Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Burcu şimdı aklıma ne geldı bılıyormusun eskı topıktekı mol olan arkadaslarla gorustugun oluyormu onlar neredeler bebek sahıbı oldularmı haberın varmı canım ay şimdı bu aklıma nerden geldı düşünür durarım ben sımdı

Abla doktor bana korunma amaçlı vermişti kesinlikle hamile kalmıcaksın demişti.O yüzden kullanmıstım 4 ay içtim sonra kendi istegimlede bıraktım asırı derecede şişkinlik ve kilo yapmıstı.
Eskilerden kimseyle görüşmüyorum.

anladım canım keske gorusseydın haber alırdık senın nasıl gıdıyor hamışlık

anladım canım keske gorusseydın haber alırdık senın nasıl gıdıyor hamışlık

Keşke ama işi biten topiğe ugramaz oldu artık yani herşey köprüden geçene kadar
Benimde 4 gündür bulantı ve kusmam vardı dünden beri ikiside ortadan yok oldu gibiler bende tedirgin oldum kötü bişeymi oldu diye birde bugün bel agrısı başladı.Bilemiyorum ne olup bitiyor içerde Allaha emanet.Ama korkuyorum ya niye birdenbire bulantı kesilirki.

İzledim gerçektende çok açıklayıcı bir videomuş.Bunu ilk sayfada paylaşacağım.16 şubat 2012 de verilmiş bir videoymuş keske benim dönemimdede olsaydı böyle videolar.Tşkler canım

izledim gerçektende çok açıklayıcı bir videomuş.bunu ilk sayfada paylaşacağım.16 şubat 2012 de verilmiş bir videoymuş :d keske benim dönemimdede olsaydı böyle videolar.tşkler canım

be de ızledım suna tesekkur ederım ben cok aradım vıdeo ılk zamanlar yoktu bundan baska varmı sen var ya sen cok alem bıseysın az gulmedım sana ama kotu anlamda degıl tabkı fıkır fıkırsın masallah allah nesenı hareketlılıgını bozmasın canım

günaydın sunacım
linki tıkladım ve videoyu izledim.keşke orda doktor hanım deseydi parsiyellerde 6 ay yeterlidir
bir umut sonuna kadar bekledim der diye ama demedi 1 yıl dedi her ikisi içinde

kızlar okuduğunuza çok sevindim nerde bişi okusam paydalı olur amacıyla burda paylaşıyorumm....

ablacım ben gerçekden eskiden dahada hayat doluydummm işte bazı şeyle insanın neşesini eskisi kadar bırakmıyorr.... Ama bunada şükür...

bu arada ilk vakka yı da okuduysanız bir bayan molle beraber doğum yapmış bunua nedersiniz bebek alınması gerek demelerine ragmen aldırmamış.... ve sağlıklı doğum yapmışşşş

ama şu anda nasıl acaba
demek ki birşey olmayadabiliyormuş
ama bence boyle vakalar cok azdır.yani saglıklı doguran
zannetmiyorum ki çok olsun

ama şu anda nasıl acaba
demek ki birşey olmayadabiliyormuş
ama bence boyle vakalar cok azdır.yani saglıklı doguran
zannetmiyorum ki çok olsun

tabi ki canım bir kadının 9 kere mol olmoş olması kadar , mol olan birininde sağlıklı doğum yapması bir okadar nadirdir...
sen ne zaman hcg baktırmaya gitceksin.... Hala gitmedin dimi....

inşallah yarın gideceğim
üzerindende nerdeyse 1,5 ay geçti
zaten illa 1 ayda yaptırmak herhalde o kadarda önemli değildir
inşallah değildir

gittiğimde folik asit yazdıracagım doktora artık kullanmaya başlasam iyi olur
herhalde yazar doktor:44:
birde derse daha senin folik asit içmen gereken zamanda çok var diye
neyse o zamanda kendim alırım eczaneden artık
kendi doktorum kendim olurum

birde Allahın izniyle bir doktorda bana 6 ay desin
bizzat yüzüme çok rahatlıyacagım
derken eşiminde duyması lazım
kendi kafana göre planlıyorsun der sonra

birde Allahın izniyle bir doktorda bana 6 ay desin
bizzat yüzüme çok rahatlıyacagım
derken eşiminde duyması lazım
kendi kafana göre planlıyorsun der sonra

doktor kontrol gittiğinde bana 6 ay korunmamın yeterli olduğunu söylediler de... Bakalım bu doktor nediyecek bide acaba işte ultrasyon kan değerlerine göremi söylüyorlar acaba... sanmıyorumda pek aklımada gelmiyr değil

yok muammer beye sormadım
bak soracaktım aklıma yen geldi
derhal soracagım şimdi
neden iki farklı cevab veriyor

eğer kan degerlerine göre diyorlarsa benımki hemen düşdü ve düşükde seyrediyor,
ama bana inatla 1 yıl diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…