Monotonlaşsan ilişki nasıl kurtarılır ?

Aynen böyle şeyler istiyorum işte maddiyat olmayan içinde . Deniz yok burda ama bir sürü göl var yani birbirimize iyi gelelim istiyorum sonuçta yalnız kalıp kafa dinlemekse amaç göl deniz farketmez diye düşünüyorum
Tatlım üzülme halledersiniz bunu bir süreç olarak düşün geçecektir. Her şeyden önce iyi birer dost olun sorunlar gelir geçer ömür boyu hep olacak insanız sonuçta. Bulunduğun ilçenin belediye etkinlik takvimlerini takip et. Halk tiyatroları, konserleri, sergileri, söyleşileri oluyor. Önceden davranırsan yer bulabilirsin. Kimisi ücretli kimisi ücretsiz oluyor. Belediye olduğu için hem ucuz da oluyor ben takip ediyorum sergilerine falan katılıyorum mesela gittikçe. Değişik duygular katıyor insana. Sen yönlendir sevgilini, börek yap termosa çay demle birkaç kitap al yanına. Bir iki mırın kırın eder ama hoşuna gider.

Tatlım üzülme halledersiniz bunu bir süreç olarak düşün geçecektir. Her şeyden önce iyi birer dost olun sorunlar gelir geçer ömür boyu hep olacak insanız sonuçta. Bulunduğun ilçenin belediye etkinlik takvimlerini takip et. Halk tiyatroları, konserleri, sergileri, söyleşileri oluyor. Önceden davranırsan yer bulabilirsin. Kimisi ücretli kimisi ücretsiz oluyor. Belediye olduğu için hem ucuz da oluyor ben takip ediyorum sergilerine falan katılıyorum mesela gittikçe. Değişik duygular katıyor insana. Sen yönlendir sevgilini, börek yap termosa çay demle birkaç kitap al yanına. Bir iki mırın kırın eder ama hoşuna gider.
Çok teşekkür ederim canım fikirlerin için gerçekten işe yarayacağına inandım şuan :) ya mutlaka bu günlerde geçecektir önemli olan Yanyana olup ilişkiyi daha fazla hırpalamasan atlatmak

Boşanın bence şekerim. Evli olmadığınızı biliyorum ama siz yine de boşanın kafa olarak.

Sana bir abla tavsiyesi ; Psikiyatrik desteğe ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Dönem dönem hepimiz hayatımızda zor durumlarla karşılaşabiliyoruz ve bazen gerçekten de çok işe yarıyor.
Desteğe ihtiyacım var zaten bunun farkındayım ama şuan için maalesef bunu gerçekleştiremem. Bakalım bir az daha zaman vermek lazım ikimizde zor zamanlardan geçiyoruz sonuçta bu hep böyle olmayacaktır ben böyle düşünüyorum

Bukadar fedakarlık iyi değil işte. Kendine faydası olmayana kimsenin faydası olmaz. Önce sen iyi olacaksın, sonra iyi etmeye çalılacaksın. Yoksa uzaklaşmak ve bitmesi kaçınılmaz olur.
Ya ben galiba ben kelimesinden çok biz kelimesini kullandığımdan böyle oluyor hani biz iyi olalım biz toparlanalım filan diye ama haklısın teşekkür ederimm

X