kızlar öncelikle merhaba. Çok zor durumdayım yardımınıza ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla 10 aylık bir ilişkimiz var ama öncesindede 1 senelik bir hoşlantı aşk dönemi. Biz arkadaşken çok gezip dolaşırdık ikimizde gezmeyi eğlenmeyi severdik yani Yanyana olmasakta sosyal hesaplarımızdan bile bu anlaşılırdı. İlişkimize çok zor başladık ama ikimizde çok büyük bir aşkla başladık tabi bizimle beraber büyük sorunlarda başladı. Büyük bir Mebla dolandırıldı kendisi ve doğal olarak maddi sıkıntıları başladı bende ona destek olmaya başladım. İyi kötü bir şekilde idare ettik mutluyduk Yanyana küçük sürprizler hediyeler Yanyana olmak sarılmak bazen birlikte kalmak bizi yeterince mutlu ediyordu. Ama tabi zamanla bunlarda azalmaya başladı yani yine Yanyana mutluyuz sürekli mesajlaşıyoruz arıyoruz birbirimizi ama birşeyler eksilmeye başladı. Bundan tam 2,5 ay öncede ben bi aptallık yapıp burun estetiği oldum ve psikolojim berbat oldu bunca derde sıkıntıya birde bu eklenince altından kalkamaz olduk benim psikolojim onun maddiyatı bizi bitirme noktasına geldi yani aslında ikimizde çok seviyoruz ama sürekli tartışıyoruz hiç bir sosyal aktivitemiz Yok belkide bu yüzden o çalışıyor haftada birgün izni var genelde o günü benimle geçiriyor ama öyle kafede sinemada vs değil evde oluyoruz çünkü bazen kafeye gidince parası olmadığını ve sanki nolur birşeyler yemeden kalkalım dercesine baktığını hissediyorum. Buda beni üzüyor kıyamıyorum ona. Onun dışında her akşam arkadaşlarıyla oturuyorlar vs kafası dağılsın diye birşey demiyorum ama benim psikolojim böyleyken ne biliyim ya bende parasız bir aktivite yapmak istiyorum kafam dağılsın istiyorum yani illa arkadaşlarım gibi şehir dışına çıkmak yada ne biliyim gece gezmelerine çıkmak gibi birşeyler değil sadece bu izin gününde eve tıkılıp kalmak yerine değişik eğlenceli artık ilişkimizi kurtaracak birşeyler arıyorum. Hani mesela üniversitenin kampüsünde tüm sevgililer çimlere uzanıyor filan ama benim sevgilim hem çalıştığı için hemde çok ağır birisi yani öyle şeyler ona göre değil bunun gibi birşeyler evdede olur yapabileceğimiz birşeyler. Gerçekten içime oturuyor artık üzülüyorum ona birşey belli edemiyorum desem şunu yapalım parası yoksa daha çok üzülüp mahcup olduğunu düşünecek demesem ikimizde halimizden memnun değiliz yan Yana sürekli tv izleyen bir çift düşünün haftalık rutin Perşembe'leri evimden alır evine gideriz tv cips bitti. Arada kafeye gidiyoruz ama o bile öyle sarmıyor ki benim ameliyattan sonra insan içine çıkasımda kalmadı zaten. Uzun ve saçma yazmış olabilirim ama ancak bunu yazabildim şuan lütfen yardım edin