Gelişim labda sıvı örneği yollamıssın negatif gelmiş. En önemlisi bu bence. Ağızda tutulması daha zor deniyor ağız yapısı gereği kendini yenilediği için. Profada gitmissin daha ne olsun. Sen genitale odaklan inşallaj negatif olmussundur.Bir de Gelişim lab. ta ağız sıvısı örneği gönderdim kargoyla negatif çıktı. Ama sizce bu test güvenilir mi yapan birileri var mı?
Ayrıca bu filliform dediğin seye baktım int onlar tükürük bezi ve coğu insan bunu siğil zannediyor. Hpv ile ilgili bazı forumlar var ordan biliyorum. senin gibi siğil sanıp doktora gidip tükürük bezi yanıtını alan yazılar okudum.Merhaba dostlar, dertlerin biri bitiyor diğeri başlıyor. Artık psikolojim bozuldu gerçekten. Uyuyamıyorum bile. Şimdi benim hpv geçmişim 3 seneye dayanıyor. İlk tip 16 olduğumu öğrendim. Nedendir bilmiyorum bir sene sonraki tiplemede 31 ve 35 çıktı. Bazı sayfalarda tip değiştirdiği yazıyor belki de bundandır diye düşünüyorum. Tek eşliyim bu arada.. Pandemi sürecinde kontrollerimi yaptıramadım. Ama bu hafta gidip smear ve hpv tipleme testi yapmayı düşünüyorum aradan iki sene geçti umarım negatif sonuç alırım. Böyle düşünürken geçtiğimiz günlerde molluscum ile tanıştım. Yine vajinal bölgede ve kalçama doğru ortası çukurca sivilce gibi birşeyler. Sirke kullandım bir tanesinde iz kaldı diğerleri geçti. Bunların yanı sıra gitmediğim kbb doktoru kalmadı uzmandan profa. Bademcik önünde siğil olduğundan şüphelendiğim bir et parçası var senelerdir. Geçmiyo. Gittiğim prof bana onun tükürük bezi olduğunu söyledi. Tabi doktorumun mesleki bilgisine saygım sonsuz. Haddime değil eleştirmek ama bu beni tatmin etmedi. Tükürük beziyse neden sadece o var ve filiform denilen ipliksi siğil türüne o kadar benziyor ki.. Bilmiyorum ara ara çok takıp sirke uyguluyorum. Dün de bunu yaptım ve bademciklerim bembeyaz çok tahriş oldu. Bu iş böyle olmaz. Ağız içi yaraları için bu sefer de dermatolağa gitmeyi düşünüyorum? Siz neler yaptınız? Beni en çok korkutan bu ağızdaki oluşum. Rica ediyorum bilen eden varsa bi cevap atsın. Ve bir de bağışıklık sistemimi güçlendirmesi için ahcc kullanmıştım. Onun kadar etkili bildiğiniz bir ilaç var mı bağışıklık için?
Hpv tip de değiştirebiliyor ancak ilk testinde 31 ve 35 cıkmamıs olabilir cunku henuz kulucka süresindedir ve belirti vermemis olabilir. 1 sene sonrada ortaya cıkmıstır. Ve sendekiler yuksek riskli. Smear takibinde olmalısın. Ahcc kullanman iyi olmuş. Kullanıp negatif olan cok insan var. Onun kadar etkilisini de duymadım. Yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaşındaysan sağlık ocağına gidip bedava hpv yaptırabilirsin.Merhaba dostlar, dertlerin biri bitiyor diğeri başlıyor. Artık psikolojim bozuldu gerçekten. Uyuyamıyorum bile. Şimdi benim hpv geçmişim 3 seneye dayanıyor. İlk tip 16 olduğumu öğrendim. Nedendir bilmiyorum bir sene sonraki tiplemede 31 ve 35 çıktı. Bazı sayfalarda tip değiştirdiği yazıyor belki de bundandır diye düşünüyorum. Tek eşliyim bu arada.. Pandemi sürecinde kontrollerimi yaptıramadım. Ama bu hafta gidip smear ve hpv tipleme testi yapmayı düşünüyorum aradan iki sene geçti umarım negatif sonuç alırım. Böyle düşünürken geçtiğimiz günlerde molluscum ile tanıştım. Yine vajinal bölgede ve kalçama doğru ortası çukurca sivilce gibi birşeyler. Sirke kullandım bir tanesinde iz kaldı diğerleri geçti. Bunların yanı sıra gitmediğim kbb doktoru kalmadı uzmandan profa. Bademcik önünde siğil olduğundan şüphelendiğim bir et parçası var senelerdir. Geçmiyo. Gittiğim prof bana onun tükürük bezi olduğunu söyledi. Tabi doktorumun mesleki bilgisine saygım sonsuz. Haddime değil eleştirmek ama bu beni tatmin etmedi. Tükürük beziyse neden sadece o var ve filiform denilen ipliksi siğil türüne o kadar benziyor ki.. Bilmiyorum ara ara çok takıp sirke uyguluyorum. Dün de bunu yaptım ve bademciklerim bembeyaz çok tahriş oldu. Bu iş böyle olmaz. Ağız içi yaraları için bu sefer de dermatolağa gitmeyi düşünüyorum? Siz neler yaptınız? Beni en çok korkutan bu ağızdaki oluşum. Rica ediyorum bilen eden varsa bi cevap atsın. Ve bir de bağışıklık sistemimi güçlendirmesi için ahcc kullanmıştım. Onun kadar etkili bildiğiniz bir ilaç var mı bağışıklık için?
Teşekkür ederim cevabınız için. Biraz takıntı boyutunda farkındayım. Ama inanın bir sürü doktora gittim ve ilk gittiğim doktor kesin siğil alınmalı çok kanlı ameliyat bilginiz olsun diyerek korkuttu. Sonraki gittiklerim parça alınmalı, siğil değil, tükürük bezi vs dediler. Gerçekten bir türlü anlamıyorum. Net bir cevap nasıl olmuyor. Süründüm resmen il il. Sormak istediğim şey ağızdaki siğiller sert mi yumuşak mı? Olan biri varsa ya da siz geçirdiyseniz bilgilendirir msiniz?Ayrıca bu filliform dediğin seye baktım int onlar tükürük bezi ve coğu insan bunu siğil zannediyor. Hpv ile ilgili bazı forumlar var ordan biliyorum. senin gibi siğil sanıp doktora gidip tükürük bezi yanıtını alan yazılar okudum.
28 yaşındayım. Bağışıklığımı güçlendirici olarak her gün kullanma amaçlı bir vitamin arıyorum. HPV için 4 ay kullandım AHCC yi. Bir de malum ücreti çok fazla. Normal eczaneden edinebileceğim bir destek daha iyi olur diye düşünüyorum .Hpv tip de değiştirebiliyor ancak ilk testinde 31 ve 35 cıkmamıs olabilir cunku henuz kulucka süresindedir ve belirti vermemis olabilir. 1 sene sonrada ortaya cıkmıstır. Ve sendekiler yuksek riskli. Smear takibinde olmalısın. Ahcc kullanman iyi olmuş. Kullanıp negatif olan cok insan var. Onun kadar etkilisini de duymadım. Yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaşındaysan sağlık ocağına gidip bedava hpv yaptırabilirsin.
Çok teşekkürlerHpv zaten takıntı yaptırır. Takıntıyı gectim benim psikolojimi bozdu antidepresan falan kullanıyorım düşün. Ama yavas yavas insan alısıyor. hpv öldürmüyor ama süründüren bir sey. Neyseki tedavisi var öyle düşün. Negatif olan bi sürü insan var. Bende negatif cıktım en son testimde. İnşallah sende negatif olacaksın.
Merhaba, Hpv tiplemesi testini nerede yaptırdınız acaba, ketem 5 yılda 1 yapıyor çünkü. Cok geçmiş olsunnnMerhaba dostlar, dertlerin biri bitiyor diğeri başlıyor. Artık psikolojim bozuldu gerçekten. Uyuyamıyorum bile. Şimdi benim hpv geçmişim 3 seneye dayanıyor. İlk tip 16 olduğumu öğrendim. Nedendir bilmiyorum bir sene sonraki tiplemede 31 ve 35 çıktı. Bazı sayfalarda tip değiştirdiği yazıyor belki de bundandır diye düşünüyorum. Tek eşliyim bu arada.. Pandemi sürecinde kontrollerimi yaptıramadım. Ama bu hafta gidip smear ve hpv tipleme testi yapmayı düşünüyorum aradan iki sene geçti umarım negatif sonuç alırım. Böyle düşünürken geçtiğimiz günlerde molluscum ile tanıştım. Yine vajinal bölgede ve kalçama doğru ortası çukurca sivilce gibi birşeyler. Sirke kullandım bir tanesinde iz kaldı diğerleri geçti. Bunların yanı sıra gitmediğim kbb doktoru kalmadı uzmandan profa. Bademcik önünde siğil olduğundan şüphelendiğim bir et parçası var senelerdir. Geçmiyo. Gittiğim prof bana onun tükürük bezi olduğunu söyledi. Tabi doktorumun mesleki bilgisine saygım sonsuz. Haddime değil eleştirmek ama bu beni tatmin etmedi. Tükürük beziyse neden sadece o var ve filiform denilen ipliksi siğil türüne o kadar benziyor ki.. Bilmiyorum ara ara çok takıp sirke uyguluyorum. Dün de bunu yaptım ve bademciklerim bembeyaz çok tahriş oldu. Bu iş böyle olmaz. Ağız içi yaraları için bu sefer de dermatolağa gitmeyi düşünüyorum? Siz neler yaptınız? Beni en çok korkutan bu ağızdaki oluşum. Rica ediyorum bilen eden varsa bi cevap atsın. Ve bir de bağışıklık sistemimi güçlendirmesi için ahcc kullanmıştım. Onun kadar etkili bildiğiniz bir ilaç var mı bağışıklık için?
merhaba, memorial'da yaptrdım.Merhaba, Hpv tiplemesi testini nerede yaptırdınız acaba, ketem 5 yılda 1 yapıyor çünkü. Cok geçmiş olsunnn
Cok teşekkür ederim.merhaba, memorial'da yaptrdım.
Öncelikle 16 dan kurtulmuşsun bu çok iyi bence. Bende de var. 1 yıl önce almıştım tanıyı. Geçen gün yine yaptırdım dna . bakalım umarım bende negatif olmuşumdur. Ayrıca lütfen bu kadar tedirgin olma. Geçecek . Kendine iyi bak , düzenli uyu sağlıklı yaşamaya çalış. Bende 28 yaşındayım.Merhaba dostlar, dertlerin biri bitiyor diğeri başlıyor. Artık psikolojim bozuldu gerçekten. Uyuyamıyorum bile. Şimdi benim hpv geçmişim 3 seneye dayanıyor. İlk tip 16 olduğumu öğrendim. Nedendir bilmiyorum bir sene sonraki tiplemede 31 ve 35 çıktı. Bazı sayfalarda tip değiştirdiği yazıyor belki de bundandır diye düşünüyorum. Tek eşliyim bu arada.. Pandemi sürecinde kontrollerimi yaptıramadım. Ama bu hafta gidip smear ve hpv tipleme testi yapmayı düşünüyorum aradan iki sene geçti umarım negatif sonuç alırım. Böyle düşünürken geçtiğimiz günlerde molluscum ile tanıştım. Yine vajinal bölgede ve kalçama doğru ortası çukurca sivilce gibi birşeyler. Sirke kullandım bir tanesinde iz kaldı diğerleri geçti. Bunların yanı sıra gitmediğim kbb doktoru kalmadı uzmandan profa. Bademcik önünde siğil olduğundan şüphelendiğim bir et parçası var senelerdir. Geçmiyo. Gittiğim prof bana onun tükürük bezi olduğunu söyledi. Tabi doktorumun mesleki bilgisine saygım sonsuz. Haddime değil eleştirmek ama bu beni tatmin etmedi. Tükürük beziyse neden sadece o var ve filiform denilen ipliksi siğil türüne o kadar benziyor ki.. Bilmiyorum ara ara çok takıp sirke uyguluyorum. Dün de bunu yaptım ve bademciklerim bembeyaz çok tahriş oldu. Bu iş böyle olmaz. Ağız içi yaraları için bu sefer de dermatolağa gitmeyi düşünüyorum? Siz neler yaptınız? Beni en çok korkutan bu ağızdaki oluşum. Rica ediyorum bilen eden varsa bi cevap atsın. Ve bir de bağışıklık sistemimi güçlendirmesi için ahcc kullanmıştım. Onun kadar etkili bildiğiniz bir ilaç var mı bağışıklık için?
Merhaba da yı nerede yaptırdınız, ketem 5 yılda bir yapıyor daÖncelikle 16 dan kurtulmuşsun bu çok iyi bence. Bende de var. 1 yıl önce almıştım tanıyı. Geçen gün yine yaptırdım dna . bakalım umarım bende negatif olmuşumdur. Ayrıca lütfen bu kadar tedirgin olma. Geçecek . Kendine iyi bak , düzenli uyu sağlıklı yaşamaya çalış. Bende 28 yaşındayım.
DnaMerhaba da yı nerede yaptırdınız, ketem 5 yılda bir yapıyor da
Ne gibi şikayetleriniz var dı 16 varken? Akıntı ilişkide ağrı falan bunlar var mıydı?Öncelikle 16 dan kurtulmuşsun bu çok iyi bence. Bende de var. 1 yıl önce almıştım tanıyı. Geçen gün yine yaptırdım dna . bakalım umarım bende negatif olmuşumdur. Ayrıca lütfen bu kadar tedirgin olma. Geçecek . Kendine iyi bak , düzenli uyu sağlıklı yaşamaya çalış. Bende 28 yaşındayım.
Hayır bende direk siğil şeklinde çıktı. Smear temizdi. Hpv 16 ve 59 çıktı. Doktorum yaşımdan dolayı 1 yıl beklememizi tavsiye etti. Siğiller 1 hafta içinde aldara kremle geçti. Geçen test yaptırdım yine. Eğer negatif olmazsam kolkoskopi yapılacak. Bu bir yıl içinde herhangi bir akıntı, ağrı gibi şikayetlerim olmadı. Sonuca göre haber veririm hepinize. Sabırlı ve olumlu düşünmek lazım. Ayrıca bugün gardasil ilk doz aşımı oldum.Mevcut tipe karşı korumuyor ama kapmadığım diğer 18,11 ve 6 ya karşı yaşımdan solayı %85 koruyuculuğu var. Hepimiz mutlaka negatif olacağız sabırlı olun. Bende ilk duyduğumda bilgim olmadığı için çok paniklemiştim. Erkek arkadaşım doktor ve o beni detaylı bilgilendirince paniğim geçti. Sakin kalın psikoloji çok önemli. sevgiler sizi seviyorumNe gibi şikayetleriniz var dı 16 varken? Akıntı ilişkide ağrı falan bunlar var mıydı?
Ben mükemmel bir doktor buldum arkadaşımın doktoru. Özelden bilgi verebilirim. E tabi özel olduğu için maliyetli oluyorMerhaba da yı nerede yaptırdınız, ketem 5 yılda bir yapıyor da
Siğillerin şekli nasıldı acaba bende de cıkmıstı benimkiler böyle üzeri tırtıklı karnabahar seklindeydi ve büyüyordu. Ben tiplemesini yaptırmadıgım için bilmiyorum o yuzden soruyorum 16 ne şekilde cıkıyor acaba diye. Bu arada size de sevgilerHayır bende direk siğil şeklinde çıktı. Smear temizdi. Hpv 16 ve 59 çıktı. Doktorum yaşımdan dolayı 1 yıl beklememizi tavsiye etti. Siğiller 1 hafta içinde aldara kremle geçti. Geçen test yaptırdım yine. Eğer negatif olmazsam kolkoskopi yapılacak. Bu bir yıl içinde herhangi bir akıntı, ağrı gibi şikayetlerim olmadı. Sonuca göre haber veririm hepinize. Sabırlı ve olumlu düşünmek lazım. Ayrıca bugün gardasil ilk doz aşımı oldum.Mevcut tipe karşı korumuyor ama kapmadığım diğer 18,11 ve 6 ya karşı yaşımdan solayı %85 koruyuculuğu var. Hepimiz mutlaka negatif olacağız sabırlı olun. Bende ilk duyduğumda bilgim olmadığı için çok paniklemiştim. Erkek arkadaşım doktor ve o beni detaylı bilgilendirince paniğim geçti. Sakin kalın psikoloji çok önemli. sevgiler sizi seviyorum
benimki de tek tek değildi karnabahar şeklindeydi ve yayılıyordu. Çok korkmuştum aldara ile geçmezse diye ama bir haftada geçti.Siğillerin şekli nasıldı acaba bende de cıkmıstı benimkiler böyle üzeri tırtıklı karnabahar seklindeydi ve büyüyordu. Ben tiplemesini yaptırmadıgım için bilmiyorum o yuzden soruyorum 16 ne şekilde cıkıyor acaba diye. Bu arada size de sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?