Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

çok haklısın canım.
bir çok konuda benzerliklerimiz var
aslında yan komşum olsan fena olmazmı ama

:) benimde burda fazla komşum yok... Kayınvalidem le oturuyordum ayrılık biraz uzaktayız herkezi güvenip evine alamıyorsun....
Bir tane çok samimi komşum vardı o ev aldı gitti...

sen kiracımısın taşdelenin neresindesin
eşin nerde çalışıyor

burcuerdemsim cuma günü doktora gidicektin pıt pıtlar için ne oldu son durum nedir?
ÇOK MERAK EDİYORUM..tabloda durum değişmediğine göre daha topiğe ugramadım herhalde...
hadi güzel haberi bekliyoruz.

biz kiracıyız canım eşim bi şirkette satış müdürü.eşimin terfisinden dolayı buraya geldik 6 ay oldu.buralara aslında cok yabancıyım benim bütün ailem beylikdüzünde oturuyor bizde eger terfi tekrar avrupa yakasına gelirse taşınacagız ama ne zaman olur Allah bilir.
peki ya sizz

burcuerdemsim cuma günü doktora gidicektin pıt pıtlar için ne oldu son durum nedir?
ÇOK MERAK EDİYORUM..tabloda durum değişmediğine göre daha topiğe ugramadım herhalde...
hadi güzel haberi bekliyoruz.

burcu yazmıştı canım kese ve kalp atışı var evlet hastanesine gitmiş 12 haftalık olunca gel demişler geçmiş sayfalarada bakarsan görürsün

hımmm benim gibi yanii....
neyse canım ben giyineyim karsıya annemlere gidiyoruz.opuyorum seni pazartesi gorusurz inşallahhhh

Zelihacım canım durumumu sordugun için çok tşkler.Yazmıstım ama sayfalar ilerledikçe geride kaldı sanırım sende göremedin.Testleri yaptırmamıstım hem onları yaptırayım hemde muayene olurum diye devlete gittim.Gittim ama bişey yapamadanda geri geldim Doktor testleri yapmadı vücudun hamileliği kabullensin bir bakalım 12.haftada yaptırırsın dedi.Neyse muayene etti ederkende niye bu kadar erken geldinki diyip muayeneyi sonlandırdı.Bende niye kalp atısı başlamamısmı dedim doktorda var var dedi.Sadece sözde war.Ne görebildim nede duyabildim.O yüzden hiç tatmin olamadım.Bu hafta yine doktor yolları gözüküyor bana içimi rahat ettireyim diyorum hemde testleri aradan çıkarmıs olayım.

merhaba kaybldummm...

ilk sayfaya baktımda neden doktor 6 ay dediği halde 1 yıl korundun parsiyelmişsinde...

Bide daha sonra bebek düşünmedin mi yoksa olmuyormu eğer bi sakıncası yoksa cevap verirsen sevinirim

kraker ye canım he bıde suyun ıcıne lımon sık mıde bulantısına ıyı gelıyor 1- 2 - damla agız tadına gore

bugünde pek bulantım olmadı korktum bişeymi oldu acaba diye Allahım bu panikataklıgım ne zaman geçecek herşeyde bişey arıyorum

Soru 483 : İyi çalışmalar... Ben 26 yaşında 6 aylık evli bir bayanım. 29.12.2002 tarihinde 8 haftalık düşük yaptım. Düşük tarihinden önce 15 gün süreyle kahverengi , koyu kıvamlı, çok miktarda olmayan ama içinde ipliksi özellikler taşıyan bir kanama gördüm ve 10 gün yataktan kalkmamak üzere rapor aldım. 29.12.2002 akşamı ani bir hapşırmayla kırmızı bir kan boşalması oldu ve küçük parçalar düşürdüm. Sonrasında çok ağrı hissettim. Ertesi gün doktoruma gittim, o zaten bana beklediğini söylemişti önceki haftaki muayenemde, çünkü gebelik kesem çok düzensizdi ve içi 7 haftalıkken dahi boştu. 8. haftada ise gebelik kesem nokta halinde küçülmüştü. doktorumun açıklamaları açıkçası beni pek tatmin etmedi.Bana mol gebeliği dedi önde, sonra ise endişelenme sadece ön bulguları dedi. Ama ultrason incelemelerinde mol belirtisi yani karyağdı görüntüsü yoktu... Size patoloji sonucumu gönderiyorum: MİKROSKOPİK BULGULAR: DESİDUALİZE DOKULAR İLE ARIAS STELLA FENOMENI GÖSTEREN ENDOMETRIUM YANISIRA VILLUSLAR İZLENMEKTEDİR. VILLUSLAR %15’İN ÜZERİNDE ÖDEMLİDİR. SITO VE SINSITYOTROFOBLAST-LARLA ÇEVRİLİDİR. BAZI VILLUSLARDAN CIRCUMFERENJIAL TROFOBLASTIK PROLIFERASYON DİKKATİ ÇEKMEKTEDİR. FOKAL ALANLARDA DESIDUA ISKEMIKTIR. TANI : FOKAL ISKEMIK DESIDUA, ARIAS STELLA FENIMENI GÖSTEREN ENDOMETRIUM VE HIDROPIK KORION VILLUSLARI. YORUM : BAZI VILLUSLARDA CIRCUMFERENJIAL TROFOBLASTIK PROLIFERASYON İZLENMİŞTİR. OLGUNUN B-HCG DUZEYLERİ İLE KLİNİK YAKIN TAKİBİ UYGUN OLUR. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...

Rumuz : Korkmalı mıyım? Cevap Tarihi : 17.02.2003
Cevap : Bu durumda sizin düşük yaptığınız ve gebelik materyalinin zaten sağlıklı olmadığı, molar değişim gösterdiği düşünülür. Beta HCG gebelik hormonu olup molar değişim gösteren kadınlarda yüksek seyreder. Genellikle küretaj sonrası geriler ve yavaş yavaş sıfıra dek iner. yeni bir gebeliğe sıfır seviyesinden sonra en az 6 ay (bence 1 yıl) girişilmemelidir. Amaç da çok çok nadir olarak bu mol hastalığının bir tür yeniden çoğalma gösterebilmesi ve gebelikte anlaşılmasının zor olmasıdır. 7 haftada zaten fetus izenemediyse küretaj zaten o zaman da yapılabilirmiş. Unutmayın ki tabiat bir eleme sistemi ile çalışmakta ve sağlıklı olmayan dölü atmaktadır. Üzülmeyin sabırlı olun hekiminizle irtibatı kesmeyin yeter. Hoşkalın

merhaba sunacım
demek ki korunma süremizi sayarken kürtaj oldugumuz günü değilde,betahcg negatif oldugu günü baz alıcakmışız...
buda demek ki bekleme sürem birazdaha uzayacak

merhaba sunacım
demek ki korunma süremizi sayarken kürtaj oldugumuz günü değilde,betahcg negatif oldugu günü baz alıcakmışız...
buda demek ki bekleme sürem birazdaha uzayacak

merhaba cerencimm 2 gün boyunca buralara kimsecikler uğramadı

ben aslın o yazıyı şundan dolayı yayınladım....

. Amaç da çok çok nadir olarak bu mol hastalığının bir tür yeniden çoğalma gösterebilmesi ve gebelikte anlaşılmasının zor olmasıdır.

Doktorun üstüne basarak söylediği şu kelime çok çok nadir olarak....
o bahsettiğii genelde %10 olan kısım ve genellikle komplet molde oluyor kanser hücresi taşıdığı için....

Birde şunu merak ediyorumm ben her ay kan vermeye gitmesekde reglimizden anlarız öyle değil mi düzenli adet olan birinde zaten hcg yükselse adet olmazz....

hafta sonuyduya herkes bir yerlere kaçmış anlaşılan

betahcg yükselinde reglden anlaşılırmı demişsin,bunuda ilk defa duydumm eğer öyleyse çok güzel olur demek ki benimki yükselmemiş
ama bunu bir araştırayımm ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…