- 7 Şubat 2012
- 1.477
- 7
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.421
kaçıncı kez hcg vermeye gidiyorsun bide ne kadarlık arayla gidiyorsun, valla şubatın ortasındayız benimde 1,5 ay geçmiş bile ben korunmuyorum yaa tam moller 4-5 ay önceden bırakabiliyorlarsa bendeparsiyel olarak korunma sürem 6 aysa o kadarlık bir rahatlık içinde olabilirmişim gibi geliyor....
canlarım allahıma şükür evimde bebişimleyimöyle güzel bir duygu ki anlatamam illaki yaşanmalı mevlam hepinize tez zamanda yaşatsın inş.. spinal sezeryanla 9 şubat perşembe günü yavruma kavuştum öyle tatlı öyle güzelki maşallah bakmaya kıyamıyorum şuan emzirme işlemleriyle boğuşuyoruz sezeryan olunca süt geç indi..hepinizi çok seviyorum tez zamanda bu güzelliği yaşamanız dileğimle
ohhh çok şükür kuzumBende haber bekliyordum.Tekrardan Allah analı babalı büyütsün.Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir evlat olmayı nasip etsin.Doya doyaa o 5 yılın özlemini hasretini çıkar.Bol bol dinlen.Minik cadıyıda bizler için öp.
Bir de bugün bir arkadaşımın tanıdığı biride ilk gebeliğinde mol gebelik geçirmiş ama hangisi onu bilmiyorum... 6 ay korunmuş ve şuanda 2 tanede çocugu varmışş...
Öle gerçektende bende duyunca çok seviniyorum.. O yüzdende korunma işini ciddi ciddi yapmıyorum oluruna bırakmış durumdayımm... Evet geçen sefer gittiğim doktor bir bayandı ve sordum bilgim olmasına rahmen mol gebelik hakkında bilgi verirrmisiniz...
İşte iki spermle bir yumurtanın birleşmesş vs diye başladı.. Yaşamazdı ama Yaşaydı 3 kollu bacaklı olurdu vs. diye anlattı baya bir korkuttu ama ondan önceki doktorumda bir okadar iyi konuştu 6 ay korunman yeterli çok geçmiş olsun diyelim dedi dedim bir daha yaşarmıyım hiç yaşamamış birinde neyse sende de o dedi.... Yani oda doktor buda doktor ama ne kadar farklı düşünüyorlar konuşuyorlar demi? Diyorlar biz kitapda böyle okudukk eee ozamann ..... üstelik kanı düşmüşş birinin o hastalığı vucuttan attığını biliyoruzzda yükselme oranı var diyorlar ama çok az bu yüzden 6 ay tedbirli olmak yeterli gibi geliyor bana...