Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

bende martta başlıyalım
folik asitin çok faydasının olduguna inananlardanımm.umarımda olurr
pekiiiiiii sunacım diyelim ki biz Allah korusunn ekim kasıma kadar hamile kalamadıkk
o zamana kadarda kullanacakmıyız folik asit
bir malumatın varmı bu konuda

bende martta başlıyalım
pekiiiiiii sunacım diyelim ki biz Allah korusunn ekim kasıma kadar hamile kalamadıkk

valla tam bilmiyorum ama burda bir arkadaşım 7 ay önce düşük yaptı... 3 ay gibi korundu 4 aydır folik asit kullanıyor hatta olmuyor diye geçenlerde doktorada gitti her şey normal, kullanmaya devam et demiş diye anlatmıştı bana.. Demekki kullanılıyor... Zararı olan bir şey değil ki zaten

cacooo ne yazmışsn anlayamadım açıkcası
yazdığın senin raporunmu
yoksa 30 cc cok buyuk diyemi sormuşsun anlam veremedm canım
ama eger 30 cc buyuk dıye sormussan benim bebegım sizinkilerden hafta olarak buyukdu belki ondan ötürü cc olarak fazladır.tabii baz aldıgımız gibi bebek ile alakalıysa ama belkide farklı bir durumdur cc olayı
bilemediğim için....

evet canım 2 parca olarak alınmış mı dıye ben de de soru ıaretı kaldoı onu sordum dedım benımkı de ne yazıyor bılemıyorum senınkı ne kadarlıktı canım ya petek gorunumlu senınmıydı bugun saglık ocagındakı doktora sordum ben de oyle bır goruntu yoktu dedım doktorda o buyuktur ondan dedı senınkı kucuk oldugundan gozukmemış dedı ve dun ıcın bır doktora gıttım normal bır doktordu aslını feslını ogrendım asıl kadın dogum cuymuş adamın yası var 85 vardıır sanırım dedım ben mol gecırdım dedıkı bana belkı sıze komık gelır ama benım esımde ılk gebelıgı mol dıye soyledı 1 sene beklemış esı onceden cerrahpasada doktormuş sımdı oylesıne bır klınıkte tahlıl sonucu bakıyor aa kadın dogum olarak degıl tabı normal tahlıl dedıkı bana sen unuversıte has. gıt dedı sımdı benımzamanımla sımdı cok seyler degıstı dedı kızlar

bende martta başlıyalım

kullanın bısey olmuyor bu vıtamın kızlar ıdrarla atılıyor fazlası vucuttan c vıtamını gıbı vıtamınler fazlası depo olmuyor ben kullanmıstı 7 ay bısety olmuyor amcamın kız 2 sene kullandı hehehe ıcınız rahat olsunbısey olmuyor

9 haftalıkken kalbi durmusduu
dopplerde bal petegı gorunumunde diye rapor ettiler..
bide cacocummmmmmmm ben senn yzdıklarından pek anlayamıyorum canımmm yaaa iç içe yazsyosun mübarekkk:KK15:

Ceren2012 evet canım bende 2 ay öncesinden başlamıstım folbıol e.Kendim almıstım fiyatıda 1,5 lira çok ucuz eczaneden alırsın hiçbir zararı yok faydasından başka :KK1:

1,5 liramı
bana bu mol olan bebegım ıcın vermişdi doktor cok pahalıydı ya 20 kusurdu
hala daha duruyorr cam şişede folıcaasıd yazıyo ustunde belkı bozulmustur dıye kullanmıyayım dyorum
beni kazıklamıslar:KK47:

aynen cacocummmm azıcık ayrık yazarsan daha anlaşılır olur

kızlar ayrı yazıyorum hızlı klavye kullanıyorum bazı kelımelere ekstra basıyorum ama anlarsınız dıye sılıp duzeltmıyorum sadece bu var benım yazdıklarımda kusur ama ılk sızden duydum ayrı yaz dıye bıde gec saat olunca cabucak yazıyorum esım netegırmemı ıstemıyor gec saatte ben de gızlı gızlı gırıyorum hehehe anlamadıgınızı kopyalayıp yapıstırın tekrar yazarım ben sıze he benım kı 9 haftalıktı evet 40*1 ılkı hcg bugun vereyım dedım saglık ocagına kurye kar yuzunden gelmıyormuş kurye kaldı sabah sabh gıttım gecende doktor yazmamıstı kantahlıllerıme bılıyorsunuz bosu bosuna kan verdım neyse hayır vardır elbette bu iştede bakalım pazaretsı gıdecem buyuk olunca petek gorunumu olabılır dedı saglık memeuru sordum da doktora ben de bısey yok demıstım anlaşilmadı neden dıye soru yoneltım oda senın kı kucuk ondan dedı bılemıyorum ccc de sanırım buyuk oldugu ıcın 2 v dedıklerıne gore 2 parca alınmış ben ce 15+15=30 cc oluyor sanırım ben bunu cıkardım sonuç olarak da

1,5 liramı
bana bu mol olan bebegım ıcın vermişdi doktor cok pahalıydı ya 20 kusurdu
hala daha duruyorr cam şişede folıcaasıd yazıyo ustunde belkı bozulmustur dıye kullanmıyayım dyorum
beni kazıklamıslar:KK47:

folıc aSITTE UCUZ PAHALI DEGIL KI ŞİŞSE DEGILMI BEYAZ AMA PLUS I DA VAR O NE KADAR BILEMIYORUM NETE BAKSANA FIYATINA TARIHINE BAK BISEY OLMAMISTIR BEN CE

folıc aSITTE UCUZ PAHALI DEGIL KI ŞİŞSE DEGILMI BEYAZ AMA PLUS I DA VAR O NE KADAR BILEMIYORUM NETE BAKSANA FIYATINA TARIHINE BAK BISEY OLMAMISTIR BEN CE

yok benim ki şişe değil hap...

bide ilaçların bi açılmadan önceki tarihi var bide çıldıktan sonra şu kadar süre kullanabilirsiniz diyorlar yaa....

kızlar ayrı yazıyorum hızlı klavye kullanıyorum bazı kelımelere ekstra basıyorum ama anlarsınız dıye sılıp duzeltmıyorum sadece bu var benım yazdıklarımda kusur ama ılk sızden duydum ayrı yaz dıye bıde gec saat olunca cabucak yazıyorum esım netegırmemı ıstemıyor gec saatte ben de gızlı gızlı gırıyorum hehehe anlamadıgınızı kopyalayıp yapıstırın tekrar yazarım ben sıze he benım kı 9 haftalıktı evet 40*1 ılkı hcg bugun vereyım dedım saglık ocagına kurye kar yuzunden gelmıyormuş kurye kaldı sabah sabh gıttım gecende doktor yazmamıstı kantahlıllerıme bılıyorsunuz bosu bosuna kan verdım neyse hayır vardır elbette bu iştede bakalım pazaretsı gıdecem buyuk olunca petek gorunumu olabılır dedı saglık memeuru sordum da doktora ben de bısey yok demıstım anlaşilmadı neden dıye soru yoneltım oda senın kı kucuk ondan dedı bılemıyorum ccc de sanırım buyuk oldugu ıcın 2 v dedıklerıne gore 2 parca alınmış ben ce 15+15=30 cc oluyor sanırım ben bunu cıkardım sonuç olarak da

kurye ile ne alakası var betagcnın cacooo
valla gene okudum anlamadımmm yazdıklarını:KK19::KK53:

X