günaydın . hayırlı ve mutlu günler dilerim
allah kavuştursun banu :)günaydınnnnn
menün yineee çok güzel nazz...
bende yanımda iki günlük yiyecek bişiyler getirdim.
bugün karıştı herey birbirinee
gece 12 :30 da yattım 4:30 da kalktım eşime kahvaltı filan haızrlayıp gönderdim onu
yatmayım diye düşündüma ma gecenin 5 inde ne yapcam tekrar yattım 6:30 da kalktım ama tepe sersemi oldum ya(
arabayla gelmeidmde otobüs sonra dolmuş yaptım aboww yapmaz olaydımmm. midemi altına üstüne getirdi dolmuşcu abii
aben abla yıllardır sabah kızılaya gitmemiştim hiçç cıvıl cıvıldı yine çorba dagıtımı vardı birde yaz gelmiş
herkes tiril trill giyinmişitiii:26::26::26::26:
afiyet olsun nazlışımgünaydınlar herkese bugünkü menüm
sabah
3 dilim ekmek
beyaz peynir
domates
salatalık
öğlen
yumurtalı ıspanak
yoğurt
ara
1 adet elma
akşam
1 avuç çiğ fındık
ayran
afiyet olsun safişim yine süper menü20.02.2014 Perşembe menüm....
Kahvaltı 08.30
Bir dl tb ekmeği - domates - salata - beyaz peynir - zeytin ezmesi ve şekersiz çay
Öğle 12.30
Izgara köfte - mevsim salata ve ayran
Akşam 18.30
Fırında biftek - marul salatası ve ayran
Gün boyu 2 - 2,5 Lt su şiddetle içmem gerektiğini söyledi estetik uzmanım.... Ben sanırım çay kahve içmesem ancak 2,5 lt olur içtiğim su....
Ve 3 kupa bitki çayı
Spor yapamıyorum fakat haftada 3 gün masaja gideceğim dün akşam anlaşma yaptım bu akşam başlıyorum...
iyi atlatmışsın ayışıgımahhhh ahhhhh zilim ne sen sor ne ben soyleyeyim:26::26::26: bu aksam kil payi pizza yemekten kendimi aldim valllaoglanin kickboxe dersleri vardi saat 5 den 6 ya kadar,eve gelinceye kadar saat 6:30 benim planimda balik vardi gelince hemen firina atarim,salatam zaten hazir diye kendimi ayarlamistim ama gel gör ki benim oglan dersten biraz gec cikti anca 7 de dukkana varabildik.oglan pizza istedi benimde karnim zil gibi acti valla gel sanada yapiyim israr kiyamet yok dedim eve kendimi zor attim hemen buzlukta hazir nohut yemegim vardi onu cikarip yedim artik balik kismetse yarina
aksam yemegim degisti zorunlu olarak nohut,ayran ,salata oldu:18::18:
kıslar dün aysel mesaj yazmış . amcası vefat etmiş :26: allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun inşallah .
o yüzden dagılmış biraz sınavları aksatmış . biraz toparlanayım gelecem dedi .
kıslar dün aysel mesaj yazmış . amcası vefat etmiş :26: allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun inşallah .
o yüzden dagılmış biraz sınavları aksatmış . biraz toparlanayım gelecem dedi .
offf ya ne zaman işyerinde yemek yesem miğdem kötü oluyor . bana uyan yemekler bile olsa işyerinde artık yemiycem o günlerde evden getiricem yemeğimi
içindeki yagdan olabilir naz , ne vardı menüde montiye uygunmuydu
yumurtalı ıspanak vardı banu ... yağdan olabilir .monti yapmadan önce diğer yemeklerden yediğimde de aynı oluyordu
hangi arkadaşımla konuşsam hepsi aynı şeyden şikayetçi
yag ve bol nişastalı oluyorlarr montiyede uygunmuş aslındaa
bizim aşçımız var yemekler işyerinde yapılıyor ama yemek firmelarının yemeklerinden farkı kalmadı artık ne yazıkki . bizim aşçı kurufasülye ve nohuta bile un kavurup koyuyor kıvamlı olsun diye
bayanlar merhaba
dünkü menüm
sabah :
*1 haşlanmış yumurta
*1 dilim ekmek
*çeçil peyniri
öğleyin :
*dana haşlama
*salata
*yoğurt
ara:
*1 meyveli activia
akşam :
*1 kuru patlıcan dolması (bulgurlu)
*fasulye turşu kavurması (babanne yapımı az yağlı)
*yoğurt
ara:
*1 avuç fındık
*5 kayısı
bu arada canım çok turşu istiyor.
montide turşu yiyebiliyos mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?