- 13 Ekim 2009
- 145
- 0
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #1.121
slm kızlar nasılsınız bakalım?allahıma çok şükür ben ve minikkuşum iyiyiz gün sayıyoruz35+4 günlük olduk dua edin inşallah sağlıkla kucağıma alabileyim.. şu 2 li 3 lü test olayını okudum şimdi ben hiçbirini yaptırma gereği duymadım rabbime teslimiyetim tam zaten 5 yıldan sonra testte kötü bişi çıksa bile asla aldırmazdım bunun için hiç kafamı bunlarla yorup bebeğime zarar vermek istemedim..benim şahsi fikrim sizde bunlarla uğraşmayaın allahın takdirine bırakınhiiiç bişi olmaz inşallah..öptm hepinizi kızlar ne olur beni dualarınızda unutmayın..
Merhaba Kızlar;
Doktora gittim bugün tahlil,kültür ve kan aldılar.10 gün sonra tekrar gidicem.yumurtalıklarım gayet iyiymiş.
bu doktor bekleme sürem olarak 6 ay yeterliydi aslında ama olsun dedi...dondum kaldım
çünkü ben daha erken başladım diye korkuyordum...neyse bu iyi haber oldu...
10 gün sonra kanımda ne varmış rahim müsaitmi değilmi? görücez artık....:18:
Merhaba Kızlar;
Doktora gittim bugün tahlil,kültür ve kan aldılar.10 gün sonra tekrar gidicem.yumurtalıklarım gayet iyiymiş.
bu doktor bekleme sürem olarak 6 ay yeterliydi aslında ama olsun dedi...dondum kaldım
çünkü ben daha erken başladım diye korkuyordum...neyse bu iyi haber oldu...
10 gün sonra kanımda ne varmış rahim müsaitmi değilmi? görücez artık....:18:
1 sene bekleme süresi dedi doktor....İlla beklemeli miyiz bu süreyi...?
B-HCG değerimiz 0 olunca tekrar hamilelik yaşanamaz mı? (1 seneyi beklemeden )
Hadi gözünaydın canım sevindim adına.Bu 6 ay bekleme süresi parsiyel mol içinmi geçerliymiş yoksa tüm mollar içinmi? Birde yapılan kan tahlilinin adı ne ? Daha önce hiç duymamıstımda rahim hazırmı değilmi diye yapılan kan tahlilini.Listeyide düzenledim
1 sene bekleme süresi dedi doktor....İlla beklemeli miyiz bu süreyi...?
B-HCG değerimiz 0 olunca tekrar hamilelik yaşanamaz mı? (1 seneyi beklemeden )
kızlar yaa internetten laboratuvar sonuçlarına baktımda beta hcgm 2.0 diyor daha diyerleri çıkmamış.reglime 1 hafta var sizce bir şey varmıdır?:18::18:
heyecan yaptımçok....:18::18::18:
kızlar yaa internetten laboratuvar sonuçlarına baktımda beta hcgm 2.0 diyor daha diyerleri çıkmamış.reglime 1 hafta var sizce bir şey varmıdır?:18::18:
heyecan yaptımçok....:18::18::18:
Slm mol gebelik nasil oluyor bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
canım 10dan aşağısı negatif sayılıyor ama sıfırdada degil değer :26: artar inşallah yaa... Benimde regle bir hafta war demin test yaptım negatifBu minik sıpalar bizleri çok uğraştıracak
bus soruya en güzel cevap ama en zor şey beklemek olur. benim adetm geçtiğinde 4.2ydi sonra 5.2 derken ancak adetimin onuncu günü emin olduk şuanda da 1.5 aylık hamileyim. darısı hayırlısıyla isteyen herkesin başına
Çekirdeksiz yumurtanın spermle döllenmesi sonucu oluşuyor.Kimilerinde bebek oluyo ama birsüre sonra kalbi duruyor kimilerindede sadece kese oluyo ve bu kese giiitkçe çoğalıp üzüm taneleri gibi oluyor.Aslında normal bir gebeliğe degil kanser hücresine hamile olmuş oluyorsun.Kesin tanı patolojıde konuluyor beta hcg sıfır olana kadar herhafta kan verilip sıfır oluncada ayda bir veriliyor.Eğer düşüş olmaz sürekli yükselirsede yeniden nüks etmiş oluyo ozmanda kemoterapiye başlanıyor.%100 tedavisi war Allahtan.Korunma süreside 6ay ile 1 yıl doktoruna göre değişiyo kısacası bu :)