Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

evet abla dündü garanti yani

şahsen ben hiç sabahdan menü belirleyemem de minikte olsa sapmalar olur . o yüzden hep akşam yada ertesi gün belli olur benim menüler

banum hafta sonundan sonra tekrar düzene dönmene çok sevindim
canım unutma pikodan dolayı zor bir bunyen var güzel diyet yapsanda baskül inkar edebilecek . bunu çok yaşadın . buna hazırlıklı ol ve azmini kaybetme

hayırlı günler dileyip kaçıyorum hatunlar

evet aynen öyle abla tooparladım artık , ya umarım böyle devam ederr..
spordada başlıycam lesile ablaylaa
bende sabahtan berilirleyemiyorum o yüzden hep ertesi günler yazıyorum menümü abla
kolay gelsinnn

sanırım ben yanlış bişi yaptım
öglen için 3 tane ufak yumurtayı kaşar biraz süt ile
karıştırdım. 1 tatlı kaşıgı kadar zeytinyagda omley yaptımmm

hem kaşar hemde yag çokmu olmuşşş:26::26::26:

banu aeben ablam proteinli öğünlerde yağın çok önemli olmadığını söylemişti. karbonlu öğünlerde yağlı şeyler tüketmeyin demişti . sıkıntı olacağını zannetmiyorum canım

o kaşar ney onuda anlamadım ben bile vallaa , çok kaşar yemem diyetteykenn aslında
bu arada eşim perşembe cuma egitime gidicek istanbula umarım düzenimi bozmadana tlatırım kv gidicemm
mecburrr

o kaşar ney onuda anlamadım ben bile vallaa , çok kaşar yemem diyetteykenn aslında
bu arada eşim perşembe cuma egitime gidicek istanbula umarım düzenimi bozmadana tlatırım kv gidicemm
mecburrr

diyet psikolojisi işte . yemediğin şeyleri bile canın istiyor yiyiyorsun :) İNŞALLAH bozulmaz canım düzenin kv.söylesen diyette olduğunu kendine göre 1 çeşit yemek yapsan en azından . kv ile otururken onu bile kendime benzetmiştim montiye uygun yemekler yapıyordu hep :)

bi akşam arkadaşımla görüşcem dışarda onda sıkıntı olmaz
diger akşamda fınsık süt yiycem iş yerinden çıkmadan
öglen içinde bişiyer düşüncem artıkkk

Merhaba kizlar bugunki menum;
SABAH
1 portakal,20 dak.sonra

1,5 dilim ekmek,4 zeytin,domates,yesil biber,1 dilim peynir

ÖGLEN
2 kase domates corbasi(unsuz),yogurt

AKSAM
Tavuk sis,salata,ayran YADA yumurtali,peynirli,salata ve yogurt

bu arada domates corbasi unsuzda hic fena olmadi sonunda mecimek corbasindan baska yiyebilcek bir corba buldum:

Son düzenleme:
sabah 2 büyük bardak su

kahvaltı:
biraz ceviz+fındık (taze kırılmış)
1 haşlama yumurta
domates-yeşil biber-kırmızı biber-maydanoz
şekersiz çay
5 tane yeşil+siyah zeytin

öğlen:
1 bardak ayran
az haşlama tavuk

akşam:
1 tavuk budu (henüz yemedim)
2 kaşık lahana kavurması
1 bardak ayran

tüm gün bol bol su :)
1 tane türk kahvesi orta şekerli
sporumuu da 6 gibi yapmayı planlıyorum :)

başkada bişey yemeyi düşünmüyorum kızlar eğer çok acıkırsam süt içerim sanırım

menümü yazıp kaçayım
kimseler yok bugün zatenn

kahvaltı
2 büyük dlm ekmek
3 zytin, domates
lor peynir maydanozlu

öglen
3 yumurta(minikti)
az kaşar ve1 tk yagdan omlet
3-5 dal kıvırcık
ayran

ara
12 fındık
3 kayısı

akşam
tavuklu bamya
yogurt

2 yeşil çay
2 lt su
2 kahve şekersiz

akşam menüsündeki tavuğu yemedim
leslie ile 4 fast mile yaptım (47 dakka)
çok acıkırsam eğer süt içmeyi düşünüyorum 1 bardak ,su içmeye devam :)

slmlar herkese..

banum ekmeğin markası ekmecik cnm.ekmecik premium..yeşilli sarılı yazıları var paketin.çok tahıllı yazıyor..
ekmekler benimde midemi fena yakıyor valla..ama benim midem arızalı..annem ameliyat olacağı zaman(1,5 yıl evvel) sanırım stresten dolayı ülser oldum..eşime bile pek bahsetmiyorum.endoskop vs..diycek diye..kendimce mide asidi alan ilaçlarla geçiştiriyorum işte..
kahve ,çay hepsi yakıyor..

çok yalnızım'cım sen nasılsın cnm?eşin sabote ediyormu yine diyeti?sakın düşme tuzaklara...

banum bu iş yerinde yenisin cnm,biraz daha alışınca orda pişirip yersin..yazın cam kapı hep açık koku sorunuda olmaz..

aebenim koştur dur aplam,allah sağlık versin,koşturmaca bitmesin..

iyi akşamlar .

banum nazlımın dedigi gibi karbon olmayan ögünlerde o kadar sorun deyil yaglı peynir .
kayın validenle konuş canım anlat diyet yaptıgını yoksa hafta sonun gümler . toparlaman zor olur :26:
afiyet olsun ayışıgım
afiyet olsun pofu .
monti ve karatay karması olmuş biraz güzel menü

amin zilim . lakin evimde pineklemeyi özlüyorum birkaç haftadır .. hergün bişi çıkıyor .. sonraki hafta boş olurum diyorum yine bişiler çıkıyor dedigin gibi saglık olsun da ..

safiş sabah geldinde benmi görmedim :44:

heyyyy ayışığııııı

banuuu kusura bakma ben cikmisim sen yazmissin yeni gördum msj ini canim.Aslinda bana yazmana cok sevindim bir kac kez sana yazmistim,sen cevap vermeyince biraz üzüldüm acaba bilmeden seni kirdimmi diye yazdigim eski msjlari okudum:26:s Ama sanirim gözunden kacti canim

aksam yemegim degisti zorunlu olarak nohut,ayran ,salata oldu:18::18:

ahhhh ahhhhh zilim ne sen sor ne ben soyleyeyim:26::26::26: bu aksam kil payi pizza yemekten kendimi aldim valllaoglanin kickboxe dersleri vardi saat 5 den 6 ya kadar,eve gelinceye kadar saat 6:30 benim planimda balik vardi gelince hemen firina atarim,salatam zaten hazir diye kendimi ayarlamistimama gel gör ki benim oglan dersten biraz gec cikti anca 7 de dukkana varabildik.oglan pizza istedi benimde karnim zil gibi acti valla gel sanada yapiyim israr kiyamet yok dedim eve kendimi zor attimhemen buzlukta hazir nohut yemegim vardi onu cikarip yedim artik balik kismetse yarina

aaaa kusura bakma canım yaa olurmu öyle şeyy hiç cnm
neye kırılabilirimmm yahu , gözümden kaçmış demekkii

aben abla iki gün ama hafta sonu degil perşembe ve cuma idicek eşim
bende işte olucam yarın akşam arkadaşımla yemege gidicez
montiye uygun yeirm , arkadaşımda diyet yapıyormuş zaten
cuma da eşim geliyorr

zilimmm valla mahvoldum bende yaa , o ekmeklerden bayadır vardı burda zilim arada alıyorum ben
onlardandaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…