Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

evet canım onu bende okudum.
ve ben emin ki dünyanın bir cok yerinde 1 yıl beklemeden daha dogrusu bilmeden bir suru kadın tekrar cocuk doguruyordur:nazar:

ya bide o topikdekiler korunma süresini hesaplarken,kurtaj oldugu günü değilde degerlerin negatif oldugu zamanı baz alıyorlar.acaa dogru olanda bumu benim hiç bilgim yok açıkcası bu konuda:KK14:

ya bide o topikdekiler korunma süresini hesaplarken,kurtaj oldugu günü değilde degerlerin negatif oldugu zamanı baz alıyorlar.acaa dogru olanda bumu benim hiç bilgim yok açıkcası bu konuda:KK14:

ben geçen doktora gittiğimde ne zaman mol geçirdin dedi dedim 5 ocakda kürtaj oldummm ondan hesapladı demedi kanın ne zaman düştü falan 5 ocak itibari ile hesapladı...

bazen düşünüyorum acaba bizmi çok abartıyoruz parsiyel molde kanser riski yok ki bu bekleme süreleri sağda solda okuduklarımız vs bizmi kötüyü daha çok düşünüyoruz... bizim bundan sonra ne yaşıyacağımızı göstermezkii bunlarınm hiç biri...
Çünkü

1 ay sonra hamile kalsam diye yazdım doktor sıkı takip altında olcaksın dedi bunu bana devlet hastaneside söyledii....
6 ay sonra hamile kalsam gene
1 yıl sonra kalsamm gene

hepsinde %1 lik bir oran var risk için öle değil mi

bundan sonra ne nasıl olucak diye düşünmekten başım ağrıyo keşke bu ay hamile kalsamda iyi yada kötü ne yaşayacaksam yaşasam

sinirlerim iflas durumda sağada slda okuyum çıkış yolu aramakdan çok sıkıldım...

inanırmısın seninle aynı şeyleri düşünmekten benimde artık beynim sulandı.
hatta eşim çok kızıyor.sen bu kadar araştırıyorsun diye bu kadar kendini yıpratıyorsun diyor ve galiba haklıda.zaten hamile kaldıgımıu ogrendıkden sonra neti iptal etmeyi düşünüyorum yada bu tarz şeyleri okumamayı..nete orayı burayı okumak ınsanı canını ck fazla sıkıyor.
ne bilim okuyunca çeker mişim gibime geliyor belki saçma ama işde içimdeki dürtü...

inanırmısın seninle aynı şeyleri düşünmekten benimde artık beynim sulandı.
hatta eşim çok kızıyor.sen bu kadar araştırıyorsun diye bu kadar kendini yıpratıyorsun diyor ve galiba haklıda.zaten hamile kaldıgımıu ogrendıkden sonra neti iptal etmeyi düşünüyorum yada bu tarz şeyleri okumamayı..nete orayı burayı okumak ınsanı canını ck fazla sıkıyor.
ne bilim okuyunca çeker mişim gibime geliyor belki saçma ama işde içimdeki dürtü...

dün gece eşim bana da çok kızdı okuyorsun okuyorsun faydasımı var diyo kendine başka uğraş bulsan bu kadar etkisinde kalıp kendini yıpratmazsın diyo bencede çok haklılar ama... İnsan birşeyi çok isteyipde ya kavuşamazsam yada kavuştuğumda aynı şeyleri yaşarsam vs aklından çıkaramıyor...

Ben daha öncede yazmıştım kızlarla aynı zamanda hamile kaldık... Geçen oraya gittim bana karnım çıkmışmı vs gibi sorular soruyolar insanlara ben ne yaşadığımı belli etmiyorum onlar benim atlattığımı sanıyor bilmiyorlar ki içimde fırtılanalar kopuyorr...

Nereye gitsem hepsi hamileler onalr benm kansermi olmuşum çocukmu kaybetmişim anlamıyorlarki kızmıyorumda kimse başına gelmeden yaşamadan bazı şeyleri anlamıyor o yüzden burda sizler konuşuyorummm yoksa kimse benim mol gebelik geçirmişim diye oturup 1 saat bile dinlemez sıkılır anlamaz çünkü.....

Burda dertleşiyorummmm en azından...

evet maalsef kimse bizi anlayamıyor daha dogrusu kimse bunun ne oldugunu bilmedikleri için önemsizmiş gibi davranıyorlar.Allahdan burası var en azında tek olmadıgımızı ve bu konularla ilgili bilen yasayan insanlarla hasbihal ediyoruz o bile çook çok iyi..içimden bir ses hersey çok güzel olacak diyor ama diğer bir sesde ya olursa diyor:KK47:
yani insan nasıl saglıklı dusunsun bu durumda....
umarım bu gunlerde çar çabukk geçer
zaman su gibi aksın Allahımmmmm:nazar:

evet maalsef kimse bizi anlayamıyor daha dogrusu kimse bunun ne oldugunu bilmedikleri için önemsizmiş gibi davranıyorlar.Allahdan burası var en azında tek olmadıgımızı ve bu konularla ilgili bilen yasayan insanlarla hasbihal ediyoruz o bile çook çok iyi..içimden bir ses hersey çok güzel olacak diyor ama diğer bir sesde ya olursa diyor:KK47:
yani insan nasıl saglıklı dusunsun bu durumda....
umarım bu gunlerde çar çabukk geçer
zaman su gibi aksın Allahımmmmm:nazar:

her gün dua ediyorum, dualarımı hiç eksik etmiyorummm...
Allaha emanet ben korunmuyorumm içimde tekrar olurumdan korkusunda çok bi an önce hamile kalma isteiği var benim ben zaten beklemiyorumm.... İnş En kısa zamanda bebeğim gelir:KK43: benimde benim gibi olanlarnda yüzü gülsün.....

inşallah canım en kısa zamanda guzel haberlerini alırızzz:emir_bebek:
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhh:KK49:

inşallah canım en kısa zamanda guzel haberlerini alırızzz:emir_bebek:
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhh:KK49:

inşallah canım
korunmazsam sanki zaman daha çabuk geçicekmiş gibi geliyor... Sanki 6 ay bekleyip sonra yapsam bi süre daha bekliycem gözümde öle bir büyüyor kiiii

Çok sabırsızım ben yaaa....

ya zaten varya ben bilsemki su an korunmayı bıraksam hazıran gibi hamile kalıcagım
derhal bırakacagım ama işde bilemiyor ki insan
çunku ben kızımı sutten temmuz 10 da kestım temmuz sonu gebe kaldımm:emir_bebek:
işde o nedenlerden korunmayı bırakamıyorum
gercı sımdı işin içinde kurtaj var insallah kurtaj oldum dıyede bebegım gec olmaz:44:

ya zaten varya ben bilsemki su an korunmayı bıraksam hazıran gibi hamile kalıcagım
derhal bırakacagım ama işde bilemiyor ki insan
çunku ben kızımı sutten temmuz 10 da kestım temmuz sonu gebe kaldımm:emir_bebek:
işde o nedenlerden korunmayı bırakamıyorum
gercı sımdı işin içinde kurtaj var insallah kurtaj oldum dıyede bebegım gec olmaz:44:

bende öleyim oğluma ilk aydan bu bebeğimede 2. ayda hamile kaldımm ama belli oılmazz

ben olsada şimdii istiyorummm

zaten normal düşük yapmış olsaydımda ben hiç beklemezdimm.... sadece böle olduğu için insan tedirgin oluyoır...

zaten normal bir gebelik olma ihtimali % 98 - 99 gibi inşallah olurr....

ZATEN keşke düşük yapsaydıkkk keşkeeee

zaten benim çok az bi kanamam olmuştu doktora gitmiştim kalp atışı vardı hiç molden o zaman bile şüphelenmediler düşük ilacı veridler kanama falan sonra bidaha olmamıştı sonra 2 kere daha doktora gittim gene kimse bişi demedi kalp atışı vardı....
kanamalarda kesilmişti....

hiç aklıma öle bişey olabileceği gelmemişti... ,

Kİ Sadece ağrılar için gittiö ölmüştü...

üzüntüsü daha geçmeden mol çıktı ama genede parsiyel kötünün kötüsüde var diyorum gene isyen etmiyorummm ama düşünceleride kafamdan atamıyorum işte...

keşke düşmeseydi cinsiyetini bile öğrenmiş olcaktım :KK43::KK43::KK43::KK43:

ben 13.haftamda gittim rutin kontrol nerden bileyim kalbinin durdugunu,ihtimal dahi vermezdim.giderken eşimle diyoruz artık cinsiyetide bellidir 13 hafta olmuş ama işde nerden nereyeee...
bir sonraki adımda başımıza nelerin geleceğini bilemiyoruz işde:KK50:

ben 13.haftamda gittim rutin kontrol nerden bileyim kalbinin durdugunu,ihtimal dahi vermezdim.giderken eşimle diyoruz artık cinsiyetide bellidir 13 hafta olmuş ama işde nerden nereyeee...
bir sonraki adımda başımıza nelerin geleceğini bilemiyoruz işde:KK50:

ama ben artık inanaıyorum belki düşünceleri tam olarak kafamdan atamasamda içimde kötü bişey yokk....

Geçti gitti bundan sonraaa bizi iyi şeyler bekliyorr..... Bu bi sınav ve biz hayırlısıyla atlatıyoruzzz.....atlatıcazz

bir bakıcaksın dogurmusuz iki çocukla cebelleşiyoruzzz:KK53:

kurban olduğum rabbim nasip etsinde ben 5 taneyle bile cebelleşirimm yeterki sağlıklı olsunnlarr....

bu yaşadıklarımın içinde zaten bana hem destek olan ve hemde yaşadıkalrımda benim kahrımı tek çeken oğlum.... Çünkü moral sinir stres birindn çıkıyor... Oda malesef en yakımdaki oluyor....

İnş burda seninle ikinci çocuklarımızıda birbirimize anlatırızzzzz.... Sende benim kader ortağım gibi bir şey oldun artıkkk....

inşallah canım o günlerde gelecek.ama en kısa zamanda gelsinnn lütfeeeeen
bu topikte en cok sen ve ben varız iyi olduya sen tanımışş oldummm:KK55:

inşallah canım o günlerde gelecek.ama en kısa zamanda gelsinnn lütfeeeeen
bu topikte en cok sen ve ben varız iyi olduya sen tanımışş oldummm:KK55:

daha önceden olanların hepsinin 6 aydan fazla olmuş bazılarınında korunmaları bitmişş ...

Biz daha yeni olduğumuz için konuşmaya çok ihtiyacımız var, o yüzden burda okadar çok vakit geçiyoruz

Bide ikimizin yaşadıkları çocuğumuz olması aynı hastanelere gitmemiz falan biraz daha samimi olmamızı sağladı....

bence buda bir şans bu sayfayıda girip de kimseyi bulamamak daha kötü olur du

X