Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Merhabalar.Cevabin icin cok tesekkur ederim.
Yanlız benim anlamadigim kurtajdan sonra hemen hemen forumlardaki herkes adet gormus.Birtek ben bekliyorum.
Bu garip geldi.Bugun 45. gunumdu artik sabir edicek sabrim kalmadi cok endiseleniyorum.

Yanlız benim anlamadigim kurtajdan sonra hemen hemen forumlardaki herkes adet gormus.Birtek ben bekliyorum.
Bu garip geldi.Bugun 45. gunumdu artik sabir edicek sabrim kalmadi cok endiseleniyorum.

canım sıkma canını benim arkadaşım sadece düşük yaptı ama ilk günden beri 40 gün boyunca kanaması sürmüştü ki buda hiç normal karşılanmaz ama doktor olabilceğini söylemişti.. Yani bazen böle şeyler olabiliyor normal oldugu söyleniyor... Sende az sabret 60 güne kadar olmazsan muane edip hiç bi sorun olmadıgı taktirde söktürücü veriyorlar.... inşallah hiç bir sorunda çıkmadan olursun...

sunaardar istersen seni listeye ekleyebilirim?
yaşını ve doktorunun ön gördüğü korunma süresini yazarsan listeyi güncellerim.

sunaardar istersen seni listeye ekleyebilirim?
yaşını ve doktorunun ön gördüğü korunma süresini yazarsan listeyi güncellerim.

çok sevinirim... devlet hastanesi olunca herseferinde farklı doktora hcg yaptırmış oldum .. 1 tanesi 1 yıl dedi bir tanesi çok hızlı düşmüş 6 ay yeter dedi....
25 yaşındayım 6 ay yazabiirsin... Teşekkür ederim

bir de birşey soracağımm bel ağrısı yada benzeri ağrıların oldu mu?

burcucum benimde iki gebeliğimdede kasık ağrısı olmadı.hiç korkma bence sen sağsalim 9 ayı geçireceksin inşallahsenin doğum yapacağın zaman ben inşallah hamile olacağımmmmm

cerencim hayatlarmız ve yaşadıklarımız ne kadar çok birbirine benziyor benimde bir çocuğum var 25 yaşındayımmm ve parsiyel molum ayrıca bende iki gebeliğimdede hiç kasık ağrısı vs yaşamadım...

rolle sana özelden yazmak istedim ama yazamadım...beni tanıyanlar bilir ben bu topiğe yazmayı tercih etmiyorum...soru sormak isterseen özelden yazıp,sana msj atabilmem için tercihlerini değiştirsen sevinirim...senin anlayacağın endişeni birazda olsa hafifletebilmek için yazıyorum...öncelikle küretajdan sonra adetimi ben 93.günde görebildim.ne kadar sıkıntılı olduğunu anlıyabiliyorum...drum 60.güne kadar bekledi...sonra söktürücü kullandı...ona rağmen gelmedi...ilaçla gelmeyince yapışıklıktan şüpelendi...çok basit cerrahi bir işlemle rahmi kontrol etti...şükür bir şey çıkmadı.psikolojik dedi...1 hafta sonrada adet oldumm...rahatla ve seni rahatsız eden şeylerden kafanı arındır....umarım biraz da olsa yoluna ışık tutabilmişimdir.sağlıcakla kal...süresinin dolmasını bekleyenlere bu sıkıntılı süreçte sabırlar diliyorum...hamile kalan ve hamile olanlara sağsağlim bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum...gülcel arkadaşım seninde bebeğini inş.allahım analı babalı büyütür.kendine ve bebişine iyi bak.ve yerime öp...

ankara etlik zübeyde hanım kadın hastalıkları eğitim araştırma hastanelerinin yayınında:

Hidatidiform molün tedavisi uterusun boşaltılmasıdır. Bu işlem çoğunlukla dilatasyon & küretaj (D&C) dediğimiz ve halk arasında küretaj olarak bilinen yöntemle yapılır. Küretaj materyali muhakkak patolojide incelenmelidir. Boşaltma işlemini takiben kanser olmayan hastalarımız düzenli takiplere çağrılır. Bu takiplerde kan ß-HCG düzeyinin düşmesi izlenir. ß-HCG düzeyi belli bir hızda ve çoğunlukla 8 hafta içinde normale iner. Takipteki hastanın ilk 6 ay gebe kalmaması önemlidir. Bunun nedeni gebelik ile ß-HCG’nin yükselmesidir ve takipteki hastada ß-HCG’nin yükselmesi hastalığın tekrarı olarak değerlendirilebilir. Bu durum gereksiz müdahale ve tedavilere neden olabilir. İlk 6 ay içinde kişi gebelikten korunmak için genellikle doğum kontrol hapı kullanılır. diye bir açıklamaarı var paylaşmak istedim....

Zaten benim gibi korunmayıp hcg yüksek olan kişilerde yanlış tedavi uygulanmaması adına gebelikde olabileceği hakkında bilgi verirler...

bulayse arkadasim cok tesekkur edeirm cevabin icin.Icime nasil su serpildi anlatamam Allah hepinizden razı olsun.
Insallah bende duzelirim eskisi gibi adet olurum.Sana ozelden mesaj attim ozel mailimide yazdim
aldinmi bilmiyorum.Aslinda bana ozelden msj atılabiliyor kontrol ettim ama belki msj kutum doluydu onuda bosalttım.
Salı gunune doktora randevu aldim ama cuma mı gitsem kararsiz kaldim.Kendime biraz daha mı sure tanısam acaba.
Diger taraftan esim biranonce gidip baktiralım diyor doktora.Insallah kotu birsey cikmaz.
Valla kızlar normale bir donsem hepinize pasta mı yaparım,tatlımı ısmarlarım valla ne yapacağımı şaşırırım heralde :)

kesinlikle öyle inşallah bundan sonra sağlıklı hamile kalacağız ve bu konudada benzer olacağız

Inşallah canımmmm :) hayırlısıyşla ikinci çocuklarımızıda kucağımıza alacagız.... Senin çocugun kaç yaşında kız mı erkek mi benim mayısda 3 yaşına girecek oğlum :)

sunacım bu yazını görünce derhal netten hastanenin web sitesine girdim inceledim ve ilk defa bir makalede 6 ay ibaresini gördüm ve ziyadesiyle mutluu oldummm.inanamıyorum ya bu yazı üstelik araştırma hastanesinin sitesinde yazıyor.bunu görmek çok güzeldi.zaten bende açıkcası kafam 7 yada 8 ay koruncagımı iyice koymuşdum.iyiki bu yazıyı bulup koymuşsun çok teşekkür ederim.bunca zaman doktorlara sordum net bir şey söylemiyorlardı ama bunu araştırma hastanesinin yazması fevkalade cesaretlendirici olduüstelik zeynep kamildeki bütün asistan ve doktorlar bana katiyetle 1 yıl derken diğer bir araştırma hastanesi ve ankara gibi büyük bir kentin araştırma hastanesi 6 ay diyorlar.bu tıp ilmi herhalde onkolok jinekolok vs.fikirlerine göre şekilleniyor anlayamadım kiii.......

CERENCİM,
Zeynep kamil hem çok ilgilenmiyor hemde tam bir açıklama yapmıyor bende orda olduğum için banada öyle söylediler 1 yıl koruncaksın diye ama ben hem yolu ters hemde tam ilgilenmiyorlar diye göztepe ssk hastanesine gittim oda araştırma hastanesi biliyorsundur ordaki doktor taner günay bana hastalığım tam olarak anlatan ilk doktordu ve 6 ay yeterli dedi ozaman sonucum 3.6 idi üstelik ondan sonra zaten düştü.(0,76)

hastalık vucuttan kürtaj ile zaten atılıyor sadece ihtimal üzerinden düşünülerek korunma veriliyor bile dedi....

bende iyiden iyiye artık 6 ayı kabullendımmbakalım bu hafta aylık takibime gideceğim inşallah aynı durumdadır en son 0.8 idi

bende iyiden iyiye artık 6 ayı kabullendımmbakalım bu hafta aylık takibime gideceğim inşallah aynı durumdadır en son 0.8 idi

kaçıncı kez hcg vermeye gidiyorsun bide ne kadarlık arayla gidiyorsun, valla şubatın ortasındayız benimde 1,5 ay geçmiş bile ben korunmuyorum yaa tam moller 4-5 ay önceden bırakabiliyorlarsa bendeparsiyel olarak korunma sürem 6 aysa o kadarlık bir rahatlık içinde olabilirmişim gibi geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…