- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.761
ya bide o topikdekiler korunma süresini hesaplarken,kurtaj oldugu günü değilde degerlerin negatif oldugu zamanı baz alıyorlar.acaa dogru olanda bumu benim hiç bilgim yok açıkcası bu konuda
inanırmısın seninle aynı şeyleri düşünmekten benimde artık beynim sulandı.
hatta eşim çok kızıyor.sen bu kadar araştırıyorsun diye bu kadar kendini yıpratıyorsun diyor ve galiba haklıda.zaten hamile kaldıgımıu ogrendıkden sonra neti iptal etmeyi düşünüyorum yada bu tarz şeyleri okumamayı..nete orayı burayı okumak ınsanı canını ck fazla sıkıyor.
ne bilim okuyunca çeker mişim gibime geliyor belki saçma ama işde içimdeki dürtü...
evet maalsef kimse bizi anlayamıyor daha dogrusu kimse bunun ne oldugunu bilmedikleri için önemsizmiş gibi davranıyorlar.Allahdan burası var en azında tek olmadıgımızı ve bu konularla ilgili bilen yasayan insanlarla hasbihal ediyoruz o bile çook çok iyi..içimden bir ses hersey çok güzel olacak diyor ama diğer bir sesde ya olursa diyor
yani insan nasıl saglıklı dusunsun bu durumda....
umarım bu gunlerde çar çabukk geçer
zaman su gibi aksın Allahımmmmm
inşallah canım en kısa zamanda guzel haberlerini alırızzz
Allah hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahhh
ya zaten varya ben bilsemki su an korunmayı bıraksam hazıran gibi hamile kalıcagım
derhal bırakacagım ama işde bilemiyor ki insan
çunku ben kızımı sutten temmuz 10 da kestım temmuz sonu gebe kaldımm
işde o nedenlerden korunmayı bırakamıyorum
gercı sımdı işin içinde kurtaj var insallah kurtaj oldum dıyede bebegım gec olmaz:44:
ZATEN keşke düşük yapsaydıkkk keşkeeee
ben 13.haftamda gittim rutin kontrol nerden bileyim kalbinin durdugunu,ihtimal dahi vermezdim.giderken eşimle diyoruz artık cinsiyetide bellidir 13 hafta olmuş ama işde nerden nereyeee...
bir sonraki adımda başımıza nelerin geleceğini bilemiyoruz işde
bir bakıcaksın dogurmusuz iki çocukla cebelleşiyoruzzz
inşallah canım o günlerde gelecek.ama en kısa zamanda gelsinnn lütfeeeeen
bu topikte en cok sen ve ben varız iyi olduya sen tanımışş oldummm