- 10 Şubat 2012
- 916
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.701
çok tuhaf bir durum değilmi
ama bir daha asla yasama ıstemıyoryum aslaaaaaaa
kac gun kladın hastanede
cevaba bakarmısınız
ben ocak ayında kalp durması yüzünden 7+4 günlk bebeğimi aldırdım ve patoloji sonucundan parsiyel mol gebelik çıktı...ama o güne kadar hiç bir doktordan molle ilgili birşey duymadım kimse şüphelenmedide yani mole dair hiç bir şey yokken patlojiden bu sonuç çıktı hcg baktılar 7,8 1 hafta sonra 3,6 ve ardında iki kere 0 çıktı rahim temizdi...bana 6 ay korunma verilmişti ama ben şimdi kürtajdan sonra 1 kere regli yaşadım ve peşinden olmadığımı görünce test yaptım doktora gittim ve ben hamileyim şuanda kormam gerekiyor mu bundan sonra beni neler bekliyor herhangi bir sorun çıkar mı... tekrarlarmı tekrarlarsa nasıl bir yol izlenir lütfen ayrıntılı bir bilgi verirmisiniz lütfen..
Cevap : Sevgili hanım efendi durumunuzun titizlikle tetkik edilmesi gerekli artık daha dikkatli olmalısınız aynı talihsiz süreci tekrar yaşamamanız dileğiyle
neden 30ccc alınmış parca olaakm ı buyk tu acaba 2 parcamı aldılar 2/v yazıyordu ????????????makroskopi:topluca 15 ccc hacmınde kanamalı kuretaj materyali 1/v
tanı:kavum uteri.rc:
parsıyel mol hidaditiform şeklindede bende
Kızlar bende sizler gibi çok araştırmıstım
En erken yanlıs hatırlamıyorsam 5.ayda hamile kalan biri wardı saglıkla almıs kucagına.Birini daha tanıdım 1 yıl beklemiş yine hamile kalmıs oda mol cıkmıs sonra niyeti tabi yine 1 yıl korunmak ama 6.ayda eskaza bi ilişki oluyor ve hamile kalıyo saglıkla doguruyo.Aslında 6 ayın 1 yılın hesabı yok herşey bünyede bitiyor kendinizi ne kadar iyi hazırlarsanız okadar iyi.Mol a vitamini eksikliğindende kaynaklanırmıs o yüzden ben bol bol havuç ve kabak çekirdeği yedim.Proteinde elimden geldiğince fazlaca aldım.Gerisi Rabbimin hikmetidir.Bol bol dua edelim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
sunaa sende başladınmı folik asit
düşünüyorsunya gebe kalmayı
ben kullanmaya başlamayı düşünüyorum ama acaba erkendenmi başlıyorum
mayısda bırakacagım korunmayıda....