Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ama bende varım

Bizim topic ugurludur Allahın izniyle agunestende en kısa sürede güzel haberlerini alıcazzz :86: :86: :86:

arkadaşlar cok hastayımmmmmmmm oksuruk bogaz agrısı nezle olmusum aman dıkkat edın kendınızeeeeee

HEY KIZLAR.....
bende geldim...haftaya doktora gitmeye karar verdim baktım benim gibi olan herkes 6 ay sonra hamile kalmış bende istiyorum.......

arkadaşlar cok hastayımmmmmmmm oksuruk bogaz agrısı nezle olmusum aman dıkkat edın kendınızeeeeee

Geçmiş olsun ablacım.Bu dönemde çoğu kişi öyle...

HEY KIZLAR.....
bende geldim...haftaya doktora gitmeye karar verdim baktım benim gibi olan herkes 6 ay sonra hamile kalmış bende istiyorum.......

merhabalar tatlım.İnşallah hayırlı ve güzel haberlerle dönersin.Aldıgın sonucu bizlerlede mutlaka paylaş olurmu?

Selam kızlarr.Nasılsınız bakalım.Ben yarın itibariyle izmire geçiyorum azıcık kafa dagıtıcam Ara ara girmeye çalısırım :86:

Son düzenleme:

izmırdemısın burcu nasıl gıdıyorrrrrr gezmelerın ıyı eglencelerrrrrrr

ewet ablacım dün geldik henüz biyerlere cıkamadık aile özlemimi gideriyorum En cok kafa dagıtmaya geldim güzel geçecek inş :) Bu gece rüyamda doktora gitmiştim kontrol amaclı doktora diyorum mol gebelik teşhisim war 5 aydır ne kadar bekliyim oda ooo daha cok bekliceksin dedi bende gelmişken bir muayene olayım kürtajdan sonra hiç kontrol yapılmadı dedim ve etti birde ne görsünnnnnnn hamilesin dedi karmakarısık duygular içine girdim ya çok etkilemiş demekki beni bu mol

arkadaşlar benim adetim 4 gün geciktiğinde testim 7531 çıktı bu değer yüksek geldi bana, mol gebelik olmasından korkuyorum yardımcı olur musunuz kese de gorunmedi doktor 10 gün sonra gorunur dedi ama içim içimi yiyor sizler bu konuda tecrübe sahibisiniz lütfen bi el atınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…