- 10 Şubat 2012
- 916
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.521
mrb bende mol gebelik gecireli 1 yıl oluyor neredeyse ama daha önce hiç bel agrım olmamıstı amabu ay inanılmaz derecede benimde belim cok agrıdı sanırım havalardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum
bende öle düşünüyorum canım... Havalardan dolayı olma ihtimali çok yüksek daha önce kürtaj olan bir arkadaşımda bana bu konuda dikkat etmem gerektiğini söylemişti aslında bebeğin içinde hatta burada ki bütün bebekler ve yaşadıklarımız için çok üzgünüz ama yapılacak hiç bir şeyimiz yok 1 yılın dolmuş hayırlısıyla yeniden bir bebeğin olur....
canım kusura bakma tam okumamışım kanda çıkmadıysa geçikme olmuştur ozaman havalar falan sters nedeniyle olmuştur...
benim ilk hamileliğimde sadece uyku olmuştu... 2. Iştahsızlık falan vardı öldüğü zaman ağrılarım olmuştu oda normal zaten.. öle herşeydede pimpirikli gibi hastaneye gitmek istemiyorumm... Belki üşütmüşümdür falan biraz zaman geçsin geçmezse giderimm..
Dün akşam doktorum sitesinde okumuştummm... Işte mol sıfırlanmış ama bazı belirtileri oluyormuşşş iltihap falan vardır diye yazmış doktor hcg yükselmesi olmazmış bu şekilde....
Ben korunmadım ama yumurtalama zamanıma hiç denk getirmedim yani o hafta içi yapmadım hamile olduğumu falan sanmıyorumm... öle akıntı falanda yokk.. Zannetmi yorum bi aksilik olsun şuanlık üşütmedir diye tahmin ediyorum ilerlerse geçmezse giderim ama
ve bu ay adet gecikmem var kızlar 10günü gecti 1hafta önce kan tahlili yaptırdım yok her ay 5gün önceden gelen adetim yok persembe doktor randevum var bakalımnelr oluyor ögrenicezzz stresmi yaptım neoldu bilmiommm
bende hamile kalırken yumurtlama günü vs hiç bilmezdim dikkatte etmezdim daha yeni yeni öğreniyorum açıkcası bunlarında günlerinin olduğunu
bügünde var ama dünkü kadar değil biraz daha iyiyiym canım
sen üşütünce belin ağrırmı hep
Bende parsiyelim ama ben en fazla 6 ay korunmayı düşünüyorumm, doktorumda öle dedi... zaten hemen cocukda olmuyor öle değil mi... ben ilk zamanlar hiç korunmayı düşünmedim ama bu bel ağrımlarım falan psikolojim düzelsin bide iki kere daha sıfırı görüp öle korunmayı bırakmayı düşünüyorum artık.... iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorummmm ama genede beklemiycemmm...