Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

mrb bende mol gebelik gecireli 1 yıl oluyor neredeyse ama daha önce hiç bel agrım olmamıstı amabu ay inanılmaz derecede benimde belim cok agrıdı sanırım havalardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum

bende öle düşünüyorum canım... Havalardan dolayı olma ihtimali çok yüksek daha önce kürtaj olan bir arkadaşımda bana bu konuda dikkat etmem gerektiğini söylemişti aslında bebeğin içinde hatta burada ki bütün bebekler ve yaşadıklarımız için çok üzgünüz ama yapılacak hiç bir şeyimiz yok 1 yılın dolmuş hayırlısıyla yeniden bir bebeğin olur....

evet sükür 1yılı doldurmak üzereyim nasıl gecicek diyorudum ama geldide geciyor bile yasamamız gerekiyorumus ve yasadık yapcak birsey yok ben korunmayı 8.aydan sonra bıraktım zaten hayırlısı bakalım saglıkla sıhatle gelsinde beklicezz

ve bu ay adet gecikmem var kızlar 10günü gecti 1hafta önce kan tahlili yaptırdım yok her ay 5gün önceden gelen adetim yok persembe doktor randevum var bakalımnelr oluyor ögrenicezzz stresmi yaptım neoldu bilmiommm

idrar testindemi çıkmadı canım benimde öle olmuştu iki gebeliğimdede idrarda görünmedi kanda çıktı bazen olabiliyor bu arada sen parsiyel molmusun

canım kusura bakma tam okumamışım kanda çıkmadıysa geçikme olmuştur ozaman havalar falan sters nedeniyle olmuştur...

bu arada topigin ilk bebegi dogmus gülcelcim hayırlı ugurlu olsun bebişin saglıkla sıhatle büyüsün ins....

Bende parsiyelim ama ben en fazla 6 ay korunmayı düşünüyorumm, doktorumda öle dedi... zaten hemen cocukda olmuyor öle değil mi... ben ilk zamanlar hiç korunmayı düşünmedim ama bu bel ağrımlarım falan psikolojim düzelsin bide iki kere daha sıfırı görüp öle korunmayı bırakmayı düşünüyorum artık.... iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorummmm ama genede beklemiycemmm...

inşallah üşütmedendir o zaman belinin ağrısı

bende hamile kalırken yumurtlama günü vs hiç bilmezdim dikkatte etmezdim daha yeni yeni öğreniyorum açıkcası bunlarında günlerinin olduğunu

ve bu ay adet gecikmem var kızlar 10günü gecti 1hafta önce kan tahlili yaptırdım yok her ay 5gün önceden gelen adetim yok persembe doktor randevum var bakalımnelr oluyor ögrenicezzz stresmi yaptım neoldu bilmiommm

aysima çok geçmiş olsun sanada
ne kadar şanlısın 1 yılın dolmuşşbenim zamanında inşallah su gibi geçerrr
inşallah en yakın zamanda gebe haberini alırız....

bende hamile kalırken yumurtlama günü vs hiç bilmezdim dikkatte etmezdim daha yeni yeni öğreniyorum açıkcası bunlarında günlerinin olduğunu

ilk hamileliğimde bende hiç bilmedim canım bu seferkinde hesaplayıp yapmıştımm tutmuştu ama :) inşallah bundan sonrakilerde kolay olur

sen üşütünce belin ağrırmı hep

bazen ağrırdı bide en üst katta oturuyoruz alt katta boş ev tam ısınmıyor gecede soğuk almış olabilirim...

adetinin ilk gününde 14 gün say sonra on günde 2 eksik olan günden iki fazla güne kadar gün aşırı ilişkiye girince tutuyor...

mesela benim 3 şubat 14 say 3+14=17 17 -2 =15 17+2=19 yani 15 şubatla 19 şubat arası yumurtalamam olucak düzenli adet gören biri için benim düzenli reglilerimmm

o zman ben anlamadan bilmeden anlasılan o gunlerde gebe kalmışım
onun dışındaki gunlerde geb kalınmıyormu yani

bazen yumurta iki kere çatlarmış ozamana da denk gelse olur ama genelde 14 gün sonra oluyor bu sabit gibi birşeyy .... Doktor çocuk isteyenlere bu şekilde gün belirliyip söylüyor....

walla bana 3 ay diyende oldu 6 diyende 9 ay en son 1 yıl dendi ben takiplerime tıp faküültesine gidiyordum hepsi farklı doktor en son 1 yıl diyen doc sordu ve 1yıl dedi ve ben 8 ay korundum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnm ya hayırlısı diyelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…