Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

demekki kademe kademe bak bende hiç görünmedi sende şüphenildi bazısınınki daha farklı oluyor demekki benim gibi hiç şüphenilmeyen gözükmeyenlerde anlaşılmıyor demek.

bencede uzman oldukkkk :)) ama ben genede bir şeyi merak ediyorum şimdi hamile kalsakk 3 ay boyunca her hafta kontrole gitcez ya bu 6 aydan sonra yada 1 yıl sonrada mı böyle acaba.

BİR SİTEDE OKUDUM PAYLAŞMAK İSTEDİM....

merhaba hocam ben 5 hafta 3 günlük hamileyim bhcgem bugün 27029 çıktı ultrasonda gebelik kesesi belli oluşmaya başlamış fakat 2005 yılında mol ,bir yıl sonra parsiyel mol,ardından normal düşüğüm oldu ve bunda mol olma ihtimali varmı?sizce bazen normal gözüken kesenin içindede molle karşılaşılıyormuş ilerleyen zamanlarda birde bhcg değeri normalmi sizce cvp.yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler iyiçalışmalar.

DOKTOR TEKRAR OLABİLİR DEMİŞ

artık anlaşılan hamile kalmak bir dert sonrası yani 9 ay ayrı bir dert anlasılan çok sıkıntılı bir sureç bizi beklıyor(((

merhaba dr hanım sorumu cevaplarsanız çok sevinirim,mol gebelik geçirdim.1yıl yasmin kullandım.bırakalı 4ay oldu ne zaman hamile kalabilirim.yine mol gebelik geçirirmiyim bu konuda endişeliyim.yardımcı olursanız sevinirim

Tekrar mol gebelik olma riski var bu yüzden gebe kalınca yakın takiple izlenmeniz gerekir...….Geçmiş olsun….Sevgiler….Op Dr Ebru Zülfikaroğl

bak kadın mol için 1 yıl beklemiş sonrada parsiyel mol olmuş çok üzücü bir durum ya ve sonrası düşük çok üzücü buda ya yani bizimde riskimiz var demek oluyor bu

BENDE ŞUNU DÜŞÜNÜYORUM RİSK HERZAMAN VARSA NEDEN 1 YIL BEKLE DENİLİYORKİ.... sANKİ BAK OLUCAĞI VARSA HER ŞEKİLDE OLUYOR....

BENİMDE BU İKİ GÜNDÜR BAŞ AĞRIM VE BEL AĞRIM ÇOK FAZLA KARNIMDA ÇOK ŞİŞİK ACABA HCG Mİ YÜKSELDİ YÜKSELSE NASIL ANLARIMMM... DAHADA YENİ YAPTIRDIMMM YÜKSELDİYSE 1 AY SONRA GİDİCEM YA BİŞİ OLURSAA YAA OFFF..

mol gebelık gecırdım patolojı raporumda cıktı parsıyel mol olarak bebekten de kromozon testı yapıldı sorun cıkmadı kromozonda kafam dakı soru kromozonsalmı bu hastalık dıyer sorum ıse kurtaj sonrası 1 hafta sonra hcg 40.1 dıyerı 5 enson ıse yaptırdıgım 3.5 rahım de temızmış yasım da 36 ben 2 hamılelık ıcın 1 yılmı beklemem lazım yoksa 6 ay mı sızce teşekkur ederım

Parsiyel mol geçirdi iseniz bir hekiminiz olmalı ve onun kontrolunde tekrar gebelik denemelisiniz bu şekilde yazışmalar sizin kafanızı karıştırmaktan başka işe yaramaz. Siz lutfen kendinize bir hekim edinin

BAK BURDADA BÖYLE SÖYLÜYOR BİR DOKTOR HER KAFADAN BİR SES ASLINDA AĞRILARIMLA İLGİLİ BİR ŞEYLER ARIYORUM BUNLARIDA OKURKEN PAYLAŞMAK İSTİYORUMM.... 3,5 TEMİZLENDİ DEMİŞ DOKTOR BENİM 0,76 HİÇ YOK BÖYLEYKEN Mİ YÜKSELİYOR YOKSA HİÇ VUCUT ATMAMIŞ HALİYLENMİ YÜKSELİYORRR....

çok iyi yapıyorsun yazmakla bende okumuş oluyorum.şimdi canım zaten 5 in altı negatif o yuzden dr temiz diyorr ama 5 in üstü gebelik var demek

işde bütün meselede bu ya tabiki yükseliyor ne yazık ki o yüzden diyorlarya gebe kalmayın diye cunku ayırt edemıyorlar acaba mol tekrarımı yoksa gebelikmi cunku ikiside olunca betahcg 5in üstü olyor

mrb hocam ben aralık ayında hidatiform mol gebelikten dolayı bi kürtaj geçirdim bhcg tahlillerimi aksatmadım 6 aya yakın bir süre devamlı yaptırdım ve yaptırdığım günden beri hep 0 cıktı hersey yolunda diye dr'um gebeliğe izin verdi hocam bu konuda sızınde değerli fikirlerinizi almak isterim hocam şimdi tekrar mol gebelik geciririm dıye cok korkuyorum tekrar gecirme olasılıgım yuzde bir miş doğrumudur hocam soruma cvp nız için şimdiden çok tşk ederim saygılarımla....

Cevap : Yeniden gebe kalmak için denemelere başlamanızı öneririm.
Op.Dr.H.Yeşim YERÇOK

6 AYA İZİN VERİLMİŞ

işde bütün meselede bu ya tabiki yükseliyor ne yazık ki o yüzden diyorlarya gebe kalmayın diye cunku ayırt edemıyorlar acaba mol tekrarımı yoksa gebelikmi cunku ikiside olunca betahcg 5in üstü olyor

mesela benim şimdi yükselse ben derim korunmuyorum bebekde olabilir diye zaten kese oluyor ozaman ama mol yükselse kese olmaz öle değilmi

mesela benim şimdi yükselse ben derim korunmuyorum bebekde olabilir diye zaten kese oluyor ozaman ama mol yükselse kese olmaz öle değilmi

olur parsiyel mol olur be bebekde var plasenteda ama sonrasında gene kalbi durur ama tabii bu ıhtimal olucak diye bir sey yok işde canım yaa korun 6 ay haziranda bırak hem beraber hamile kalırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…