• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Montessori Eğitimi

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
anladım cnm saĞolsın pekı ben Şımdı kızıma hangı deĞıŞık resımler veya ne Önerırsın cnm bana .

kizlar, emeginize saglik..paylasiminiz icin cok tesekkurler...

bende yeni fikirler uretmeye calisicam insallah bu konuda..

bizim evin yakininda,kucuk hayvanat bahcesi gibi bir yer var..ilk bunlardan baslamayi dusunuyorum ogluma,evde onlari tanitip...sonra onlari ziyarete gidelim bakalim ne olucak...

önce tanıştırıp sonra resimlerini göstermeni öneririm bildiği bir canlının resmini daha iyi algılar ve ilgilenir kolay gelsin

kızlar boyutları çok büyük çıkmış. üzgünüm...
umarım resimleri anlaya bilmişsinizdir...
iyi çıksın istedim ama çok büyük çıkmış..

çok güzel anlaşılıyor. epeyde materyalin varmış biizm evde hayvan resimli hiç dergi yok :((
yapışkanlı asetat fikrini çok beğendim bende kumaşları bugün plastik dosyalara yerleştirmeye çabaladım durdum olmadı yarın bi bakayım bulabilirmiyim.
ellerine sağlık.

Benimde çok ilgimi çekti bende hemen inceliyorum . Saol paylaşım için .
Benimki daha 2,5 aylık keşke hemen büyüse de yapsam .Daha bize çook erken

çok güzel anlaşılıyor. epeyde materyalin varmış biizm evde hayvan resimli hiç dergi yok :((
yapışkanlı asetat fikrini çok beğendim bende kumaşları bugün plastik dosyalara yerleştirmeye çabaladım durdum olmadı yarın bi bakayım bulabilirmiyim.
ellerine sağlık.

yapışkanlı asetat ı büyük bir kırtasiyede rahatlıkla bulabilirsin canım. yada bazı ahşap boya vs malzemeleri satan yerlerde bulunuyor. ıvır zıvır satan yerler hani herşeyi bulabilirsin incik cincik yapılan yerde çok oluyor.

hayvan resimli dergiyide burda çocuklara belediye dağıtıyor ayda bidefa onlardan kestim.. görümcemin kızından aldım yani. sen eski ilk okul kitaplarından bulabilirsin. yada kırtasıyede 1 liraya ucuz kitaplar varya boyama kitapları falan ordan kesebilirisn..

ben de bez kitap yapmaya başlamıştım sonra hazırını aldık kaldı gitti
sizi görünce tamamlamaya karar verdim
drydeniss kartlar süper olmuş, hemen fikri çalıyorum, asetat bulurum umarım
pvc kaplatmak istemiyorum, kenarları sert olur diye
bu arada bez kitap yapmak isteyenler sarı mutfak bezleri varya marketlerde satılan, onları kullanabilirsiniz, çocuk gelişimci bir arkadaşım önermişti bana da

önce tanıştırıp sonra resimlerini göstermeni öneririm bildiği bir canlının resmini daha iyi algılar ve ilgilenir kolay gelsin

tesekkur ederim canim, ben hazirlayana kadar tanistiricam bu gidisle..bugun hava guzel disari cikmayi dusunuyorum..evde dergiden bir inekle kopegi buldum...

topluyorum daha baska seyler...
tekrar tekrar tesekkurler,
topigi actigin icin ...a.s.

ben de bez kitap yapmaya başlamıştım sonra hazırını aldık kaldı gitti
sizi görünce tamamlamaya karar verdim
drydeniss kartlar süper olmuş, hemen fikri çalıyorum, asetat bulurum umarım
pvc kaplatmak istemiyorum, kenarları sert olur diye
bu arada bez kitap yapmak isteyenler sarı mutfak bezleri varya marketlerde satılan, onları kullanabilirsiniz, çocuk gelişimci bir arkadaşım önermişti bana da

fikrimi çal ama bi şartla... resmini koy da görelim..
herkes yaptığının resmiini koysun yaaaa. böyle kuru kuru olmuyor..a.s

selam annecikler öncelikle sizi tebrik ediyorum.ben de bi bebek kanalında gördüm sarı mutfak bezlerinden balık seklinde kesti.göz yaptı balığa neye.solungaç yerine de ataç taktı.hani defter kenarlarına takılır ya baska adı da olabilir.bir de bir sopaya ip bağladı ucuna da mıknatıs yapıstırdı olta yaptı.balık tutuyorlardı.basit ama eğlenceli bisey.paylasmak istedim

drydeniss cim valla süper olmuşlar.yapışkanlı asetat hiç duymamıştım.artık 40 yıl kölen oluruz :)
benim çocuklara ödev olarak hazırlattığım flaşkartlardan gösterdim birkaç kez , güzel inceliyor , ama temiz midir şüphesi oluyor, kendim böyle hazırlayayım,tabi inşallah...
buna benzer bir de albüm hazırlama fikri duymuştum, benzer yöntemle , bebişin yakın çevresindekilerin ve sevdiği oyuncaklarının vs resmi ile hazırlanıyor,ilk kitabım diye bir çalışmaydı.

günaydın güzel annaeler bende buğün inşalalh kızıma kare üçgen ve renkleri taniştrmak istiyorum yaparsam inşlah becerip buraya resmin eklerim sevgiler.

günaydın güzel annaeler bende buğün inşalalh kızıma kare üçgen ve renkleri taniştrmak istiyorum yaparsam inşlah becerip buraya resmin eklerim sevgiler.

becerirsin frezya cım.. resmini bekmiyoruz...

drydeniss cim valla süper olmuşlar.yapışkanlı asetat hiç duymamıştım.artık 40 yıl kölen oluruz :)
ı.
:) çok kolay bulursunuz .. iyi çalışmalar.. yaptıklarınızın resmini bekliyoruz

selam annecikler öncelikle sizi tebrik ediyorum.ben de bi bebek kanalında gördüm sarı mutfak bezlerinden balık seklinde kesti.göz yaptı balığa neye.solungaç yerine de ataç taktı.hani defter kenarlarına takılır ya baska adı da olabilir.bir de bir sopaya ip bağladı ucuna da mıknatıs yapıstırdı olta yaptı.balık tutuyorlardı.basit ama eğlenceli bisey.paylasmak istedim
sanada selam minikkuzum... anlattığın metaryel güzel.. ama ufak tefk ayrıntılar gördüğüm kadarıyla bebeğin yalnız oynayacağı gibi bişi değil. ebeveyn gözetiminde süper bi aktivite olur.. ama yalnız sopayla bi yerlernii acıtabilir. mıknatısı koparıp yutabilri, ayrıca ataç tehlikeli.. yalnız oynamadığı sürece problem yok..

bu arada geçen gün bi sitede okudum.. bayan bebişine bi aktivite yapmış paylaşmak istiyorum sizinle.. iki kap birine fasulye koymuş elinede kaşık vermiş kuzusunun dolu olandan boş olana aktarma yapmışlar. bebeğin el koordinasyonu içindi sanırım..
bende aynı akşam eve gittim.. baktım fasulye yok, mercimekte yok, nohuttaa delikafadulden evde yemek yapmayan ben denizin iki gr kuru bakliyatı yok :roflol::roflol::roflol:
dedim nolur nolur.. yarım paket makarnayı döktüm kaba yanına aynı kaptan bi tane daha koydum verdim eline kaşık.. sonra bir kaçında yardımcı oldum bi anne olarak :1hug:
benimki yapmaya çalıştı ama daha beceremedi. eliyle dağıtmaya başladı falan. bi10-15 dk oynadı.. sonra topladım tabi ortalığı.... sizde buna benzer koordinasyon geliştirici aktiviteler yapabilirsiniz sanırım...

birde dün uzun zaman parkda vakit geçirdik. salıncak, kayka, tahtıravalli, dönence hepsine bindik uzun uzun.. koydum parka kumla oyun oynadı... hatta orda bir oğlan çocuğu vardı kamyon ve kepçesi olan gamyoncuiremsu kızım onlarla oynamak istedi.. kızmın arkadaşının kepçesini alamadık ama kamyonuyla oynamamıza izin verdi. kaydirigubbakcemile5 o kepçesiyle kamyona kum doldurdu biz kamyondaki kumlarla oynadık.. resim çekemedim üzgünüm...
sonra gittim kızıma oyuncak aldım şu ahşap bul tak lardan.. bi milyoncularda daha ucuzmıuş kızlar bu arada onuda belirtmek isterim.. çiftlik hayvanları olan 5 parçası olan tak bul u 3 tl aldım.. onun iki katı büyüklüğündeki yapboz u da 5 tl aldım.. keşke diğerlerindende getirseymiş amca.. dediki fazla çeşit getiremiyorum fiyatını pahalı buluyorlar dedi.. o da haklı alamaynlar da çok
bul tak ın üzerinde çiftlik hayvanlar var.. tavuk ve civcivleri, kuzu, inek, at ve tavşan.. onları gösterip seslerini çıkarıyoruz.. hele kuzuyu gösterince meee dememize çok bayılıyor...
diğer yapbozda büyük-küçük dolu-boş yaz-kış içinde-dışında yeni- eski gibi kavramların resimleri var benim bile çook hoşuma gitti.

sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum kızlar

Son düzenleme:
Çınar'ın duygu kartlarının yapımını merak eden arkadaşlarım için fotosunu eklemeye çalışıyorum.
ınternetten ağlayan, gülen,kızan vs duyguları yansıtan resimleri indirip çıktılarını aldım. Düşündüm neyin üzerine yapıştırırım ve nasıl kaplarım diye. Aklıma evde kullanmadığım mouse pedler geldi. Resim boyutunda kestim. Üzerine resim ve onunda üzerine asetat kağıdını yapıştırdım. Hem yumuşak hemde yiyemeyeceği bir materyal elde ettim. ılk kez 4 aylıkken yapmıştım ve A4 boyutundaydı. Büyüyüp algı eşiği değiştiği için fotoğraflarıda tanıdığı için küçültüp çiftleştirdim. Aynı zamanda eşleştirmesini istedim. Böyle birşey çıktı ortaya..

Çınar'ın duygu kartlarının yapımını merak eden arkadaşlarım için fotosunu eklemeye çalışıyorum.
İnternetten ağlayan, gülen,kızan vs duyguları yansıtan resimleri indirip çıktılarını aldım. Düşündüm neyin üzerine yapıştırırım ve nasıl kaplarım diye. Aklıma evde kullanmadığım mouse pedler geldi. Resim boyutunda kestim. Üzerine resim ve onunda üzerine asetat kağıdını yapıştırdım. Hem yumuşak hemde yiyemeyeceği bir materyal elde ettim. İlk kez 4 aylıkken yapmıştım ve A4 boyutundaydı. Büyüyüp algı eşiği değiştiği için fotoğraflarıda tanıdığı için küçültüp çiftleştirdim. Aynı zamanda eşleştirmesini istedim. Böyle birşey çıktı ortaya..

cnm emeğine sağlık süper olmuş

emeklerinize sağlık canlarım. bizde oğlumla hep bu tür oyunlar oynuyoruz daha hamileyken hep hazırmıştım. saklambaç oynuyoruz arada bulmaya çalışıyo falan çok zevkli çokta seviyo oğlum

Back