Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

tabiki ceşitleri vardır ama benimkini doktor yazmıştı ben öle gidip aldım devlet hastaneleri bunu yazıyor...

benimkisini özelde yazmışlardı bizde eşimle yuhhh dedik ne kadar pahalıymış diye neyse ucuzu varmışşş
belkide 5 yada 6 ay kullanırım o ilacı allah bilir vermiyeyim bari 20 milyoncuklarrr

benimkisini özelde yazmışlardı bizde eşimle yuhhh dedik ne kadar pahalıymış diye neyse ucuzu varmışşş
belkide 5 yada 6 ay kullanırım o ilacı allah bilir vermiyeyim bari 20 milyoncuklarrr

verme tabi kan vermeye gittiğindede söylersen gene verirler folik asit ... ama mol olduğun için zeynep kamile gidersen belki erken diye yazmayada bilirler .... zaten bana doktor yazmıştı eczaedeki kadın dedi sigortalı olduğun için ondan yararlanıp alırsan muane ücretide alırlar dedi pahalıya gelir diyip normal almıştım 1,5 lgelmişti

caconun dediği anasağlıklarda kan verdiğin zaman orda incelemiyorlar bağlı oldukları devlet hastanesine gönderiyorlar...
demekki ana sağlığa gelip almamışlarrr.... ondan bahsediyor canım...

yok canım işin düşmezse nerden biliceksin ana sağlığa ...
bende molde durmadan hastaneye gitmeme ne gerek var burda yaptıyım falan demiştim ozaman aile hekimimiz bahsetmişti banada.

ya gerçekten bende neden sürekli kan vermek için zeynep kamile gidiyorum ki
bu ana sağlık merkezleri nerelerde olur heryerde olurmu
eşimin işi yogunlugunda bu hafta kan vermem gerekirken veremedim.
zaten kurtajdan sonrada haftalık kan verılecek dendi, ben bazen 3 haftada bazen 2 haftada gittim
kafamada takılmıyor degıl,o zamanlar haftalık degılde 2 yada 3 haftda gitmem dezavantaj olmamısdır inşallh.belki arada yukselme olup tekrar ındıyse o arada ruhum duymazmışdır

yok canım 0 olunca yükselme ihtimali çok az o sadece tedbir amaçlı yükselse bile 0 ken olsa olsa 3 falan oluyor zaten gene negatif oluyor takma kafanı okadar....

sen kızını kontrole falan götürmüyormusun sizinde bağlı olduğunuz yakınlarınızda bir ana sağlık vardır....

ana sağlıklarda bazen kanları bir iki gün arayla incelemeye gönderiyor olabiliyorlar mışşş... Yani kan beklediği için sağlıklı sonuc vermeye bilir dedi... oyüzden mutlaka hastaneye git dedi bana....

ben kızımı nisa hastanesine goturuyorum yenibosnada dogumumuda orda yapmıstım azramın doktoruda orda diye kontrollerine oraya gidiyorum. bizim sitenin içerisinde saglık ocagı var sadece.
birde burda bir laborant kız yazmışdı 2 nin üstünü biz pozitif kabul ediyoruz dedi
bende ama doktorlar 5 in üstü pozitif diyorlar,o bana ısrarla 2 nin üstü pozitif dedi anlamadım bende bu işi

öle şey olur mu canım o yanlış biliyor... 5 üstü gebelik var görünüyor yaaaa pozitif oluyorr.....

Bende bazı sitelerde okudum molde 10 altı negatifmiş ama normal olanı 5 in altı negatif oluyorrrr....

ben laborantım hergun o testleri yapıyoruz dedi ve 3 çıkıp gebe olanlar oluyor dedi bana
artık ne dereece doğru Allah bilir:44:

ben laborantım hergun o testleri yapıyoruz dedi ve 3 çıkıp gebe olanlar oluyor dedi bana
artık ne dereece doğru Allah bilir:44:

sanmıyorum en son doktora gittiğimde benim 3,6 idi. Doktor negatif olmuş niye geldin Dedi... Sonra madem buraya kadar gelmiş dedi test yapalım 2 ay sonra gel dedi...

3,6 ilk görende vucut atmış negatif dedi

saglık ocagına kurye kan almaya gelmemış dedım dıkkatlı oku anlarsın

(ılkı hcg bugun vereyım dedım saglık ocagına kurye kar yuzunden gelmıyormuş kurye kaldı sabah sabh gıttım gecende doktor yazmamıstı kantahlıllerıme bılıyorsunuz bosu bosuna kan verdım neyse hayır vardır elbette bu iştede bakalım pazaretsı gıdecem ) yazım bu anlaşilmıycak bısey yok

tamam tamam anladım
kızma

yok kızmıyorum ama oyle yazıyorsunkı sankı sacma sapan yazı yazıyor ımajı verıyorsun saglık ocagına hcg ya gıttım kurye almıyormuş kar yuzunden ondan veremedım anlatamıycak bır derecede de yazmadım bıtısık ve bazı kelımeler eksık olur bu sanal alem klavyem cok hızlı bazen kullandıgım harfın yanındakı harfe degıyor parmagım bazen tus basmıyor vb sorun olabılıyor bu herkeste oyle yınede anlamadıgınız yerı sorun sorun degıl canım kızmadım bılesın

hayır canım ne alakası var.saçma sapan yazıyorsun diye bir şey ima dahi etmedim.benim anlatmak istediğim hızlı yazmandan ötürü maalsef kelimeler bir birine karışmış oluyor ve bende ayırt edemiyorum dolayısıyla yazdıgın şeyi anlamakda güçlük çekiyorum.neyse şekerim sen yaz istedeğin gibi ben anlamaya çalışırım

ben bir şeyi çook merak ediyorum.önceki molle ilgili topiklerdeki yazıların neredeyse tamamını okudum.anlayamadıgım nokta ise şu
bir tanesi konu sahibinin isteği üzerine kapatılmış.neden böyle bir topiği kapatma gereksinimi duyar bir insan çok merak ettim
üstelik oraya yazanların yaşadığı durumlarda göz önüne alırsak ve açanında yaşadıklarını,oldukça tuhaff geldi bana neyseee

konuyu neden kapattığını bilememde canm bende hemen hemen mol ilgili bütün sayfaları okudumm.... zaten sonrada yazışanların çoğu bu topiğe geçmiş...

bana çok saçma ve anlamsız geldi.yani bu başlık altındaki topik hangi mantıkla kapatıla bilir ki.aklım hafsalam alamadı bir türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…