- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.741
tabiki ceşitleri vardır ama benimkini doktor yazmıştı ben öle gidip aldım devlet hastaneleri bunu yazıyor...
benimkisini özelde yazmışlardı bizde eşimle yuhhh dedik ne kadar pahalıymış diye neyse ucuzu varmışşş
belkide 5 yada 6 ay kullanırım o ilacı allah bilir vermiyeyim bari 20 milyoncuklarrr
ya gerçekten bende neden sürekli kan vermek için zeynep kamile gidiyorum ki
bu ana sağlık merkezleri nerelerde olur heryerde olurmu
eşimin işi yogunlugunda bu hafta kan vermem gerekirken veremedim.
zaten kurtajdan sonrada haftalık kan verılecek dendi, ben bazen 3 haftada bazen 2 haftada gittim
kafamada takılmıyor degıl,o zamanlar haftalık degılde 2 yada 3 haftda gitmem dezavantaj olmamısdır inşallh.belki arada yukselme olup tekrar ındıyse o arada ruhum duymazmışdır
ben kızımı nisa hastanesine goturuyorum yenibosnada dogumumuda orda yapmıstım azramın doktoruda orda diye kontrollerine oraya gidiyorum. bizim sitenin içerisinde saglık ocagı var sadece.
birde burda bir laborant kız yazmışdı 2 nin üstünü biz pozitif kabul ediyoruz dedi
bende ama doktorlar 5 in üstü pozitif diyorlar,o bana ısrarla 2 nin üstü pozitif dedi anlamadım bende bu işi
ben laborantım hergun o testleri yapıyoruz dedi ve 3 çıkıp gebe olanlar oluyor dedi bana
artık ne dereece doğru Allah bilir:44:
kurye ile ne alakası var betagcnın cacooo
valla gene okudum anlamadımmm yazdıklarını
saglık ocagına kurye kan almaya gelmemış dedım dıkkatlı oku anlarsın
tamam tamam anladım
kızma
ben bir şeyi çook merak ediyorum.önceki molle ilgili topiklerdeki yazıların neredeyse tamamını okudum.anlayamadıgım nokta ise şu
bir tanesi konu sahibinin isteği üzerine kapatılmış.neden böyle bir topiği kapatma gereksinimi duyar bir insan çok merak ettim
üstelik oraya yazanların yaşadığı durumlarda göz önüne alırsak ve açanında yaşadıklarını,oldukça tuhaff geldi bana neyseee
bana çok saçma ve anlamsız geldi.yani bu başlık altındaki topik hangi mantıkla kapatıla bilir ki.aklım hafsalam alamadı bir türlü.