- 27 Şubat 2008
- 9.940
- 12.714
- 823
- Konu Sahibi inciboncuk
-
chess canım maalesef türkiye de mont materyalleri üretilmiyor, yurtdışında ebay da falan rahatlıkla bulabilirsin ama.kızlar bu montessori materyallerini nerden alıyosunuz, bi kaç link verseniz çok makbule geçer, mesela ben 10 cmlik falan doğal ahşap küpler arıyorum ve yine 10 a 10 gibi kare ahşap plakalar,
bildiğiniz güvenilir bi site var mı? valla aradım nette bulamadım bi kaç yer çıktı karşıma güvenemedim, siz bilirsiniza.s.
Merhaba,ben de bu topiği baştan beri takip ediyordum,kızım şimdi 10 aylık,montessori eğitimi ile ilgili bir kitap ya da netten bir kaynak verebilir misiniz?Ya da şöyle sorayım,9. ayda neler yapabilirim,10. ayda ne gibi etkinlikler gibi bir sıralama var mı,bulduğunuz etkinlikleri kendiniz mi uyduruyorsunuz,yoksa bir kaynağa bağlı olarak mı?
Füsfüs ,canım bloğunun sıkı takipçisiyim,tabi Defne ciğin de)
chess canım maalesef türkiye de mont materyalleri üretilmiyor, yurtdışında ebay da falan rahatlıkla bulabilirsin ama.
biz mail grubunda birleşip pembe kule, kahverengi basamaklar ve sayı çubuklarını özel siparişle yaptırdık
ankarada 123 oyuncak isimli firmaya, ellerinde fazladan bulunuyor, iletişime geçip alabilirsin aslında
onu dışında ahşap oyuncaklarımızı ben hep yelken oyuncak isimli internet sitesinden aldım, hiç sorun yaşamadım, çok memnunum
dedigin küplerden tansaşda var istersen bi de oraya bakkızlar bu montessori materyallerini nerden alıyosunuz, bi kaç link verseniz çok makbule geçer, mesela ben 10 cmlik falan doğal ahşap küpler arıyorum ve yine 10 a 10 gibi kare ahşap plakalar,
bildiğiniz güvenilir bi site var mı? valla aradım nette bulamadım bi kaç yer çıktı karşıma güvenemedim, siz bilirsiniza.s.
Füsun ,yaşıtlarımızın bloglarını nasıl bulacağzı,ben hep arıyorum,ama genelde bizden büyükler.
Kitabın siparişini de verdim bu arada,tekrar tşk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?