- Konu Sahibi burcuerdem
slm kızlar bugun doktora gıttım kalp atısını duydum cok rahatladım cok mutluyum
gözün aydın canım..darısı benim başıma..İnşallah sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucağımıza...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar bugun doktora gıttım kalp atısını duydum cok rahatladım cok mutluyum
gözün aydın canım...herşey böyle hızlı ve temiz gelişir inşallahkurtajda alınana bebek parcası kromozon analızı temız cıktı kızlar ben de haberınız olsunnnnnn
canım çok geçmiş olsun..ümidini hiç kaybetme olur mu? bende 2 defa kaybettim bebişimi.birincisi mol değildi 2. moldü.hemde 19 haftalıktı.çok acı çektim ama çok şükür atlattım...çok zor zamanlar oldu ve geçti..şimdi yeniden hamileyim.inşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını duyacağım...herşeye rağmen hiç ümidimi kaybetmedim ve hep umutla baktım..Bu kez bebişimi kucağıma sağlıklı bir şekilde alacağıma inanıyorum...sende umudunu ve moralini yüksek tut..herşey yoluna girecek üzülmeBende mol geçirdim 1.sinde ikincisinide düşük yaptım kürtajla temizlediler.ama o mol değilmiş...şimdi yenisine cesaretim yokk...
güzel olmazmı ablacım yaaa ahh o günler gelecekmi hiç bilemiyorum.Yıllardır bekleyen kişileri okuyunca cok cok üzülüyorum acaba bendemi böyle olacagım diye düşünmüyorda degilim.Herşeyin hayırlısı artık bugünlerde biraz canım sıkkın beklemekten sıkıldım hamile haberi duymaktan sıkıldım zaman artık germeye başladı napacagım hiç bilemiyorum :2:
Masallah kübracım.Büyük bi nebzede olsada rahatlamıssındır cok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin inşşallah saglıklı bir şekilde kucagına alman dilegiyle.Böyle mutlu haberlerini herzaman bekliyoruz canım benim bebişine ve kendine cok dikkat et.
ne güzel maşallah cnm.. allah tamamına erdirsin inşallah..
gözün aydın canım..darısı benim başıma..İnşallah sağlıkla sıhhatle alırız bebişlerimizi kucağımıza...
gözün aydın canım...herşey böyle hızlı ve temiz gelişir inşallah
inşallah sen ne yaptın ayse nasıl
iyiyim canım bende..korkuyorum bi taraftan,bi taraftan mutluyum bi taraftan alışamamaya çalışıyorum öyle bir garip psikolojideyim..İnşallah 2 hafta sonra kalp atışlarını alınca rahatlayacağım..ama bakalım daha çekilecek çilemiz varsa...farklı şeylerde olabilir tabi
burcu senle ben kaldık artık arkadaşlar dogururu bızde hamışlıgımızı konusuruz onlar cocugun yok gazı var yok kustu yok uyumuyor derler bızde bunalım takılırız senle hehehe tabıkı şaka dıyorum hayırlsı olsun bızım ıcınde arkadaşlar ıcınde ıcımden geldı hayırlısı demek ıkımız ıcın ondan da boyle şakalı bır yazılım yazayım dedımmmmm
şaka maka bi sen bi ben bide agunes kaldı Rabbim hayırlısını nasip etsin.Bunada şükür inşallah cok beklemeyiz bizde.Sonuçlarında temiz çıkmış gözünaydın en azından kafandaki soru işaretleri gitmiş oldu.Artık aylık kan vermeye geçtin degilmi? Benimde kan verme zamanım yaklastı
bebekten alınana kromozon tahlılı nobetcı doktor vardı gosterdım ıyı dedı ve de hsg lerı gosterdım dusmuş dedı aylık ver dedı benım doktor vermene bıle gerek yok dedı benımkı arastırmayı sevmıyor bence sanırım nobetcı doktor 6 ay veya 1 sene durumuna gore degerlendırsın doktorun dedı benımkısı ınatla 1 sene dıyor bakalım su kendımle olan tahlıllerıde yapayım da cıksın ondan sonra net konusucam zaten onlarda 1 ay sonra cıkacak dır sanırım daha başlamadık benımde kendm ıcın bekleme sıurem var bılıyorsun 1 ayı devırdım bakalım kısmetse cuma capa yolların da olucam on muayne ıcın bı en azından dosya actırmak maksadıyla gıdecem
Tahlillerinide tam anlamıyla yaptır sanmıyorum sana 1 yıl korun diyeceklerini en az 6 ay yeterli olur herhalde.Hakkında hayırlısı olsun inşallah hayırlı ve güzel haberler alırsın.Bende dün bi doktora sordum ne kadar beklemem gerektigini oda bana yasınıda göz önüne alırsak 1 yıl sonra denenebilir dedi :26: Ama ben 1 yıl beklemek istemiyorumki yaaa artık sıkılmaya bunalmaya başladım daha ne kadar böyle gidecekkkk :84: Anlamıyorum kimi doktor 6 ay yeter diyo kimiside 1 yıl diyor kesinliği yok yani doktoruna göre değişiyor bana hiç denk gelmiyoki 6 ay bekle diyen
sende bekleme 1 yıl o zaman canım durumunu bılemem ama tahlıl sonucların nasıldı ne kadar zamanda dustu bak degerlendır kendını erkenmı gec mı dustu degerlerın
Keşke benim değerlendirme gibi bi şansım olsaydı.Kan değerim benimde çok çabuk düştü benim kan değerlerim 923,144,19,0.... dı.Dktorum bana demişti kimisi war hiç patolojı sonucunu almaya gelmeyip mol gebelik oldugunu bilmeyen birçok kişi war diye.Onlar nasıl sonradan hamile kalıyordu bilmiyorum Mol gebelik bekleme süresi içinde olanlarda war 5 ay sonra hamile kalan.Çok karısık bir durum işte bazı yerlerde kararsız kalıyorum iyi bi doktora gitmem gerekiyor işte detaylı konuşmam için bakalım artık....
sen de bır profosore gıt derım arkadaşim bakalım o ne dıyor senınde ıyı anladıgım kadarıyla benım de kafam karısık ya bu kromozonıyı geldı ama patolojı nıye boyle geldı bakıyorum mole gebelıge kromozon anomısı denılıyor eee nıye o zaman normal geldı benımkı ??????
geçmiş olsun canım ne için gitmiştin rutin kontrolmü? benimde gitmem gerekiyor hep erteliyorum yandan delindi nedense ...
selam kızlar nasılsınız? size haberleri vereyim hemen.ben dayanamayıp 28 eylülde doktora gittim kanımı verdim.akciğer filmi ve jinekolojik ultrason verdi tahlil bunları bugün yatırdım dün zamanım yetmedi geç gitmiştim çünkü neyse hepsi temiz çıktı çok şükür allahım polikistik over sendromuda yokmuş saçların stresten dökülmüş olabilir dedi eğer pko olsaydı saç dökülmesinin yanında kıllanmada olurdu dedi.tahliller yapıldı sonuçları gösterdim kafamdaki soruları tam soramadım asistanlar vardı doktorlar bir türlü gelemedineyse sinirlenmek yok asistan sonuçlarımı doktora gösterdi bebiş için bir engel kalmadı dediler öncelikle bir iki ay lazım bana kafamı toplamalıyım çok zorlu bir süreçti sonra kendime bir doktor bulmakla işe başlamak istiyorum nasipse inşallah allahım tekrar tekrar allahım hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbim hepimize hayırlısını versin
aynı zamanda tarih 29.09.10 saat 18:00-18:30 arası yıkıldığımız saat mahvoldumuz saat 30.09.10 11:00-12:00 bebeğimin benden alındığı saat bu zamanları hiç unutamam ama umarım (herkes gibi bunu herşeyden çok istiyorum) gelecek güzel haberlerle bu günlerimiz aklımıza gelmesin