- 23 Mayıs 2011
- 131
- 0
-
- Konu Sahibi burcuerdem
sagol canım yozgatta mı oturuyorsun? benim eşimde yozgat dogumlu :)
sagol canım yozgatta mı oturuyorsun? benim eşimde yozgat dogumlu :)
burcu ayseden haber var mııı yaaa
bende istanbuldayım canım.Erdem eşimin adı soyadım degil yani.Ayşeyle özelden mesajlastık cok üzgün tabi bebeği aldırmamıs daha beklicem dedi.Baskada bi bilgim yok tatlımAllahım yardımcısı olsun belki bi mucize olurrrr
konusursan sole beklesın bıraz daha allahtan umut kesılmez
konuşabildigim tek yer burası ayşeyle.Allahım yardımcısı olsun inşallah hayırlı haberlerle döner
nıye kımse yokkkkkkkk kızlar nerelerdesınızzzzzzzzzzz
doktora gittim bugün gece ağrılarım çoook ama çooktu.kalp atışlarını alamadık...bebeği kaybettim kızlar.kendi doktorum izinliymiş...doktor bana ilaçlamı düşürelim küretajmı yapalım diye bile sordu.cevap veremedim öylece kaldım...evet bu acıyı nasıl atlatacağım ben şimdi....
verdım dun bugun ogleden sonra cıkacakmış ama yarın alırım bakalım ne cıkacakbugün gündüz geldim kimsecikler yoktu ne oldu bu topiğeee yaa nerelerdesiniz bakayımcahide ablacım naptın kan verdinmi bugün ?
kızlar ben geldim nasılsınız bakalım....ya ben tatile gitmiştim...Önceki hafta bi fuarım vardı çok yoğundum yoğunluktan unutmuşum size yazmayı....
ozlettın kendını bı daha bu kadar ozletme sakın aslında ceza vermemmız lazımdı sana ama hadı neyse yıyenımızın hatırına caza vermıyoruz sanırım hamışmışsın canım hayırlı ugurlu olsun
evet sanırım öyleyim ama korkuyorum çokkk....içim bir garip sanki hamiş değilmişim gibi hareket ediyorum...herşey karmaşık
hoşgeldin ablacım.Hayırlı olsun bebegin umarım saglıklı bir şekilde kucagına alman nasip olur.Korku hepimizde olacak galiba.Ayşeden haber alırsan bizimlede paylasırmısın merak içindeyim
merhaba abla nasılsın var mı ayseden haber senın hamılelık nasıl gıdıyor
mrb canım.. iyiyim kasık ağrıları haricinde bişey hissetmiyorum....ayşe ye ulaşamıyorum bir türlü..çok kötü hissediyorum kendimi......çokkkkkk
kızlar Ayşe ye vermiş olduğunuz inanılmaz destekten dolayı hepinizi tebrik ediyorum...ayşe ye yazılanları okumamıştım.Burcu özellikle sen beni çok şaşırttın..ne demek bebek ilaç la mı alındı falan? Çok üzüldüm çok...ayşe artık topiğe girmeme kararı almış..onunla alakalı bişey de yazmamı istemedi o yüzden yazmayacağım.Ama o kadar kızdım ki size yazmadan duramadım..Aşk olsun bizler sana böyle mi destek olduk ya
kızlar Ayşe ye vermiş olduğunuz inanılmaz destekten dolayı hepinizi tebrik ediyorum...ayşe ye yazılanları okumamıştım.Burcu özellikle sen beni çok şaşırttın..ne demek bebek ilaç la mı alındı falan? Çok üzüldüm çok...ayşe artık topiğe girmeme kararı almış..onunla alakalı bişey de yazmamı istemedi o yüzden yazmayacağım.Ama o kadar kızdım ki size yazmadan duramadım..Aşk olsun bizler sana böyle mi destek olduk ya