- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.061
ilk ayımız başarısız oldu.....regl olmuşum....kesinleşti...
önümüzdeki aylara(maçlara):26: bakıcaz artık......
burcuerdem inşallah düşük felan değildir....ki bence değil çünkü daha çok yeni olan birşeyin bu şekilde düşeceğini sanmıyorum ...iyi düşün olurmu diğer ay bizi bekliyor...
bu arada bende gidicem doktora hem folik asit vitamin felan alırım en azından ön hazırlık olur....
merhabalar canım; hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yeni yıl hepimize ugurlu gelecek.Vardır bundada bir hayır biraz daha sabır
Bende bugün doktor gittim yeni bi doktora herşeyi bastan anlattım(molden başladım :) ) sağolsun seve seve dinledi ve yaşadıklarıma çok şaşırdı.Sen mol olmamalısın dedi bi yanlışlık olabilir dedi.Mol gebelik sadece patolojıyle anlasılmaz dedi klinik olarak belirlenir patolojı destekler dedi. Korunmayı bıraktıgımı söyledim birşey demedi Bu yaşadıgım olayada kanın pıhtılasmıstır o yuzden olmuştur dedi.Muayene oldum yumurtalıklarım tertemiz bir sorun yok sadece kanlanma varmıs rahimde adet oldugun için olabilir ama biz yinede emin olmak için beta hcg yapalım dedi kaan verdim sonucumu yarın öğlen doktoru arayıp öğreneğim.Eger değer warsa düşük yapılmış oluyormuş İnşallah düşük olmamıstır kanlanma war diyince korktum :18: Tekrar kürtajla temizlenirmiş düşükse eğer Yarın yine bilgi veririm