Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

afiyettte kalbnin durdugunu normal ultrasondamı görüp söyleediler birde hiç demedilermi plasenta bal peteği görünümünde vs diye

ben hem göbekten hemde alttan muane oldu hiç öle bişi görünmedi bide kanım düştü diye 3,6 dedi gelmedene gerek yoktu ama medem buraya kadar gelmişsin dedi hcg yapalım diyip yaptı düşmüşse dedi 2 ay sonra gel bende netten labarotuvar sonuçlarına baktım 0,76 olunca gitmedim daha ama benim içim rahat etmez ben 1 ay sonra giderim

yurtdışı araştırmalarını okudum 6 ay yazıyordu
adı veriyim göztepe ssk taner günay istersen bide ona git kan ver bana 6 ay korunman yetrerli dedi...
tam mol olup burcu arkadaşımız gibi 1 yıl derken 8 ay korunup hamlie kaldı hayırsıyla hamilenin bitirip bebeğini kucağına alsınn inşallah mesala oda
muammer beyin cevabınıda gördün
arkadaşımın yengeside mol olmuş 6 ay korunmuş ve 2 çocuğu var

bence mol buralarda abartıldığı kadar kötü bişey olsa sadee hcg bırakılmaz he tedavisi bu şekildeyse bir doktorun bana 2 ay sonra gel deme gibi bir lüksü olamaz öle değil mi ......

ama ne bilim olmaz olmaz ya bana denk gelirde ben 3 yada 4 ay sonra korunmayı bırakacagım kötü şeyler olursa gerçi hiç duymadım iki kere mol yaşayanı ama uff dertsiz başıma dert işde.çevremdekiler bir tane çocugun var neden ikincisinde bu kadar istiyorsun diyorlar aslında ben ilkinde bu kadar istekli degıldım ama şimdi hemen olsun istiyorum psikolojikmidir anlayamadım

ben hem göbekten hemde alttan muane oldu hiç öle bişi görünmedi bide kanım düştü diye 3,6 dedi gelmedene gerek yoktu ama medem buraya kadar gelmişsin dedi hcg yapalım diyip yaptı düşmüşse dedi 2 ay sonra gel bende netten labarotuvar sonuçlarına baktım 0,76 olunca gitmedim daha ama benim içim rahat etmez ben 1 ay sonra giderim

ne zaman oldu bu bebegının kalbı durdugundamı kan degerın 3.6 idi
birde kürtaja girerken ameliyathanedemi yaptılar çunku normal kurtajda farklı mol kuretajında daha farklı ameliyat elbisesi vs gıydırılıyor ameliyat gibi hazırlanılıyor

bende ikinci çocugu çok istiyorum bide arkadaşlarla aynı zamanda oldukk şimdi ben onların karınları çıkıyor insan ister istemez üzülüyor bide benim eşim doğulu kayınvalidemi 12 tane var :) çocuk çok severler onlar allah nasip ederse mart tan sonra çalışmalara devam etcem rabbim hayırlısı neyse onu versinnn diyorumm 2. doğurunca 3 de hiç beklemiycemmm...
bide benimle kardeşimin arasında 7 yaş var hiç bişi paylaşamıyorsunn oğlum öle olmasınnn... İstiyorum ben hamile kalıp doğurana kadar aralarında 4 yaş olcak idael yaş bi yerdede yaşaydı 3,5 yaş olcaktı ama kısmett isteee

bende ikinci çocugu çok istiyorum bide arkadaşlarla aynı zamanda oldukk şimdi ben onların karınları çıkıyor insan ister istemez üzülüyor bide benim eşim doğulu kayınvalidemi 12 tane var :) çocuk çok severler onlar allah nasip ederse mart tan sonra çalışmalara devam etcem rabbim hayırlısı neyse onu versinnn diyorumm 2. doğurunca 3 de hiç beklemiycemmm...
bide benimle kardeşimin arasında 7 yaş var hiç bişi paylaşamıyorsunn oğlum öle olmasınnn... İstiyorum ben hamile kalıp doğurana kadar aralarında 4 yaş olcak idael yaş bi yerdede yaşaydı 3,5 yaş olcaktı ama kısmett isteee

benim eşimde doğulu:)))ben ikinciyi dahada erken istiyordum ama emzirdigim için maalesef hamıle kalamıyordum sütüm koruyordu.bir çokları için avantajlı olan bir durum ama benim için dezavantajdı.sütten kestigim ay hamile kaldım ama kısmet olmadı.eger Allah ikinciyi nasip ederse üçüncüyüde hemen yapacagım tabiii ondada sütüm koruyacagı için 2 yıl oalcak aralarında:KK3:herkes bana sen çok çılgınsın diyorlar ama ben kalabalıgı cok sevıyorum buyuduklerınde yanımda gurur duyacagım evlatlarım olsun istiyorum Allahın izniyle inşallah

ne zaman oldu bu bebegının kalbı durdugundamı kan degerın 3.6 idi
birde kürtaja girerken ameliyathanedemi yaptılar çunku normal kurtajda farklı mol kuretajında daha farklı ameliyat elbisesi vs gıydırılıyor ameliyat gibi hazırlanılıyor

yok canımmm kalbi durdu ben normal kürtaj oldumm.. Hİç öle farklı falan kıyafet hazırlık yapılmadı bende diyorum ya molle ilgili hiç bir konuşma ihtimal geçmedi.... 15 gün sonra patoloji almaya gittim sonucunda yazıyordu hemen kan verdim o gün 7,8 çıktı 1 hafta sonra 3,6 sonra 0,76 çıktı ilginç olan bir şey daha normal bir hamilelikdeki kürtajda bile hcg oranı 20 -25 gün içinde düşermiş benimde aynen öle oldu doktor dedi vucut atmış o kadar. Bide kürtajdan önce kan verdim ama orda hcg yazmıyor bakılmamış bilee...

mart ta özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum şöyle iyi araştırma yapıp uzman birini bulup danışıcam zaten....

benim eşimde doğulu:)))ben ikinciyi dahada erken istiyordum ama emzirdigim için maalesef hamıle kalamıyordum sütüm koruyordu.bir çokları için avantajlı olan bir durum ama benim için dezavantajdı.sütten kestigim ay hamile kaldım ama kısmet olmadı.eger Allah ikinciyi nasip ederse üçüncüyüde hemen yapacagım tabiii ondada sütüm koruyacagı için 2 yıl oalcak aralarında:KK3:herkes bana sen çok çılgınsın diyorlar ama ben kalabalıgı cok sevıyorum buyuduklerınde yanımda gurur duyacagım evlatlarım olsun istiyorum Allahın izniyle inşallah

aynen canım bende kalabalık aileyi çok seviyorumm ben kayınvalidemle bile oturdumm üstelik.... 2. bebekde banada annem falan çok kızmışdı bizim taraf dedi ne zorun vardı bu küçük hemde canavar gibi falan diye ama ben genede istiyorum işte eskiden 3 tane olsun diyorudum ama şimdi 4-5 bile olsunnn evlat isteyipde olmayan bir çok insan var rabbim onlarada bir sürü çok versin....

yok canımmm kalbi durdu ben normal kürtaj oldumm.. Hİç öle farklı falan kıyafet hazırlık yapılmadı bende diyorum ya molle ilgili hiç bir konuşma ihtimal geçmedi.... 15 gün sonra patoloji almaya gittim sonucunda yazıyordu hemen kan verdim o gün 7,8 çıktı 1 hafta sonra 3,6 sonra 0,76 çıktı ilginç olan bir şey daha normal bir hamilelikdeki kürtajda bile hcg oranı 20 -25 gün içinde düşermiş benimde aynen öle oldu doktor dedi vucut atmış o kadar. Bide kürtajdan önce kan verdim ama orda hcg yazmıyor bakılmamış bilee...

mart ta özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum şöyle iyi araştırma yapıp uzman birini bulup danışıcam zaten....

senin durumun gerçekten ilginç.kürtaja girmedende nasl betahcg bakmazlar anlamadım ki.bana dopplerde dediler ve doppler kagıdınada not düşdüler plasenta bal peteği görünümünde mol olma ihtimali var diye ben bunu z.kamile götürdüm onlar ordan ultrasına soktular ordaki bayanda rapora o ibareyi düştü.ve hemen bir sürü kan alındı kürtaj olacagım günde kanım 103876 idi 230 gun sonra 2.4 ve şimdide 0.8.kanım 103876 çıkınca prof.girdi kurtaja ameliyat elbisesi giydirdiler ve ameliyathane bir suru doktorlar girdi kanlar hazırlakdılar molde kanama cok olurmuş.ama bende ne o esnada nede sonrasnda tekbir damla dahi olmadı kanama.ama sana öyle yapmamalarıda ayrı bir durum demekki ultrasonda mole benzer dokularmı görmediler acaba eger mol ise görülmesi gerekir cunku

Acaba burdaki arkadaşlarda öle hiç bir belirti görmeden kürtaj olup sadece patolojide çıkan var mı? sen hiç okudun mu

Ben hiç bir şey görülmedi yaaa benimde aklım çok karışıtrıyor aslında bu muammer hocaya sorarken dikkat ettiysen yazdımmm etkileri görünmeye bilir diyo ama ultrasyonda görülür yada görülmez denmiyorr....

ben burda o şekilde yazan kimseyi okumadım ama merak etmedimde degıl mesela benımki ultrasonda belliydi zaten ama diger turlu hiçbir belirtisini yaşamadım. muammer beye keşke ultrasondan belli olmazmıydı deseydinn ama gerçi senin elinde rapor var demek ki ultrasondan belli olmayadabiliyormuş

ben kalbi atarken o kadar ultrasona girdim doktor bir sey demedi ama kalbi durdugunda ultrasonda plasentada deformasyon vardı.aslında kalbi atarkende doktorun iyice bakıp anlaması lazımdı madem yanlış döllenme belli olmazmı ki ultrasonda dikkat edilse belli olurdu ama işde...

yok canım bazı bebeklerde çok az olduğu için bu 20. haftaya kadar bile belli olmayabilirmiş.... ayrıntılıya girince çıkıyormuş demekki sende farkedilir şekilde çıkmış ki onba göre kürtaja almışlar...

kısmı mol;Rahime yerleşmiş olan gebelik ürünündeki trofoblastlar normalden saparak üzüm salkımını andıran şişmiş, şeffaf kesecikler halini alır aynı zamanda bebege ait yapılarda mevcuttur vs..bunun belirtisi zaten üzüme benzer şeyler e durum böyle ise bebeklerimizin kalbi atarkende ultrasonda görülmesi gereken bir sey degılmı bu

yok canım bazı bebeklerde çok az olduğu için bu 20. haftaya kadar bile belli olmayabilirmiş.... ayrıntılıya girince çıkıyormuş demekki sende farkedilir şekilde çıkmış ki onba göre kürtaja almışlar...

hımm dogru soyluyorsun ilk kalbi durdugunda doktor nedenini ultrasndan anlayamayınca beni dopplere gonderdi zaten orda anlaşıldı renkli ultrasonda yani normalde bendede gözükmemişdi

zaten biliyordum şaşırmadımmmm ama çok küçük oldugu için görünmemiş dedi kadın dedim kimse şüphelenmedi... Dedi ne kadarlıkken düştü 7+4 şanslıymışsın dedi 20. haftaya kadar yaşama şansı olanlardanmışş iyiki o kadar yaşamamış tekmelerini falan duysaydımm daha kötüolurdum bide öle doğum yaptırıyorlar...

X