Çok teşekkür ediyorum :)Öncelikle 16 dan kurtulmuşsun bu çok iyi bence. Bende de var. 1 yıl önce almıştım tanıyı. Geçen gün yine yaptırdım dna . bakalım umarım bende negatif olmuşumdur. Ayrıca lütfen bu kadar tedirgin olma. Geçecek . Kendine iyi bak , düzenli uyu sağlıklı yaşamaya çalış. Bende 28 yaşındayım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
MOLLUSCUM + HPV
- Konu Sahibi Deniz-
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ağizda hpv hpv molluscum
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim de siğilim karnıbahar şeklindeydi 16 pozitifti.benimki de tek tek değildi karnabahar şeklindeydi ve yayılıyordu. Çok korkmuştum aldara ile geçmezse diye ama bir haftada geçti.
- 5 Mayıs 2020
- 85
- 43
- 18
- 32
demek ki 16 böyle yapıyormuş. genelde yapmıyor diyorlar ama kişiden kişiye de çok değişiyorBenim de siğilim karnıbahar şeklindeydi 16 pozitifti.
Kızlar bu arada dün paranoyak şekilde araştırırken nette bir şeye denk geldim. Bu beni biraz rahatlattı açıkçası. Şöyle; önceden yazdığım gibi ağzımda siğilden şüpheleniyordum ve defalarca doktora gittim. Biri siğil dedi diğerleri değil. Nette gördüğüm şey de bununla alakalıydı. Fibroma deniyor. Ağızda zedelenmeden kaynaklı siğil görüntüsü sandığımız et parçaları. Gelişimde test yaptırmıştım ağız çalkantı suyu ile. Negatif gelmişti. Bu fibroma denilen rahatsızlığın görüntüsüne baktığımda ağzımda ona çok benziyor. Bence şüphelenen arkadaşlar buna bi göz atabilirler çünkü benm içime su serpti baya.
- 13 Nisan 2021
- 77
- 95
- 3
Geçmiş Olsun28 yaşındayım. Bağışıklığımı güçlendirici olarak her gün kullanma amaçlı bir vitamin arıyorum. HPV için 4 ay kullandım AHCC yi. Bir de malum ücreti çok fazla. Normal eczaneden edinebileceğim bir destek daha iyi olur diye düşünüyorum .
teşekkür ediyorumGeçmiş Olsun
Ben 16nın siğil yapmadıgını bile okudum ki karnabahar siğilini 6 ve 11 yapıyor diye biliyorum. 16 yassı şekilde cıkıyor diyorlar. Demek ki bunlar yanlıs seyler siğilin türü önemli. Benim de karnabahar gibiydi büyüyordu yayılıyordu. Sonra doktor koter yaptı. Birdaha cıkmadı. Bu dediğim olay 5-6 sene öncesiydi. En son 2019da keteme test verdim o negatif geldi. Ve benim haberim yok yani ozaman doktor benden tipleme falan istememişti. Yani ben tipini bilmeden negatif olanlardanım sanırımdemek ki 16 böyle yapıyormuş. genelde yapmıyor diyorlar ama kişiden kişiye de çok değişiyor
Valla benim ağzım yara bere içinde zaten. Çünkü yanaklarımı ısırıyorum sürekli yemek yerken falan. Her sey olusabiliyor ağız yapısı farklı. Tabi takip etmek lazım sürekli kontrol altında olmak lazım. Senin zaten gelişimde yaptırdıgn negatif gelmis bosuna uzuluyorsunKızlar bu arada dün paranoyak şekilde araştırırken nette bir şeye denk geldim. Bu beni biraz rahatlattı açıkçası. Şöyle; önceden yazdığım gibi ağzımda siğilden şüpheleniyordum ve defalarca doktora gittim. Biri siğil dedi diğerleri değil. Nette gördüğüm şey de bununla alakalıydı. Fibroma deniyor. Ağızda zedelenmeden kaynaklı siğil görüntüsü sandığımız et parçaları. Gelişimde test yaptırmıştım ağız çalkantı suyu ile. Negatif gelmişti. Bu fibroma denilen rahatsızlığın görüntüsüne baktığımda ağzımda ona çok benziyor. Bence şüphelenen arkadaşlar buna bi göz atabilirler çünkü benm içime su serpti baya.
- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Kızlar selam . 2019 smear testim hpv pozitif çıktı doktorum şüphelendi ( ama bu çok normal kadınların 90% nı hpv ile bir gün tanışıyorlar ) eşten geçmek zorunda değil sadece o şekilde geçmiyor , ortak lavobolardan tualetlerden ( oturmasan bile geçiyor ) kaldıki prezervatif bile geçe biliyor dedi . Şüphelendiği için 6 ayda bir test vereceksin dedi birde biopsi aldı . Biopsi temiz çıktı. 2019 dan bu yana verdiğim testlerde negatif çıktı hep . Fakat eşimde daha geçen ay siğilleri aldırdı . Ben şunu merak ediyorum ve bilgim pek yok . Şimdi bu eşimdekilerin sonucu tipleri varmış ona göre benim bişey yaptırmam gerekmi ? Biopsim ve smear testlerim hep temiz çıkıyor . Rahime histeroskopii ile bakıldı ve rahim çevresi vs temiz .
Eşinle aktif siğil varken cinsellik yaşamayın derim. Cunku pinpon etkisiyle eşler birbirine bulastırabiliyor. Negatif olmak zorlaşıyor haliyle. Ama biyopsi ve smear temizse bu iyi bir sey tabi. Peki sizde siğil cıktı mı hiç?Kızlar selam . 2019 smear testim hpv pozitif çıktı doktorum şüphelendi ( ama bu çok normal kadınların 90% nı hpv ile bir gün tanışıyorlar ) eşten geçmek zorunda değil sadece o şekilde geçmiyor , ortak lavobolardan tualetlerden ( oturmasan bile geçiyor ) kaldıki prezervatif bile geçe biliyor dedi . Şüphelendiği için 6 ayda bir test vereceksin dedi birde biopsi aldı . Biopsi temiz çıktı. 2019 dan bu yana verdiğim testlerde negatif çıktı hep . Fakat eşimde daha geçen ay siğilleri aldırdı . Ben şunu merak ediyorum ve bilgim pek yok . Şimdi bu eşimdekilerin sonucu tipleri varmış ona göre benim bişey yaptırmam gerekmi ? Biopsim ve smear testlerim hep temiz çıkıyor . Rahime histeroskopii ile bakıldı ve rahim çevresi vs temiz .
Ya da bağışıklığın cok guclu seni etkilemiyor olabilir sen de siğil cıkmadıysa. Hpv pozitifti diyorsun tipini söylemediler mi? Tipi önemli cunkuKızlar selam . 2019 smear testim hpv pozitif çıktı doktorum şüphelendi ( ama bu çok normal kadınların 90% nı hpv ile bir gün tanışıyorlar ) eşten geçmek zorunda değil sadece o şekilde geçmiyor , ortak lavobolardan tualetlerden ( oturmasan bile geçiyor ) kaldıki prezervatif bile geçe biliyor dedi . Şüphelendiği için 6 ayda bir test vereceksin dedi birde biopsi aldı . Biopsi temiz çıktı. 2019 dan bu yana verdiğim testlerde negatif çıktı hep . Fakat eşimde daha geçen ay siğilleri aldırdı . Ben şunu merak ediyorum ve bilgim pek yok . Şimdi bu eşimdekilerin sonucu tipleri varmış ona göre benim bişey yaptırmam gerekmi ? Biopsim ve smear testlerim hep temiz çıkıyor . Rahime histeroskopii ile bakıldı ve rahim çevresi vs temiz .
- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Bende çok şükür 2019 dan berri sigil felan yok . Ya bilgisizlik bu ya doktorum uyarmadı ve biz cinsel ilişkiye devam ettik . Ama daha geçen hafta verdim smear testi yine temiz çıktı . Çok şükür . Ve eşim hepsini aldırdı . ( 26 yaşına kadar aşı yapıla biliniyor ama ben üst üste negatif çıkınca biopside temiz gelince doktorum yapmaya gerekte yok diyor. 500 euro dedi aşı için ) çünki .Ya da bağışıklığın cok guclu seni etkilemiyor olabilir sen de siğil cıkmadıysa. Hpv pozitifti diyorsun tipini söylemediler mi? Tipi önemli cunku
- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Bende çok şükür 2019 dan berri sigil felan yok . Ya bilgisizlik bu ya doktorum uyarmadı ve biz cinsel ilişkiye devam ettik . Ama daha geçen hafta verdim smear testi yine temiz çıktı . Çok şükür . Ve eşim hepsini aldırdı . ( 26 yaşına kadar aşı yapıla biliniyor ama ben üst üste negatif çıkınca biopside temiz gelince doktorum yapmaya gerekte yok diyor. 500 euro dedi aşı için ) çünki .
Eşimden alınan sigillerde laboratuvara gitti tipi nedir bilmiyorum . Ama bi kaç yerde sigil yapanlar kötü tipler değildir siye yazı okudum . Soktorum hovye bağışıklık geliştiren çok insan var dedi . Bana tipini söylemedi ama kontrol altına aldı . 6 ayda bir smear ver bakalım dedi ama ğzerine Bağışıklık kazanabilirsinde dedi . Çünki aslında kadınların bir çoğunda vardır bu dedi .Ya da bağışıklığın cok guclu seni etkilemiyor olabilir sen de siğil cıkmadıysa. Hpv pozitifti diyorsun tipini söylemediler mi? Tipi önemli cunku
Evet cok yaygın bir virüs. Ama siz yine de siğil cıkınca dikkatli olun korunun yani cunku aktif siğil varken sakıncalı diyorlar. Yani sürekli kontrolde olacağız yapcak bisey yok smear vererek tetikte olacağız.Eşimden alınan sigillerde laboratuvara gitti tipi nedir bilmiyorum . Ama bi kaç yerde sigil yapanlar kötü tipler değildir siye yazı okudum . Soktorum hovye bağışıklık geliştiren çok insan var dedi . Bana tipini söylemedi ama kontrol altına aldı . 6 ayda bir smear ver bakalım dedi ama ğzerine Bağışıklık kazanabilirsinde dedi . Çünki aslında kadınların bir çoğunda vardır bu dedi .
- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Umarım çıkmaz . Sonradan çıkıyormu ?Evet cok yaygın bir virüs. Ama siz yine de siğil cıkınca dikkatli olun korunun yani cunku aktif siğil varken sakıncalı diyorlar. Yani sürekli kontrolde olacağız yapcak bisey yok smear vererek tetikte olacağız.
Eşinde siğil cıkarsa tekrar sana bulaşır. Yani onun sürekli yaktırması lazım bir tane bile cıksa sıkıntı cunku. Senin bağışıklığına bağlı. Ama virüs sessizce durabiliyormus da vücutta uykuya geciyormus falan. Siğiller cıktıktan sonra coğu insan cinsel perhiz yapıyor negatif olmak için. Cunku viral yük azalıyor cinsellik olmayınca. Takviyeler kullanıyorlar ahcc gibi. Negatif olduktan Ancak biz evliyiz böyle bir sey cok zor oluyor. Onun içinde çıtçıtlı boxer ve prezervatif kullanın ten tene değmesin siğil varken deniliyor. Yani ben bunu cok arastırdım hala daha arastırıyorum tip değiştireni bile duydum yani. 6-7 tane farklı tip taşıyanı da okudum. cok değişik bi virüs. Özellikle bayanların baş belası diyebilirimUmarım çıkmaz . Sonradan çıkıyormu ?
Bir de şöyle bir sey var ki siğil cıkması iyi deniyor asıl cıkmayandan korkacaksın cunku o rahim ağzında daha sinsi ilerliyor. Coğu kadın bunu tasıyor ve haberi yok. Kimi bağışıklığı sayesinde kolay atlatıyor. ( yaşı küçükse) zaten devlet 30 yaş altına hpv taraması yapmıyor kolay atlatabilir diye. kimi de atlatamıyor rahim ağzında cin gibi şeyler oluşuyor o da malesef kansere götürüyor. Ama bunun olması için 10-15 yıl deniyor. Yani kendini kontrol ettirmeyen bayanlar genelde bu tabloyla karsılasıyor. Ağzında cıkan anal bölgesinde cıkan mı dersin neler var.Umarım çıkmaz . Sonradan çıkıyormu ?
- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Eşimde kesip aldılar . Şuan temiz ama vallaha evli olduğumuz için ve yeni evli çift olduğumuz için cinselliğe ara vermedim . Jinekologumda okdar abartma dedi . Pozitif çıktıktan sonra 6 ay sonrasında biopsi ve smear temiz gelince . Senede 1 smeare indirdik onlarda şükür temiz . Sigil bende hiç olmadı . Umarım olmazda . Bakalım evet ama şu içimi rahatlatıyor . Aslında her kadın her erkek mutlaka bu virüsle karşı karşıya geliyolar .Eşinde siğil cıkarsa tekrar sana bulaşır. Yani onun sürekli yaktırması lazım bir tane bile cıksa sıkıntı cunku. Senin bağışıklığına bağlı. Ama virüs sessizce durabiliyormus da vücutta uykuya geciyormus falan. Siğiller cıktıktan sonra coğu insan cinsel perhiz yapıyor negatif olmak için. Cunku viral yük azalıyor cinsellik olmayınca. Takviyeler kullanıyorlar ahcc gibi. Negatif olduktan Ancak biz evliyiz böyle bir sey cok zor oluyor. Onun içinde çıtçıtlı boxer ve prezervatif kullanın ten tene değmesin siğil varken deniliyor. Yani ben bunu cok arastırdım hala daha arastırıyorum tip değiştireni bile duydum yani. 6-7 tane farklı tip taşıyanı da okudum. cok değişik bi virüs. Özellikle bayanların baş belası diyebilirim
- 21 Mart 2018
- 3.728
- 13.874
- 208
Mesela eşimde sigil var bende yok ya . Ozaman korkmammı lazım . Paronayağın tekiyim zaten . Birazda bu paronayalsrım yüzünden araştırmadım .doktor yaşın genç bekle dedi yaşım 25 bu aradaBir de şöyle bir sey var ki siğil cıkması iyi deniyor asıl cıkmayandan korkacaksın cunku o rahim ağzında daha sinsi ilerliyor. Coğu kadın bunu tasıyor ve haberi yok. Kimi bağışıklığı sayesinde kolay atlatıyor. ( yaşı küçükse) zaten devlet 30 yaş altına hpv taraması yapmıyor kolay atlatabilir diye. kimi de atlatamıyor rahim ağzında cin gibi şeyler oluşuyor o da malesef kansere götürüyor. Ama bunun olması için 10-15 yıl deniyor. Yani kendini kontrol ettirmeyen bayanlar genelde bu tabloyla karsılasıyor. Ağzında cıkan anal bölgesinde cıkan mı dersin neler var.
Evet tabiki cinsellik yaşayan, evli insanlar coğu bu virüsle karsı karsıya yani. Doktorun ne diyorsa doğrudur. Sürekli kendimizi kontrol edeceğiz siğil vs var mı diye bir de smear vermekten geri kalmayacağız valla yapacak baska bir sey yok yani. Sizde de bütün tetkikler yapılmıs ki en önemlisi biyopsi onu yapmıs doktor. O da negatif korkulcak bir seyinin oldugunu düşünmüyorumEşimde kesip aldılar . Şuan temiz ama vallaha evli olduğumuz için ve yeni evli çift olduğumuz için cinselliğe ara vermedim . Jinekologumda okdar abartma dedi . Pozitif çıktıktan sonra 6 ay sonrasında biopsi ve smear temiz gelince . Senede 1 smeare indirdik onlarda şükür temiz . Sigil bende hiç olmadı . Umarım olmazda . Bakalım evet ama şu içimi rahatlatıyor . Aslında her kadın her erkek mutlaka bu virüsle karşı karşıya geliyolar .