Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

dr bey iyi günler eşim 13 ocakta mol gebelik tanısı ile kürtaj oldu doktorumuz bebek yapısı olduğunu söyledi pataloji sonuçlarında tehlikeli bir durum çıkmadı tam olmayan mol gebelik olduğunu söyledi sonrasında bhcg degeri 10 un altına indi 8 şubatta adet gördü normal konrtoller esnasında 23 şubatta değeri 11 çıktı doktorumuz adet ile birlikte kalanlarında dökülecegini söyledi fakat 5 martta yapılan test sonucu 522 çıktı pazartesi tekrar doktora gidicez ama korkuyoruz ne yapmalıyız. detaylı bir yardım ederseniz çok seviniriz.

Cevap : mol gebelik tekrarlama yapmış .kontrollere devam edin doktorunuz ilaç tedavisi başalayabilir.

bende 1 yıla cok uzun dıyorum ama en azından 6 ay şart gibime geliyor saglıgın için canımmm

valla artık bende 6 ay beklemeyi düşünüyorum demin paylaştığımda ilk üç ayda yükselebiliyormuşşş ama regli olursan vucut atmış oluyormuş kalanları da reglide çok önemli ....

bana da haber verın kızlar ben tam sızın taraftayım aslında bı doktora 3 umuz gıdelım pes pese hehehe ne dıyecek bakalım ne de komık olurdu ama k dogumcu allah alah ne dır bu der 3 mol ust uste

bana da haber verın kızlar ben tam sızın taraftayım aslında bı doktora 3 umuz gıdelım pes pese hehehe ne dıyecek bakalım ne de komık olurdu ama k dogumcu allah alah ne dır bu der 3 mol ust uste

süper olur hem bizi bizden daha iyi anlayan kimseyide bulamayız sen hangi hastaneye gidiyorsun

erhaba Doktor Bey, mol hastalığı hakkında bilgi almak istiyorum.Bu hastalığı yaşayan bii daha sonra çocuk sahibi olabilir mi?Teşekkürler...

Cevap : Tabiki yeniden hamile kalıp sağlıklı bir gebelik yaşıyarak sağlıklı bir bebek sahibi olabilirsiniz. Mol gebelik oluşmuş bir gebeliğin bozularak anormal bir özellige bürünmesi ve sonuçta kürtajla sonlandırması işlemidir. Önemli olan kürretajdan sonra Beta- HCG nin sıfıra kadar inmesi ve bu olumsuzluktan 4-6 ay sonra yeniden gebelik planlamaktır.

Op. Dr. Hüseyin
GÜNTAŞ Kadın Hastalıkları ve Doğum

bu kadına gercekten cok uzuldum

evet molzede arkadaşlarım şimdilik sizlere veda ediyorum iyi geceler tatlı ruyalar opuldunuz.yarın gorusrz.suna lütfenn korun canımm

ben afiyet hastanesinde elçin hanıma muane olmuşum şimdi ona ulaşıp sorucam bakalım bana nediycek

test yaptım ben de cızgı gorunce gıttım elcın hnm nbetcı doktor olarak adı zaten yanlış hatırlamıyorsam adını ama elcındı emınım ırı bı kadın orta yaşlarda be de bısey demedı evet hmılelık vat kabartı gozuyor dedı gundıuzcu doktora gıt dedı bana kontrolune ben de zaten gecıcı olark a gıttım kendı doktoruma gıttım anlamadı umr polınıklıgıne gıtım ordakı uzman bısey bekleme bu gebelıkten gıtmış dedı ama kese bozulmulştu kendı doktorum dıyınce baska goz gorsun dedım kurtaja gırerken bana hsg yaplmadı ve patolojıde cıktı benım de sorun ya aslında bulusup konusalım kızlar ıstersenız umr bır yerde toplasalım ne dersınız haftaya bır gun ayarlayalım

merhaba nuri bey. eşim 40 gün önce mol gebelikten kürtaj oldu.şuanda beta hcg değeri normale döndü, tekrar gebelik planlamak için geçecek sürenin mutlaka 1 yıl olması şartmı herşey normalse bu süre nekadar olabilir. eşim ve ben bebeğimiz olmasını çok istiyoruz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....

Cevap : merhaba. Geçmiş olsun. 6 ay da yeterli olabilir. doktorunuz en doğru bilgiyi verecektir.

bana uyar canımmm hastanede buluşanilirz hepimiz birden aynı yerede gidebiliriz birde benim bel ağrım çok fazla sende var mı telaşlanmaya başladım ben

evet molzede arkadaşlarım şimdilik sizlere veda ediyorum iyi geceler tatlı ruyalar opuldunuz.yarın gorusrz.suna lütfenn korun canımm

bende öle düşünüyorum cerencim.... şimdi belim çok ağrıyo hamileliğimdeki gibi ya yumurtalama zamanım diye yada eşim diyo hamilemisin..... Bende mayısa kadar bari duruyım azıcık böle ortada kalmakdan daha iyi olur....

Eski molzedeler nerelerdesiniz bana fikir verin belim sırtım çok ağrıyor sizdede oluyor muydu yoksa telaşlanmalımıyım....

bence sen bir doktora görünsene benim mesela ne kasklarım nede belim ağrır regl olurken ama eğer bir gün ağrım olursa regl olurken endişelenirim.birde sen çabuk hamile kalırım diyordun belkide gebe kalmışssındır gerçi ben gebe kalırken hiç bel ağrım vs. olmuyor mide bulantısı vs. olmuyor sende belirtikeri nasıl oluyordu

benim ilk hamileliğimde sadece uyku olmuştu... 2. Iştahsızlık falan vardı öldüğü zaman ağrılarım olmuştu oda normal zaten.. öle herşeydede pimpirikli gibi hastaneye gitmek istemiyorumm... Belki üşütmüşümdür falan biraz zaman geçsin geçmezse giderimm..

Dün akşam doktorum sitesinde okumuştummm... Işte mol sıfırlanmış ama bazı belirtileri oluyormuşşş iltihap falan vardır diye yazmış doktor hcg yükselmesi olmazmış bu şekilde....

Ben korunmadım ama yumurtalama zamanıma hiç denk getirmedim yani o hafta içi yapmadım hamile olduğumu falan sanmıyorumm... öle akıntı falanda yokk.. Zannetmi yorum bi aksilik olsun şuanlık üşütmedir diye tahmin ediyorum ilerlerse geçmezse giderim ama

burcucum senin adına cok sevindim allah tamamına erdirsin tebrik ederm ins sorunsuz bir hamilelik gecirisin melegin sıkı sıkı tutunur sana....

bugün 14 şubat sevgililer günü gecen sene tam bugün sabah beni birseyler dürtmüştü br hızla gidip eczaneden test almıstım mevlid kandliydide o ogün içim içimi yiyiordu birseyler var diyordum gelmişt biliyordum eşime hediyem bu olucaktı bu haberi vercektim ogün ona testi yaptımm evet çift cizgiydi ALLAHIM gelmişti melegim eşime hemen gösterdm oglum geliyor demişti hemen sevinememiştim tam cünkü daha önce br düşügüm vardı kan testleri ultrason kalp atısları derken bıraktın gittin melegim.....

Eski molzedeler nerelerdesiniz bana fikir verin belim sırtım çok ağrıyor sizdede oluyor muydu yoksa telaşlanmalımıyım....

mrb bende mol gebelik gecireli 1 yıl oluyor neredeyse ama daha önce hiç bel agrım olmamıstı amabu ay inanılmaz derecede benimde belim cok agrıdı sanırım havalardan kaynaklanıyor diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…