- Konu Sahibi burcuerdem
neyse arkadaşlar ben sadece kızdığımı paylaşmak istedim..Ayşe zaten kesinlikle girmeme kararı almış..Bende çok üzüldüm....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse arkadaşlar ben sadece kızdığımı paylaşmak istedim..Ayşe zaten kesinlikle girmeme kararı almış..Bende çok üzüldüm....
verdım dun bugun ogleden sonra cıkacakmış ama yarın alırım bakalım ne cıkacak
merhaba arkadaşlar :79: demekki mol gebelikle ilgili bir başlık varmış bende yok diye dün konu açmıştım...
ben 6 ay önce kısmi mol gebelik tanısyla kürtaj oldum.1.5 ay sonra bthcg sıfırlandı.son altı ayım kaldı.....
aranızda mol gebelikten sonra hamile kalan varmı????:26:
ayy bana mesaj atmışsınız zaten:26::26:yeni gördüm...
konuyu kapatıyım bari boşa kalabalık yapmasın şimdi.....
Evet dün tesadüfen görmüştüm yorum yazdım.Benimde 5 ay olacak ay sonunda zaman geçiyor birşekilde ama ben 1 yıl beklemek istemiyorum doktorumla ayrıntılı görüşmedim henüz süre konusunda dedigim gibi bekleme süresi doktoruna göre degişiyor kesinliği yok yani.Ama tabi beklemek tekrarlama riskini en aza indiriyor.Sen tekrardan bi 6 ay daha beklemeyi düşünüyormusun peki?
hayır beklemek istemiyorum....
seninle aynı yaşta sayılırız ben 23 yaşındayım...bu tür gebelik bu sene ne kadar çok olmuş yaaaa...her dönemin bir gebelik hastalığı vamış demekki geçen sesnede erken doğumlar çoktu...bu sene bu........
şu bekleme süresine gelince doktor konferanslarda kitaplarda 1 yıl bekleme süresi dedi ...heesimi kırdı. sizi gördüm iştahım kabardı....
Memnun oldum canım aramıza hoşgeldin tekrardan.İstersen senide tabloya ekliyelim takip ederim hep beraber yasadıklarını.Senin yazılarını okumustum yeni yasadıgın dönemlerde hatırlıyorum.Benimki komplet mol parsiyelden dahada agır ve riski fazla bilirsin belkide.İnternet üzerinden birkaç doktora sormustum buradada paylasmıstım önceden kimi doktor bana 1 yıl dedi kimiside 6 ay.Yabancı internet sitelerindende bakındıgım kadarıylada eger kemoterapi görülmediyse 6 ay görüldüysede 1 yıl diyor.Ben şahsen bir aksilik olmazsa 8-9 ay kadar beklemeyi düşünüyorum sonrasıda Allahıma emanet.Bu yasadıklarımızda kader kısmet inşallah hiçbirimiz bunları birdaha yasamayız.
Ablacım kesinlikle ayşeyi üzmek gibi bi niyetim olamaz.Sadece söylediklerine istinaden öyle bir soru sordum durumuna içtenlikle çok ama çok üzüldüm nasıl böyle birşey düşünürsünüz anlamadım kırdıysamda cok ama cok özür dilerim.Bende çok şaşırmıs durumdayım şu an ayşeyede özelden mesaj atmıstım üzülme diye ve ben bebegin alındıgını düşünerekte ancak telafisi yeni bir bebekle oluur demiştim oda ters bi şekildede cevap vermiş haklıda bu konuda haksızlık etmiş olabilirim yanlıs anladıgımdan ötürü.Topiğede doktor bebegi alalımmı yoksa ilaçlamı düşürelim dedigindede bende verdigi cevabı merak ettim ...Ancak ben hiçbirşekilde keyfi durumda davranmadım tam tersine ayşenin yerine koyarak düşünmeye empati kurmaya çalıstım üzüldüğümüde belirttim!!!!!!!! Farkındaysan ablacım ayşenin durumu neredeyse hergün geçiyor kimsede keyfinden bahsetmedi gülücükler kahkalar atılmadı.Lütfen ben öyle biri asla degilim tanıdığın kadarıyla sence ben böyle şeyler düşünebilecek kadar kapasitesizmiyim?????
Hayırlısı olsun.Büyük bir ihtimalle sıfır çıkacak artık aylık vermeye başlarsın.Güzel haberini bekliyoruz mutlaka haber ver...
Çok rahatsız oldum bu durumdan sizleri en cok tanıyan benim ve biliyorumki bu laflarda bana ! Ben hala neyin ne oldugunun farkına varamadım ayşeylede özel mesajlasmam budur özür dileyerek paylasmak zorundayım çünkü farklı biriymişim gibi lanse edilmekten hiç hoşlanmadım ve karar sizlerindir arkadaşlar :
(((
ayşemmm canım benimmmmm üzülme olurmu... Nasibi yokmuş yeniden yaparsın tesellisi ancak bu şekilde olur.Ama daha haftası küçük degilmiydi bebegin neden hemen alınmasına karar verildiki? alındımı ?
bulayse kullanıcısında alıntı :
hayır burcu henüz aldırmadım...ben bekleyeceğim....üzülmemi????gidenler hep candan ruhtan gidiyor.beynim dilim uyuşuk emir bebebeği okudum annesinden.ben can gelmesede öbür dünyada şefeaatçimiz olduğunu düşünüyrum meleklerimin...beni teselli eden tek şey yenisi değil malesef.giden hep kendi canın kanın.
verdigi cevabı azarlar nitelikte olmuş kesinlikle kızmıyorum haklıda ben bebegin alındıgını düşünerek tekrar yaparsın dedim sonra tereddütte kalıncada alınıp alınmadıgını sordum.Neyse bu konu üzerindede artık konuşmak istemiyorum yorum sizlerindir ne derseniz diyim saygı duyuyorum!
Burcu olayı ne kadar farklı yerlere taşıdığının farkındamısın..Bize abla diyorsun dinliyorsun diye düşündüğüm için özellikle sana kızdığımı yazdım...çünkü eski topiği hatırlarsan sen bu olayı ilk yaşadığın dönemlerde biz sırf senin için o topiğe giriyorduk bunu da sana belirttik..Bunları bilip sonrada Ayşe üzüldüğünü söyleyince bende kızdım ve kızgınlığımı dile getirdim(samimiyetine güvenerek)sana herhangi bir laf söyleme derdinde değilim.yada olayları farklı lanse etme derdinde hiç değilim.sadece bu şekilde olmasıonı haketmediği için kızgınlığımı dile getirdim...senin kişiliğine veya nasıl bir yapıda olduğunda alakalı hiçbişey yazmadım dikkat et lütfen...sonuçta burda hiç kimse bişeyleri ispat etme derdinde değil..sadece dertleşiyoruz yada ben öyle sanıyormuşum...
EVET EVET BENİDE EKLE LİSTEYE
şimdi haftaya teşhisi koyan doktoruma medicanaya gidicem...
bu arada daha önceki konudan herhalde kapanan arkadaş doğum yaptı herhalde kapattı...onunki tam mol gebelikti...
çok zor günler geçirdim cok sarsıldım mal olmuştum ama şimdi iyiyim çok şükür.......ama hala bebeğime yazdığım günlüğü okudukça ağlıyorum....
Samimiyetime güvendigin için ama burda birkaç kişi haricinde daha birbirimizi tanımıyoruz dısardan gelen yabancı biri okuyacak ve sence ne düşünecek? Keske benimle olan kısmı bana özelden bildirseydin memnun olurdum.Dün çok üzüldüm diebilirler bi internet ortamı ne warki bu kadar kafayı takacak ama ben umursamaz biri degilim kafama takıyorum işte.Ben tekrardan ayşeden özür diliyorum burada sadece alındı mı diye soru sorulmadı destekte olundu hepimizde üzüldük farkındaysan dün geldin hoşgeldin dedim ve direk ayşeyi sordum sordukta...
burcu aşkolsun ya gerçekten şaşırtıyorsun beni.Dışardan birisi gelip okuyup yanlış anlayacak ne yazdım ben sana....hakarett mi ettim..Kişiliğine bir saldırıda mı bulundum...Kusura bakma üzdüğüm için üzgünüm seni...ve kapat artık bu konuyu lütfen kırdın beni
insallah canımmmmm doktor verme dedı ama ben yınede bu hafta son kez vereyım dedım hatta aylıkda verme dedı ben verecem aylıkta bakalım hayırlısı allahtan tedbırı elden bırakmıyalım degılmı ama