Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

burcu ayseden haber var mııı yaaa

bende istanbuldayım canım.Erdem eşimin adı soyadım degil yani.Ayşeyle özelden mesajlastık cok üzgün tabi bebeği aldırmamıs daha beklicem dedi.Baskada bi bilgim yok tatlım Allahım yardımcısı olsun belki bi mucize olurrrr

konusursan sole beklesın bıraz daha allahtan umut kesılmez

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım....ya ben tatile gitmiştim...Önceki hafta bi fuarım vardı çok yoğundum yoğunluktan unutmuşum size yazmayı....

tatlım inanamıyorum....yazdıklarına aptal bakıyorum sadece...seni aradım 2 defa ama....sanırım müsait değildin..tatlım herşeyin hayırlısı..ne yazacağımı bilemiyorum kafam karma karışık oldu........

kızlar ben geldim nasılsınız bakalım....ya ben tatile gitmiştim...Önceki hafta bi fuarım vardı çok yoğundum yoğunluktan unutmuşum size yazmayı....

ozlettın kendını bı daha bu kadar ozletme sakın aslında ceza vermemmız lazımdı sana ama hadı neyse yıyenımızın hatırına caza vermıyoruz sanırım hamışmışsın canım hayırlı ugurlu olsun

evet sanırım öyleyim ama korkuyorum çokkk....içim bir garip sanki hamiş değilmişim gibi hareket ediyorum...herşey karmaşık

evet sanırım öyleyim ama korkuyorum çokkk....içim bir garip sanki hamiş değilmişim gibi hareket ediyorum...herşey karmaşık

hoşgeldin ablacım.Hayırlı olsun bebegin umarım saglıklı bir şekilde kucagına alman nasip olur.Korku hepimizde olacak galiba.Ayşeden haber alırsan bizimlede paylasırmısın merak içindeyim

hoşgeldin ablacım.Hayırlı olsun bebegin umarım saglıklı bir şekilde kucagına alman nasip olur.Korku hepimizde olacak galiba.Ayşeden haber alırsan bizimlede paylasırmısın merak içindeyim

sağolasın bitanem darısı sizlerin başına...ayşe ye ulaşmaya çalıştım bugün ama cevap vermiyor...Hiç keyfim falan kalmadı çok üzüldüm....görüşünce yazıcam hemen size

mrb canım.. iyiyim kasık ağrıları haricinde bişey hissetmiyorum....ayşe ye ulaşamıyorum bir türlü..çok kötü hissediyorum kendimi......çokkkkkk

bnde cok uzuldum gercekten hergun haber alırmıyım dıe gırıyorum ama yok abla o kasık agrıları bndede var valla

kızlar Ayşe ye vermiş olduğunuz inanılmaz destekten dolayı hepinizi tebrik ediyorum...ayşe ye yazılanları okumamıştım.Burcu özellikle sen beni çok şaşırttın..ne demek bebek ilaç la mı alındı falan? Çok üzüldüm çok...ayşe artık topiğe girmeme kararı almış..onunla alakalı bişey de yazmamı istemedi o yüzden yazmayacağım.Ama o kadar kızdım ki size yazmadan duramadım..Aşk olsun bizler sana böyle mi destek olduk ya

Ablacım kesinlikle ayşeyi üzmek gibi bi niyetim olamaz.Sadece söylediklerine istinaden öyle bir soru sordum durumuna içtenlikle çok ama çok üzüldüm nasıl böyle birşey düşünürsünüz anlamadım kırdıysamda cok ama cok özür dilerim.Bende çok şaşırmıs durumdayım şu an ayşeyede özelden mesaj atmıstım üzülme diye ve ben bebegin alındıgını düşünerekte ancak telafisi yeni bir bebekle oluur demiştim oda ters bi şekildede cevap vermiş haklıda bu konuda haksızlık etmiş olabilirim yanlıs anladıgımdan ötürü.Topiğede doktor bebegi alalımmı yoksa ilaçlamı düşürelim dedigindede bende verdigi cevabı merak ettim ...Ancak ben hiçbirşekilde keyfi durumda davranmadım tam tersine ayşenin yerine koyarak düşünmeye empati kurmaya çalıstım üzüldüğümüde belirttim!!!!!!!! Farkındaysan ablacım ayşenin durumu neredeyse hergün geçiyor kimsede keyfinden bahsetmedi gülücükler kahkalar atılmadı.Lütfen ben öyle biri asla degilim tanıdığın kadarıyla sence ben böyle şeyler düşünebilecek kadar kapasitesizmiyim?????

Son düzenleme:

abla kotu bıse demedık ama hepımız merak ettık cok uzulduk hatta sakın doktoru dınleme fln bekle dedım asla onu uzecek bıse olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…