- 1 Nisan 2011
- 121
- 0
-
- Konu Sahibi burcuerdem
burcu senle ben kaldık artık arkadaşlar dogururu bızde hamışlıgımızı konusuruz onlar cocugun yok gazı var yok kustu yok uyumuyor derler bızde bunalım takılırız senle hehehe tabıkı şaka dıyorum hayırlsı olsun bızım ıcınde arkadaşlar ıcınde ıcımden geldı hayırlısı demek ıkımız ıcın ondan da boyle şakalı bır yazılım yazayım dedımmmmm
toprağımmm canımmm hadi seninde gözünaydın.Zorlu yolları artık geride bıraktın şimdi gelecege odaklanma zamanı.1-2 ay sonra seni güzel haberlerle bekliyorumAllahım inşallah seni çok bekletmeden saglıklı bebişine kavuşturur. çok sevindim adınaaaaaa [/QUOTE
AMİNNNN canım hepimiz için inşallah sağlıklı bebişler ay heyecanlandım ben ya
toprağımmm canımmm hadi seninde gözünaydın.Zorlu yolları artık geride bıraktın şimdi gelecege odaklanma zamanı.1-2 ay sonra seni güzel haberlerle bekliyorumAllahım inşallah seni çok bekletmeden saglıklı bebişine kavuşturur. çok sevindim adınaaaaaa [/QUOTE
AMİNNNN canım hepimiz için inşallah sağlıklı bebişler ay heyecanlandım ben ya
Heyecanlanmazmı insan yaaa okadar ay bekledin bugünüSakın stres yapma ama herşeyi akısına bırak bazı kürler yöntemler warmıs onlardanda destek alabilirsin istersen yada herşey dogal olsun diyorsan ssallll gitsin bizleride unutmaa sakın heeee :82: :82: :82:
Heyecanlanmazmı insan yaaa okadar ay bekledin bugünüSakın stres yapma ama herşeyi akısına bırak bazı kürler yöntemler warmıs onlardanda destek alabilirsin istersen yada herşey dogal olsun diyorsan ssallll gitsin bizleride unutmaa sakın heeee :82: :82: :82:
EVET UNUTMA SAKIN BIZI UNUTURSAN UNUTURUZ BAK SENIIIIIII BAK BENDE VARIM DIYORSUN SEN YIRTTIN PACAYI BURCUYLA BEN KALDIM YINE BAK CANIMMMMMMM BIZIM BEKLEME SUREMIZ VAR YA ONDAN DEDIM CANIM HADI HAYIRLISI CANIM SIMDIDEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
arkadaşlar cok hastayımmmmmmmm oksuruk bogaz agrısı nezle olmusum aman dıkkat edın kendınızeeeeee
HEY KIZLAR.....
bende geldim...haftaya doktora gitmeye karar verdim baktım benim gibi olan herkes 6 ay sonra hamile kalmış bende istiyorum.......
ay sorma nasıl günlerdi hepimiz yaşadık biliyoruz anlatmama gerek yok allahım bir daha aynı acıları yaşatmasın hiç kimseye.stres yapmamak için düşünmemeye çalışıyorum ahşap boyama yapıyorum mutfakta vakit geçiriyorum kafamı bir şekilde oyalamaya çalışıyorum herşeyin doğalıkız unuturmuyum sizleri siz olmasaydınız ne yapardım ben kafayı yerdim okudukça yazdıkça rahatladım
kızlar fotoğraflarımızı koysakya ben merak ediyorum sizleri
Eki Görüntüle 266810ay sorma nasıl günlerdi hepimiz yaşadık biliyoruz anlatmama gerek yok allahım bir daha aynı acıları yaşatmasın hiç kimseye.stres yapmamak için düşünmemeye çalışıyorum ahşap boyama yapıyorum mutfakta vakit geçiriyorum kafamı bir şekilde oyalamaya çalışıyorum herşeyin doğalıkız unuturmuyum sizleri siz olmasaydınız ne yapardım ben kafayı yerdim okudukça yazdıkça rahatladım
aklıma ne geldi fotolarımızı koysak ya topike merak ediyorum sizleri
Topik sayesinde hepimiz birbirimize destek olduk olucazda.Biliyorsun bunu yasayan ne ilk kişileriz nede son.Siz zamanınızı bitirdiniz biz ise bekliyoruz istemeyerekte olsa gelecek olan kişilerin war oldugunu biliyorum en azından onlarda okurlarsa bir nebzede olsa rahatlamıs olurlar biz ne yasadıysak eminimki onlarda o duygular içerisinde olacaklar.Farkettiysen bekleme süresi bitenlerin hepside hamile topic ugurlu gibime geldi sizcede öyle degilmiii ?????? Yaşasınnnn bizim topik
Resim olayınada gelince şahsen ben buraya resim koyma taraftarı degilim msn,face adresleriniz warsa birbirimize veririz oradan devam edebiliriz.Bende merak ediyorum sizleri
EVET UNUTMA SAKIN BIZI UNUTURSAN UNUTURUZ BAK SENIIIIIII BAK BENDE VARIM DIYORSUN SEN YIRTTIN PACAYI BURCUYLA BEN KALDIM YINE BAK CANIMMMMMMM BIZIM BEKLEME SUREMIZ VAR YA ONDAN DEDIM CANIM HADI HAYIRLISI CANIM SIMDIDEN ALLAH YARDIMCIN OLSUN
unuturmuyum hiç ablacım bana iyiliği dokunan hiç kimseyi unutmam.doktora sordum paçayı kurtardım sayılmaz aslında bu durum tekrarlayabilir dedi biliyordum bu durumu ama işte ...ancak sağlıklı bebeğimi kucağıma aldığım zaman paçayı yırtmış olacağım sayılı zaman çabuk geçermiş biliyorumki sorunsuz geçecek
Eki Görüntüle 266810
Topik sayesinde hepimiz birbirimize destek olduk olucazda.Biliyorsun bunu yasayan ne ilk kişileriz nede son.Siz zamanınızı bitirdiniz biz ise bekliyoruz istemeyerekte olsa gelecek olan kişilerin war oldugunu biliyorum en azından onlarda okurlarsa bir nebzede olsa rahatlamıs olurlar biz ne yasadıysak eminimki onlarda o duygular içerisinde olacaklar.Farkettiysen bekleme süresi bitenlerin hepside hamile topic ugurlu gibime geldi sizcede öyle degilmiii ?????? Yaşasınnnn bizim topik
Resim olayınada gelince şahsen ben buraya resim koyma taraftarı degilim msn,face adresleriniz warsa birbirimize veririz oradan devam edebiliriz.Bende merak ediyorum sizleri
bencede yaşasın bizim topik
ya burcu doğru diyosun da ben bu resmi silemiyorum sen biliyomusun silmeyi benim facebook adresi 'ayşe dalma güneş'
bencede yaşasın bizim topik
ya burcu doğru diyosun da ben bu resmi silemiyorum sen biliyomusun silmeyi benim facebook adresi 'ayşe dalma güneş'
Benim silme yetkim yok maalesef tatlım.Modlardan yardım iste istersen onlar silebilirler.Eger yazdıgın mesajı 30 dk geçmeden düzenleseydin silebilirsin şimdi geç kalındı.
Eki Görüntüle 266810ay sorma nasıl günlerdi hepimiz yaşadık biliyoruz anlatmama gerek yok allahım bir daha aynı acıları yaşatmasın hiç kimseye.stres yapmamak için düşünmemeye çalışıyorum ahşap boyama yapıyorum mutfakta vakit geçiriyorum kafamı bir şekilde oyalamaya çalışıyorum herşeyin doğalıkız unuturmuyum sizleri siz olmasaydınız ne yapardım ben kafayı yerdim okudukça yazdıkça rahatladım
kızlar fotoğraflarımızı koysakya ben merak ediyorum sizleri
canım ozelden ben yazayım sana facem de resmım var ozelıne bak mesajına burada yayınlamak tarafı degılımmmmmmm
agunes canım masallahhhh yaaa fıstık gibisin
izmırdemısın burcu nasıl gıdıyorrrrrr gezmelerın ıyı eglencelerrrrrrr
agunes canım masallahhhh yaaa fıstık gibisin