- 10 Şubat 2012
- 916
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.501
bende 1 yıla cok uzun dıyorum ama en azından 6 ay şart gibime geliyor saglıgın için canımmm
:):):) bende aynı şekilde o doktora yazdım gerçekten senin yazını bulmamda çok büyük bir tesadüff aslında birbirimize yakınız hastaneye kan vermeye gittimiz günleri denk getirsek orda görüşebilirdik....
bana da haber verın kızlar ben tam sızın taraftayım aslında bı doktora 3 umuz gıdelım pes pese hehehe ne dıyecek bakalım ne de komık olurdu ama k dogumcu allah alah ne dır bu der 3 mol ust uste
dr bey iyi günler eşim 13 ocakta mol gebelik tanısı ile kürtaj oldu doktorumuz bebek yapısı olduğunu söyledi pataloji sonuçlarında tehlikeli bir durum çıkmadı tam olmayan mol gebelik olduğunu söyledi sonrasında bhcg degeri 10 un altına indi 8 şubatta adet gördü normal konrtoller esnasında 23 şubatta değeri 11 çıktı doktorumuz adet ile birlikte kalanlarında dökülecegini söyledi fakat 5 martta yapılan test sonucu 522 çıktı pazartesi tekrar doktora gidicez ama korkuyoruz ne yapmalıyız. detaylı bir yardım ederseniz çok seviniriz.
Cevap : mol gebelik tekrarlama yapmış .kontrollere devam edin doktorunuz ilaç tedavisi başalayabilir.
ben afiyet hastanesinde elçin hanıma muane olmuşum şimdi ona ulaşıp sorucam bakalım bana nediycek
test yaptım ben de cızgı gorunce gıttım elcın hnm nbetcı doktor olarak adı zaten yanlış hatırlamıyorsam adını ama elcındı emınım ırı bı kadın orta yaşlarda be de bısey demedı evet hmılelık vat kabartı gozuyor dedı gundıuzcu doktora gıt dedı bana kontrolune ben de zaten gecıcı olark a gıttım kendı doktoruma gıttım anlamadı umr polınıklıgıne gıtım ordakı uzman bısey bekleme bu gebelıkten gıtmış dedı ama kese bozulmulştu kendı doktorum dıyınce baska goz gorsun dedım kurtaja gırerken bana hsg yaplmadı ve patolojıde cıktı benım de sorun ya aslında bulusup konusalım kızlar ıstersenız umr bır yerde toplasalım ne dersınız haftaya bır gun ayarlayalım
evet molzede arkadaşlarım şimdilik sizlere veda ediyorum iyi geceler tatlı ruyalar opuldunuz.yarın gorusrz.suna lütfenn korun canımm
Eski molzedeler nerelerdesiniz bana fikir verin belim sırtım çok ağrıyor sizdede oluyor muydu yoksa telaşlanmalımıyım....
GÜNAYDIN ,günaydın sunacım.senin belin regl olurken agrıyormuydu hep
bence sen bir doktora görünsene benim mesela ne kasklarım nede belim ağrır regl olurken ama eğer bir gün ağrım olursa regl olurken endişelenirim.birde sen çabuk hamile kalırım diyordun belkide gebe kalmışssındır gerçi ben gebe kalırken hiç bel ağrım vs. Olmuyor mide bulantısı vs. Olmuyor sende belirtikeri nasıl oluyordu
Topiğim;
Buraya çok güzel haberler yazmayı planlarken muallakta olan bir durumumu yazıcam ne yazıkki.Oysa ben böyle düşünmemiştim.
Arkadaşlar Rabbim yine çok bekletmeden emanetini gönderdi çok şükürAdet olmayısımın 4. günü evde test yaptım çok silik bir çizgi çıktı umutlandım heyecanlandım bir o kadarda korktum ama tek bildigim şey vardı hamileyim.Aradan 2 gün geçti 6.gün kan verdim ve bir test daha yaptım bir önceki teste göre hafif koyuydu ama yine silikti neyseee kan sonucumu aldım 178 miş :18:
Üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.Çok muallakta bir değer iyiyede gidebilir kötüyede.Bi umut geç döllenmedir diye düşündüm bu iyi tarafı kötü tarafıda dış gebelik,düşük ve daha kötüleri...Karmakarısıgım işte....
Geçen ay adetim 5 gün gecikmeli geldiği için aslında batımıda bilemiyordum internette hesaplayıcı kullanarak belirledim ne kadarı dogru bilemiyorum
bat : 27 ocak 2012
sat: 25 Aralık 2011
lütfen benim ve Rabbimin verdigi mucizem için dua edermisinizzzannesini bırakmasın sıkı sıkı tutunsun
Nasıl bir yol izlemeliyim fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar
Eski molzedeler nerelerdesiniz bana fikir verin belim sırtım çok ağrıyor sizdede oluyor muydu yoksa telaşlanmalımıyım....