Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

20.02.2014 Perşembe menüm....

Kahvaltı 08.30

Bir dl tb ekmeği - domates - salata - beyaz peynir - zeytin ezmesi ve şekersiz çay

Öğle 12.30

Izgara köfte - mevsim salata ve ayran

Akşam 18.30

Fırında biftek - marul salatası ve ayran

Gün boyu 2 - 2,5 Lt su şiddetle içmem gerektiğini söyledi estetik uzmanım.... Ben sanırım çay kahve içmesem ancak 2,5 lt olur içtiğim su....
Ve 3 kupa bitki çayı

Spor yapamıyorum fakat haftada 3 gün masaja gideceğim dün akşam anlaşma yaptım bu akşam başlıyorum...

günaydınlar herkese bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
yumurtalı ıspanak
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
ayran

günaydınnnnn
menün yineee çok güzel nazz...
bende yanımda iki günlük yiyecek bişiyler getirdim.
bugün karıştı herey birbirinee
gece 12 :30 da yattım 4:30 da kalktım eşime kahvaltı filan haızrlayıp gönderdim onu
yatmayım diye düşündüma ma gecenin 5 inde ne yapcam tekrar yattım 6:30 da kalktım ama tepe sersemi oldum ya(
arabayla gelmeidmde otobüs sonra dolmuş yaptım aboww yapmaz olaydımmm. midemi altına üstüne getirdi dolmuşcu abii

aben abla yıllardır sabah kızılaya gitmemiştim hiçç cıvıl cıvıldı yine çorba dagıtımı vardı birde yaz gelmiş
herkes tiril trill giyinmişitiii:26::26::26::26:

allah kavuştursun banu :)
evet ya yaz geldi:26:

günaydınlar herkese bugünkü menüm

sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık

öğlen
yumurtalı ıspanak
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç çiğ fındık
ayran
afiyet olsun nazlışım

afiyet olsun safişim yine süper menü
masajda hayırlı olsun sefan olsun
iyi atlatmışsın ayışıgım afiyet olsun ..
aksam yemegim degisti zorunlu olarak nohut,ayran ,salata oldu:18::18:

kıslar dün aysel mesaj yazmış . amcası vefat etmiş :26: allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun inşallah .
o yüzden dagılmış biraz sınavları aksatmış . biraz toparlanayım gelecem dedi .

kıslar dün aysel mesaj yazmış . amcası vefat etmiş :26: allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun inşallah .

hım demek onun için yok ortalarda
allah sabır versin mekanı cennet olsun

offf ya ne zaman işyerinde yemek yesem miğdem kötü oluyor . bana uyan yemekler bile olsa işyerinde artık yemiycem o günlerde evden getiricem yemeğimi

mekanı cennet olsun ALLAH geride kalanlara sabır versin

offf ya ne zaman işyerinde yemek yesem miğdem kötü oluyor . bana uyan yemekler bile olsa işyerinde artık yemiycem o günlerde evden getiricem yemeğimi

içindeki yagdan olabilir naz , ne vardı menüde montiye uygunmuydu

yumurtalı ıspanak vardı banu ... yağdan olabilir .monti yapmadan önce diğer yemeklerden yediğimde de aynı oluyordu

hangi arkadaşımla konuşsam hepsi aynı şeyden şikayetçi
yag ve bol nişastalı oluyorlarr montiyede uygunmuş aslındaa

hangi arkadaşımla konuşsam hepsi aynı şeyden şikayetçi
yag ve bol nişastalı oluyorlarr montiyede uygunmuş aslındaa

bizim aşçımız var yemekler işyerinde yapılıyor ama yemek firmelarının yemeklerinden farkı kalmadı artık ne yazıkki . bizim aşçı kurufasülye ve nohuta bile un kavurup koyuyor kıvamlı olsun diye

bizim aşçımız var yemekler işyerinde yapılıyor ama yemek firmelarının yemeklerinden farkı kalmadı artık ne yazıkki . bizim aşçı kurufasülye ve nohuta bile un kavurup koyuyor kıvamlı olsun diye

işte evett öyle yapıyorlarr
ben buraya başladıgımda bana dedilerki anlaştıgmız firma var yemek getiriyor
sizden önceki bayan ordan yerdi dedler bende ben yiyemiyorum dedim
nakit parasını veriyorlar

bayanlar merhaba

dünkü menüm

sabah :
*1 haşlanmış yumurta
*1 dilim ekmek
*çeçil peyniri

öğleyin :
*dana haşlama
*salata
*yoğurt

ara:
*1 meyveli activia

akşam :
*1 kuru patlıcan dolması (bulgurlu)
*fasulye turşu kavurması (babanne yapımı az yağlı)
*yoğurt

ara:
*1 avuç fındık
*5 kayısı

bu arada canım çok turşu istiyor.
montide turşu yiyebiliyos mu?

fasulye sabah hem yumurta var hemde ekmek
birdee bulguru ilk hetapta yemiyoruz cnmm yani ben öyle biiyorum
aben abla daha ayrıntılı yazar tıurşu abartmadıgın sürece yenir

slm herkese

iyisinizdir umarım..bende oğluşu almaya gidicem şimdi,okulda pinekliyorum.laptobu açıp biraz bakayım size dedim...

yalnızımcım walla senin işin zor.sen yaza kadar pes etme cnm..tüm bu suikastlere karşı bile kilo verebildiğini göster eşine..pizzayıda sevmeyen warmıdır yaw? karnımda acıktı zaten..zaten hamurcuyum bende.. ama akşama bizdede balık var..balıkçıyı aradım,1 kg temizlesin diye..yolumun üstünde zaten,giderken alıp gideceğim...

banum ekmekte zaten premium yazmıyormuş,sprecial yazıyormuş.neremle okuduysam lezzetide güzel..yiyelim gari..

aebenim sen neler ediyorsun aplam..

nazlı iş yeri yemekleri hep aynı..bizim okuldada aynı şekilde..ne yesem midem cayır cayır yanıyor..bizdeki çocukların bir kısmının doyma reseptörleri çalışmıyor zaten.doyduklarını bilmiyorlar diye kantin yok okulda..ama yemeklerde un bolca var..obez edecekler çocukları..ve ne yağ kullanırlar bilmem ama ev yemeği değil yani tatları...

en iyisi yine kendi bildiğin yemekleri yemek..kendiniz yapın kendiniz yiyin...

birde belki çoğunuz görmüştür markette ama kolaylık olsun diye hatırlatayım dedim..benim aldıklarım pınar markaydı ama danonede vardı.belki başka markalarda vardır..küçük ayran bardağı gibi bardaklarda yoğurtlar var 200 gr. ben öğlenleri onlardan götürüyorum..evde de mayalıyorum ama götürürken akacak vs..diye tedirgin oluyordum hep..markette görünce aldım 6-7 tane..her gün yanıma alıyorum 1 tane..çalışanlara kolaylık..

çocuk okulda kalmadan ben gidip alayım..ordanda eve...bu akşam eşimden yemekler..balık işi ondan soruluyor ,benimde pek şime geliyor doğrusu..keşke her akşam balık yesek

Son düzenleme:
zilim ben pizzayı sevmiyorumm yaa
nedenmi hamile kaldıgımda geçen yıl işte eşim eve pizza söylemişş
vee ben o kokuyla kendimi lavoboya zor atmıştımmm
odur budur yemiyorumm 2 yıl olduu
ama evd ekendim ekmegin üzeirne peynir, sucuk,salam, yumurta vs karıştırıp pazar günleir için yapıyorum onu yiyorum ama bu söylediigmiz pizzaları yiyemiyorumm

eşimin gidişi okadar üzdüki beniiii akşam arkadaşımla yemek yiycem
sabahta bri arkadaşımla kahvaltı edicemmm
ancak kendime gelirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…