Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

slm arkadaşlar nasılsınız?? ben şükür iyiyim bilgisayarım yapıldı artık sık görüşürüz.. ayşecim durumuna çok üzüldüm ama kalp atışı için en uygun hafta 7 veya 8. haftalar biraz beklesen cnm.. senin için rabbime dua ediyorum inşallah bebişin sıkıca tutunur annesine..benimde 19. haftam iyice hastalık hastası oldum bi belim ağrır bi sırtım ağrır.. salı günü doktora gittim cinsiyetini çok şükür gösterdi kızmış rabbim sağlıklı sıhhatli şekilde kucağımıza aldırsın inşallah..

Hayırlısıyla gelsin kızın inşallahhhh.Maşallahhhh bayagıda ilerlemiş haftası.Allahım kucagına almayı nasip etsin tatlım..

canım allah şifa versin sen şimdi hamilemisin yoksa kürdaşmı olduktan sonra betahgc yüksek çıktı konu açtığın başlıkğın bütün msjlarını okuma fırsatım olmadı
ben 4 5 yıl önce ilk gebeliğim mol sonra bir düşük sonra bir kız şimdi ikicisi için uğraşıyoruz

benim komplet mol ve bir sabah inanılmaz baş ağrısı ve kusma çok şidetli baş dönmesi öyleki 5 dakikada bir bayılır oldum dr gittiğimde tansiyon 18 nabız 100 üstünde doktor bişeyler söyledi
ben o sırada günüm geçmiş ve evde tets pozitif çıktığını söyledim jinekola yolladı kanda 188 000 sonuç böyle 2 gün sonra tekrar testi tazeliyelim dedi 200 000 oldu dr anenin hayati tehlikesi var hemem başka hastaneye yolladı
ameliyatla aldılar 2 bucuk saat sümüştü biryıl korun dedi hafta hafta kan tahlili 6 ayda sıfırlandı sonra korunmayı bıraktım bir kaç ay olmadı sonra bir düşük 2ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi kızım
var

Maşallahhh Allah bağışlasın kızınızı.Çok sevindim molden sonra bir bebek daha kucagına alan bir yeni kişi daha gördüğüme.Tam 1 yılmı beklediniz peki? Bol sevgi ve sağlıcakla kızınızı büyütün ne şekerdir o şimdi :76:

evet bir yıl bekledim şeker nedemek bal ya öyle kelimeler konuşurki şaşırır kalırım 2 buçuk yaşında allah sanada nasip etsin kacıncı ayındasın

evet bir yıl bekledim şeker nedemek bal ya öyle kelimeler konuşurki şaşırır kalırım 2 buçuk yaşında allah sanada nasip etsin kacıncı ayındasın

amin inşallahh yaa okadar çok istiyorumki ama daha zamanım war 5.aya giricem Ben tam 1 yıl beklemeyi düşünmüyorum doktorumla detaylı konuşmadım henüz konuşucam belki süre konusunda bişeyler yapabilir diye ama pek öyle umudum yok

Son düzenleme:

burcuuuuuuu ne guzel dımı hazan arkadaş gıbı olucazmı bızdeeeeee

burcuuuuuuu ne guzel dımı hazan arkadaş gıbı olucazmı bızdeeeeee

güzel olmazmı ablacım yaaa ahh o günler gelecekmi hiç bilemiyorum.Yıllardır bekleyen kişileri okuyunca cok cok üzülüyorum acaba bendemi böyle olacagım diye düşünmüyorda degilim.Herşeyin hayırlısı artık bugünlerde biraz canım sıkkın beklemekten sıkıldım hamile haberi duymaktan sıkıldım zaman artık germeye başladı napacagım hiç bilemiyorum :2:

slm kızlar bugun doktora gıttım kalp atısını duydum cok rahatladım cok mutluyum

Masallah kübracım.Büyük bi nebzede olsada rahatlamıssındır cok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin inşşallah saglıklı bir şekilde kucagına alman dilegiyle.Böyle mutlu haberlerini herzaman bekliyoruz canım benim bebişine ve kendine cok dikkat et.

maşallahhhhhhhhhhh

kurtajda alınana bebek parcası kromozon analızı temız cıktı kızlar ben de haberınız olsunnnnnn

Bende mol geçirdim 1.sinde ikincisinide düşük yaptım kürtajla temizlediler.ama o mol değilmiş...şimdi yenisine cesaretim yokk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…