıdm)

ara
1 gryeyfurt
1 kahve

akşam
tavuk şiş
ayran
cacık salata

günaydınnnn,
nazcım a zgitmiş bu ahfta ama biliyorsun k her hafta aynı oranda gtimiyor malesef cnm ..
haftaya daha çok kaybedersin.
sabah 7 de çıktım evden arkadaşımla buluştum kahve içtim dışarda diyete uygun kahvaltı olmayacagı için
sabahta kv ler kahvaltı hazırlamıştı yemeden çıkmak olmazdı
halk ekmekten kööy ekmegi diye bir ekmek vardı içeri ney biliyorum ama onu yedim
yanınd ayaglı peynir biraz kaşar ve 3-4 zeytin ile:(
akşamda yemedim kahvaltıda etmeseydim alınırlardı
o ekmekde güzel banum . vede aslında en temiz ekmek halk ekmek sürekli denetleniyor .
proların yaglı olması iyi olmamış ekmegin yanında ama 1 günlükden bişi olmaz diyelim mecburiyet karşısında .

dünki menüm

kahvaltı
2 yumurta haşlama
peynir,6 zeytin
1 bardak süt

öglen
sadviç ekmegi arasına
yagsız peynir
domates marul biber
ayran ( ayran yaglı yogurtla yapılmıştı ? sadece sandviçle acıkırıdm)

ara
1 gryeyfurt
1 kahve

akşam
tavuk şiş
ayran
cacık salata
menün güzel olmuş banum ... öylen ekmegin tb dı dimi ki öyledir mutlaka ..
yogurtda yagsız olarak, aslında sadece yüksek kan şekerli karbonhidratlarla tüketilmemesi taraftarıyyım . spagetti gibi. tb ekmeginin yanında sorun olmaz diye düşünüyorum .:44:

o ekmekde güzel banum . vede aslında en temiz ekmek halk ekmek sürekli denetleniyor .
proların yaglı olması iyi olmamış ekmegin yanında ama 1 günlükden bişi olmaz diyelim mecburiyet karşısında .

menün güzel olmuş banum ... öylen ekmegin tb dı dimi ki öyledir mutlaka ..
yogurtda yagsız olarak, aslında sadece yüksek kan şekerli karbonhidratlarla tüketilmemesi taraftarıyyım . spagetti gibi. tb ekmeginin yanında sorun olmaz diye düşünüyorum .:44:

aben ablaaa tam not aldım senden:21::21::21::21: yani, öglenki tb abla marketten alıyorumm fırında pişiriyorlar
kahvaltıdaa mecbur yedimmm ablammm:26::26:
bu hafta kilomu merak ediyorm ctesi bir ark gelcekkk kendime görede yemekk yapcamm

imdilik benden bukadar .
listeri akşama yapmaya çalışırım kızlaar, herkez bildirimin yapınca :31:

Back