- 10 Şubat 2012
- 916
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.461
afiyettte kalbnin durdugunu normal ultrasondamı görüp söyleediler birde hiç demedilermi plasenta bal peteği görünümünde vs diye
ben hem göbekten hemde alttan muane oldu hiç öle bişi görünmedi bide kanım düştü diye 3,6 dedi gelmedene gerek yoktu ama medem buraya kadar gelmişsin dedi hcg yapalım diyip yaptı düşmüşse dedi 2 ay sonra gel bende netten labarotuvar sonuçlarına baktım 0,76 olunca gitmedim daha ama benim içim rahat etmez ben 1 ay sonra giderim
bende ikinci çocugu çok istiyorum bide arkadaşlarla aynı zamanda oldukk şimdi ben onların karınları çıkıyor insan ister istemez üzülüyor bide benim eşim doğulu kayınvalidemi 12 tane var :) çocuk çok severler onlar allah nasip ederse mart tan sonra çalışmalara devam etcem rabbim hayırlısı neyse onu versinnn diyorumm 2. doğurunca 3 de hiç beklemiycemmm...
bide benimle kardeşimin arasında 7 yaş var hiç bişi paylaşamıyorsunn oğlum öle olmasınnn... İstiyorum ben hamile kalıp doğurana kadar aralarında 4 yaş olcak idael yaş bi yerdede yaşaydı 3,5 yaş olcaktı ama kısmett isteee
ne zaman oldu bu bebegının kalbı durdugundamı kan degerın 3.6 idi
birde kürtaja girerken ameliyathanedemi yaptılar çunku normal kurtajda farklı mol kuretajında daha farklı ameliyat elbisesi vs gıydırılıyor ameliyat gibi hazırlanılıyor
benim eşimde doğulu:)))ben ikinciyi dahada erken istiyordum ama emzirdigim için maalesef hamıle kalamıyordum sütüm koruyordu.bir çokları için avantajlı olan bir durum ama benim için dezavantajdı.sütten kestigim ay hamile kaldım ama kısmet olmadı.eger Allah ikinciyi nasip ederse üçüncüyüde hemen yapacagım tabiii ondada sütüm koruyacagı için 2 yıl oalcak aralarındaherkes bana sen çok çılgınsın diyorlar ama ben kalabalıgı cok sevıyorum buyuduklerınde yanımda gurur duyacagım evlatlarım olsun istiyorum Allahın izniyle inşallah
yok canımmm kalbi durdu ben normal kürtaj oldumm.. Hİç öle farklı falan kıyafet hazırlık yapılmadı bende diyorum ya molle ilgili hiç bir konuşma ihtimal geçmedi.... 15 gün sonra patoloji almaya gittim sonucunda yazıyordu hemen kan verdim o gün 7,8 çıktı 1 hafta sonra 3,6 sonra 0,76 çıktı ilginç olan bir şey daha normal bir hamilelikdeki kürtajda bile hcg oranı 20 -25 gün içinde düşermiş benimde aynen öle oldu doktor dedi vucut atmış o kadar. Bide kürtajdan önce kan verdim ama orda hcg yazmıyor bakılmamış bilee...
mart ta özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum şöyle iyi araştırma yapıp uzman birini bulup danışıcam zaten....
yok canım bazı bebeklerde çok az olduğu için bu 20. haftaya kadar bile belli olmayabilirmiş.... ayrıntılıya girince çıkıyormuş demekki sende farkedilir şekilde çıkmış ki onba göre kürtaja almışlar...