- Konu Sahibi inciboncuk
-
arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misiniz bebeğiğ 4 ayı yeni bitirdi. bende onon için eğlenceli ve eğitici şeyler yapmak istiyorum fikirlerinizi tecrübelerinizi lütfen paylaşırmısınız buaylarda ne yaptınız. biz şarkı söylüyoruz ve oyuncaklarıyla oynuyoruz. eksik olduğunu düşünüyorum neler yapılabilir. cevaplarınızı bekliyorum sevgiler
hayır canım tam tersi, bütün çocuk eğitimi kitaplarında da yazar bumerhaba bnm kızımda 6 aylık oldu
bende sürekli bşyler öğretme çabasındayım..
doğduğundan beri sürekli konuşuyorduk kendsisiyle..hatta ilk aguları sylemesi baya erken oldu ayındakilere göre..neler yaptığımızı anlatarak vb..
parmaklarımı hareket ettiriyordum izliyordu çok hoşuna gidiyordu..
aynaya bakarak oynuyoruz..farklı kumaşlarla temeas ettiriyorum..hışırtılı şeyleri vererek parmak kaslarının güçlendiğini gördüm..
playskooldan aldığım ayıyla ilgii oyuncaklarla oynuyor..aynı zamnada hareketli ve müzikli..
şimdilerdede yerde özgürce yuvarlanıyor ister se eline alıyor oyuncakları sonra bırakıyor vb.
ama ben cee oyununu oynamadım hiçç..bi yerde okumuştum çocuğun güven duygusunu köreltiyormuşş..
merhaba bnm kızımda 6 aylık oldu
bende sürekli bşyler öğretme çabasındayım..
doğduğundan beri sürekli konuşuyorduk kendsisiyle..hatta ilk aguları sylemesi baya erken oldu ayındakilere göre..neler yaptığımızı anlatarak vb..
parmaklarımı hareket ettiriyordum izliyordu çok hoşuna gidiyordu..
aynaya bakarak oynuyoruz..farklı kumaşlarla temeas ettiriyorum..hışırtılı şeyleri vererek parmak kaslarının güçlendiğini gördüm..
playskooldan aldığım ayıyla ilgii oyuncaklarla oynuyor..aynı zamnada hareketli ve müzikli..
şimdilerdede yerde özgürce yuvarlanıyor ister se eline alıyor oyuncakları sonra bırakıyor vb.
ama ben cee oyununu oynamadım hiçç..bi yerde okumuştum çocuğun güven duygusunu köreltiyormuşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?