Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

slm kızlar nasılsınız bakalım?allahıma çok şükür ben ve minikkuşum iyiyiz gün sayıyoruz 35+4 günlük olduk dua edin inşallah sağlıkla kucağıma alabileyim.. şu 2 li 3 lü test olayını okudum şimdi ben hiçbirini yaptırma gereği duymadım rabbime teslimiyetim tam zaten 5 yıldan sonra testte kötü bişi çıksa bile asla aldırmazdım bunun için hiç kafamı bunlarla yorup bebeğime zarar vermek istemedim..benim şahsi fikrim sizde bunlarla uğraşmayaın allahın takdirine bırakınhiiiç bişi olmaz inşallah..öptm hepinizi kızlar ne olur beni dualarınızda unutmayın..

Hasret sona eriyor gulcel bebeğine kavuşuyor
Canım dualarım seninle inşallah bebeğini sağlıcakla kucağına aldıgın müjdeli haberi burada bizlere verirsin.Gerim sayım başladı artık

canlarım ya sizleri çok seviyorum....yaptığınız motive dolu yorumlar için çok teşekkür ederim....
dışardan biri beni görse hiç anlamaz bur duygular için de olduğumu iş yazıya gelince anlaşılıyor....

hepinizi öüpücüklerle boğuyorum....
yarın doktordan sonra yazarım yine...

Merhaba Kızlar;

Doktora gittim bugün tahlil,kültür ve kan aldılar.10 gün sonra tekrar gidicem.yumurtalıklarım gayet iyiymiş.
bu doktor bekleme sürem olarak 6 ay yeterliydi aslında ama olsun dedi...dondum kaldım
çünkü ben daha erken başladım diye korkuyordum...neyse bu iyi haber oldu...
10 gün sonra kanımda ne varmış rahim müsaitmi değilmi? görücez artık....:18:

ozel mesaj attım canım sana bakarmısın

burcuerdemci istersen baştaki listede yer alan bekleme süresini 6 ay yaz korunma 9 ay çünkü benimkide 6 aymış...parsiyel olduğu için...

Hadi gözünaydın canım sevindim adına.Bu 6 ay bekleme süresi parsiyel mol içinmi geçerliymiş yoksa tüm mollar içinmi? Birde yapılan kan tahlilinin adı ne ? Daha önce hiç duymamıstımda rahim hazırmı değilmi diye yapılan kan tahlilini.Listeyide düzenledim

1 sene bekleme süresi dedi doktor....İlla beklemeli miyiz bu süreyi...?

B-HCG değerimiz 0 olunca tekrar hamilelik yaşanamaz mı? (1 seneyi beklemeden )

Her doktor farklı söylüyor kendim araştırdığım kadarıyla kimi doktor 6 ay yeterli diyo kimiside kesinlikle 1 yıl.Neye göre değişiyor bu süre bilemiyorum.Yabancı sitelerdede kemoterapi görülmediyse 6 ay diyor.Yurtdısında sırf mol gebelik üzerine site açılmış ve form oluşturulmuş ülkemizde henüz böyle bi sistem yok.Bu kadar uzunca bekletmelerinin nedenide molün tamamen bünyemizden uzaklasmıs olması beta 0 oldugu zaman hiç sanmıyorum yeni bir gebeliğe hiçbir doktorun izin vereceğini artık aylık kan verimine geçiliyor aslında herşey bizlerin iyiliği için ama biz sabırsız oldugumuz için nerede ne duysak hemen umutlanıyoruz Benim bu ay 9.ayım ve ben bıraktım korunmayı ne olacak bende merak ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

cnm parsiyel mol için 6 ay komplet mol için 1 yıl diye biliyorum.
kan tahlili 2 tane biri betahcg diğeri kızamıkçıkla ilgiliymiş.
rahim hazırmı değilimi tabirini ben yaptım cnm doktor o kadar çok kültür ve tahlil alınca sonuç ne çıkacak bakalım hazırmı değilimi diye yazdım..
10 gün sonraya tekrar randevum var rahimde iltihap varmı yokmu ona göre ilaç vericekmiş.hiçbirşey yoksa folikasit vericek...

cnm aman sakın bu hataya düşme....mol gebeliği bilmeden bu şekilde hamile kalanlar hep düşükle sonuçlanıyor.eskiden öyleymiş..kanamalı düşük yapıyorlarmış hiç patolojiye gitmeden 2 ay sonra tekrar hamile kalınıyor sonra tekrar düşük..biliyorsun her bir molde oran artıyor.
biraz sabır diyelim ve bekleyim...göz açıp kapayınca geçiyor....(aslında ilk başta geçmiyecekmiş gibi görünüyor ama geçiyor)
seninki parsiyel(kısmi) yoksa komplet(tam)mol gebelikmi?

kızlar yaa internetten laboratuvar sonuçlarına baktımda beta hcgm 2.0 diyor daha diyerleri çıkmamış.reglime 1 hafta var sizce bir şey varmıdır?:18::18:
heyecan yaptımçok....:18::18::18:

kızlar yaa internetten laboratuvar sonuçlarına baktımda beta hcgm 2.0 diyor daha diyerleri çıkmamış.reglime 1 hafta var sizce bir şey varmıdır?:18::18:

canım 10dan aşağısı negatif sayılıyor ama sıfırdada degil değer :26: artar inşallah yaa... Benimde regle bir hafta war demin test yaptım negatif Bu minik sıpalar bizleri çok uğraştıracak

bus soruya en güzel cevap ama en zor şey beklemek olur. benim adetm geçtiğinde 4.2ydi sonra 5.2 derken ancak adetimin onuncu günü emin olduk şuanda da 1.5 aylık hamileyim. darısı hayırlısıyla isteyen herkesin başına

Slm mol gebelik nasil oluyor bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Çekirdeksiz yumurtanın spermle döllenmesi sonucu oluşuyor.Kimilerinde bebek oluyo ama birsüre sonra kalbi duruyor kimilerindede sadece kese oluyo ve bu kese giiitkçe çoğalıp üzüm taneleri gibi oluyor.Aslında normal bir gebeliğe degil kanser hücresine hamile olmuş oluyorsun.Kesin tanı patolojıde konuluyor beta hcg sıfır olana kadar herhafta kan verilip sıfır oluncada ayda bir veriliyor.Eğer düşüş olmaz sürekli yükselirsede yeniden nüks etmiş oluyo ozmanda kemoterapiye başlanıyor.%100 tedavisi war Allahtan.Korunma süreside 6ay ile 1 yıl doktoruna göre değişiyo kısacası bu :)

canım 10dan aşağısı negatif sayılıyor ama sıfırdada degil değer :26: artar inşallah yaa... Benimde regle bir hafta war demin test yaptım negatif Bu minik sıpalar bizleri çok uğraştıracak

evet cnm beklemek ne zor hele bir dünyaya getirelim o sıparalrı benden çekecekeleri var

ay cnm şimdi acayip heyecanlandım yaaaaa:18:
ya hamileysem gerçekten bir bebek taşıyorsam artık allahım...
haftaya kadar nasıl beklerim şimdi......tekrar kan testi yaptırsammı sizce....

ay cnm sen varya bu işin kitabını yazıcan bu gidişte bir solukta yazmışsın detayıyla....ben çekirdeksiz yumurta değilde...sağlıklıksız spermle sağlıksız yumurtanın döllenmesiyle oluyor diye biliyorum..ama ne farkeder ikiside sağlıksız sonuçta.....yazına sağlık cnm....

Bende 21 haftalikken bebegimi kaybettim decollement trofoblastik denildi gebeliğimin 7. Haftasında Dr büyük ihtimalle bebek gider dedi ama 4.ayina kadar kalırsa birşey olmaz dedi 21 haftalikkende gitti melegim trofoblastiki nette araştırıyorum mol gebelik deniliyor acaba benimkide mol gebelikmiydi otopsi yapıldı sonuc temiz cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…