- 10 Şubat 2012
- 916
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.441
bende bebeğin öldüğünü ik afiyette öğrendimcanım ordan çıktım ben normalde hep göztepeye giderdim gene oraya gittim sadece uyutmadan kürtaj yapıyo diye çıktım zeynep kamile gittim ben 9 şubatta kan verdim 9 martta vericem aslında doktor iki ay dedi ama ben 1 ay sonra giderim sana doktor cevap yazmış bu arada
valla ben 6 aya kadar o kadar üstelemeden devam etcem 6 ay doluncada sıkı sıkı gebelik için çalışcammmm
bana 6 ay korun diyen doktorum bile var sonucta:) hamile kalırsam gider direk onu bulurum onun gözetiminde olurumm...
bu arada hiç bel ağrın falan oluyor mu?
benim molle ilgili bir belirtim yoktu normal bebek vardı benim çok bel ağrım olduğu için saatde 4 civarıydı afiyete gtiim orada doktor bulabildim ama ben hissetmiştim bir terslik olduğunu kadın baktı dedi kalbi durmuş molle ilgili hiç birşey yoktu orda çıktım göztepe de iki doktor baktım biri uzmandı gene molle ilgili bir şey söylenmedi göztepede uyutmuyorlar canımmm sadece özeller ve zeynep kamil uyutuyor burada zeynep kamiledede biliyorsun muane oluyorsun ordada çıkmadı mol oldugu tek elimde patoloji var o kadar... Yoksa sdonucu almaya gitmemiş olsaydımmm umursamamış olsaydımmm hiç ne aklıma gelicektim nede böle bi şey oldugunu öğrenirdimm...
afiyettte kalbnin durdugunu normal ultrasondamı görüp söyleediler birde hiç demedilermi plasenta bal peteği görünümünde vs diye