- Konu Sahibi inciboncuk
uzun zamandır bnde çeşitli v resimleri bulup yada keesip yapıştırmak istiyorum ama resimleri bulamıyorum .....renkli olsun istiyorum .hayvanlar tv resimleri gibi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
drydeniss canım eline sağlık çok güzel olmuş,ben görüp çok beğeniyor ama yapmak için bir türlü zaman yaratamıyorum yaaa...
Şu kağıt yırtmayı bizde deneyelim bakalım tabi eminimki önce kağıdın tadına bakacağız:))
Montessori grubundan bir arkadaş video paylaşmıştı izleyenler hatırlar küçük Edison,ne güzel bir eğitimdir valla hayran kaldım çocuğun yaptıklarına keşke becerebilsek onun kadar kendine güvenen,akıllı bir çocuk yetiştirebilmeyi..
Biz bu aralar baby einstein cdlerine takıldık çok seviyor acaba ingilizcesine bi yararı olurmu gerçekten?Hayvanları oradan öğrenip dışarda pekiştiriyoruz.Şİmdi ona hayvanları anlatan resimlerden bişeyler yapmayı tasarlıyorum umarım bu sefer başarırım..
6 ay içn olanı varmıdır acaba bu eitimin
6 ay aslında bu eğitim için erken. En verimli oyunlar 18 m + ama biz sanırım o aylarda ufak ufak başlamıştık
neler yapıyodunuz mesela
merhaba arkadaşlar benimde kızm iki yaşinda acba geçmi kaldım bu eğitimi vermeye
banada yardımcı olun neler yaptğınıza bakıyorum hepsi süper emeğinize sağlık arkadaşlar
çok güzel bir paylaşim alanı düşünenden allah razı olsun geçte olsa sanırım kızıma faydası olacak zaten kendısı kağıt kalem hastası bu konuda çok eğilimli sanırm sevğiler.