Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

neyse arkadaşlar ben sadece kızdığımı paylaşmak istedim..Ayşe zaten kesinlikle girmeme kararı almış..Bende çok üzüldüm....

Çok rahatsız oldum bu durumdan sizleri en cok tanıyan benim ve biliyorumki bu laflarda bana ! Ben hala neyin ne oldugunun farkına varamadım ayşeylede özel mesajlasmam budur özür dileyerek paylasmak zorundayım çünkü farklı biriymişim gibi lanse edilmekten hiç hoşlanmadım ve karar sizlerindir arkadaşlar :

(((
ayşemmm canım benimmmmm üzülme olurmu... Nasibi yokmuş yeniden yaparsın tesellisi ancak bu şekilde olur.Ama daha haftası küçük degilmiydi bebegin neden hemen alınmasına karar verildiki? alındımı ?
bulayse kullanıcısında alıntı :
hayır burcu henüz aldırmadım...ben bekleyeceğim....üzülmemi????gidenler hep candan ruhtan gidiyor.beynim dilim uyuşuk emir bebebeği okudum annesinden.ben can gelmesede öbür dünyada şefeaatçimiz olduğunu düşünüyrum meleklerimin...beni teselli eden tek şey yenisi değil malesef.giden hep kendi canın kanın.

verdigi cevabı azarlar nitelikte olmuş kesinlikle kızmıyorum haklıda ben bebegin alındıgını düşünerek tekrar yaparsın dedim sonra tereddütte kalıncada alınıp alınmadıgını sordum.Neyse bu konu üzerindede artık konuşmak istemiyorum yorum sizlerindir ne derseniz diyim saygı duyuyorum!

neyse arkadaşlar ben sadece kızdığımı paylaşmak istedim..Ayşe zaten kesinlikle girmeme kararı almış..Bende çok üzüldüm....

neyse ben uzerıme almıyorum yanlıs bıse demedım cunku umarım allahım karnındakı cocugu kucagına almayı nasıp eder

merhaba arkadaşlar :79: demekki mol gebelikle ilgili bir başlık varmış bende yok diye dün konu açmıştım...
ben 6 ay önce kısmi mol gebelik tanısyla kürtaj oldum.1.5 ay sonra bthcg sıfırlandı.son altı ayım kaldı.....
aranızda mol gebelikten sonra hamile kalan varmı????:26:

hoşgeldin kayazelha.Öncelikle geçmiş olsun.İlk sayfaya bakarsan orada bi listemiz war mol gebelik geçirenlere dair.Hamile arkadaşlarımızda mevcut bekleme süresi sanırım doktoruna göre değişiyor umarım kısa süredede hayırlı haberler verirsin bizlere...

ayy bana mesaj atmışsınız zaten:26::26:yeni gördüm...
konuyu kapatıyım bari boşa kalabalık yapmasın şimdi.....

ayy bana mesaj atmışsınız zaten:26::26:yeni gördüm...
konuyu kapatıyım bari boşa kalabalık yapmasın şimdi.....

Evet dün tesadüfen görmüştüm yorum yazdım.Benimde 5 ay olacak ay sonunda zaman geçiyor birşekilde ama ben 1 yıl beklemek istemiyorum doktorumla ayrıntılı görüşmedim henüz süre konusunda dedigim gibi bekleme süresi doktoruna göre degişiyor kesinliği yok yani.Ama tabi beklemek tekrarlama riskini en aza indiriyor.Sen tekrardan bi 6 ay daha beklemeyi düşünüyormusun peki?

ay tablo ne güzel öyle yaaaaaa.....
parsiyel molde 6 ay sonra hamile kalmış benim doktor niye bekle dedi yaaa...fatih hastanesine gitmiştim...aslında teşhisi medicana koydu...yaaa bak şimdi hemen eşimimi arasam beklemeyelim...

hayır beklemek istemiyorum....
seninle aynı yaşta sayılırız ben 23 yaşındayım...bu tür gebelik bu sene ne kadar çok olmuş yaaaa...her dönemin bir gebelik hastalığı vamış demekki geçen sesnede erken doğumlar çoktu...bu sene bu........
şu bekleme süresine gelince doktor konferanslarda kitaplarda 1 yıl bekleme süresi dedi ...heesimi kırdı. sizi gördüm iştahım kabardı....

Memnun oldum canım aramıza hoşgeldin tekrardan.İstersen senide tabloya ekliyelim takip ederim hep beraber yasadıklarını.Senin yazılarını okumustum yeni yasadıgın dönemlerde hatırlıyorum.Benimki komplet mol parsiyelden dahada agır ve riski fazla bilirsin belkide.İnternet üzerinden birkaç doktora sormustum buradada paylasmıstım önceden kimi doktor bana 1 yıl dedi kimiside 6 ay.Yabancı internet sitelerindende bakındıgım kadarıylada eger kemoterapi görülmediyse 6 ay görüldüysede 1 yıl diyor.Ben şahsen bir aksilik olmazsa 8-9 ay kadar beklemeyi düşünüyorum sonrasıda Allahıma emanet.Bu yasadıklarımızda kader kısmet inşallah hiçbirimiz bunları birdaha yasamayız.

EVET EVET BENİDE EKLE LİSTEYE
şimdi haftaya teşhisi koyan doktoruma medicanaya gidicem...
bu arada daha önceki konudan herhalde kapanan arkadaş doğum yaptı herhalde kapattı...onunki tam mol gebelikti...
çok zor günler geçirdim cok sarsıldım mal olmuştum ama şimdi iyiyim çok şükür.......ama hala bebeğime yazdığım günlüğü okudukça ağlıyorum....

ya lutfen ayseeeeeeeeeeee yanlış anlama kımseyı burcuda sadece gelışmelerı merakından dolayı sanırım sordu hakıkaten kotu bısey kımsede dusunmedı hep dua ettık ve duamızı eksık etmedık sen den egerkı bende uzduysem senı ozur dılerım ama lutfen yanlış anlama kımseyı aynı derdı paylaşiyoruz bız butun olmuşuz ben sızın en buyuyunuzum benı kalpınle anla kotu bısey dusunulmedı kesınlıkle hep dua ettık sana ılk dusuncemız sen dın burda hep yınede duamız senınle uzme kendını ve de bızı uzme lutfen kendını eger okursan bu yazımı sevınırım veya muru sen ıletırsen de sevınırım uzmesın bızı soyle her zaman bız burda yıne dertlesecez bız düşman degılız dostuz kotu dusunce ve ya herhangı bısey olamaz daha bebişinin o resımlerını koyacaksın bakıcaz onlara tek tek teyzelerı sevecek burdan ayseeeeeeeeeee

Hayırlısı olsun.Büyük bir ihtimalle sıfır çıkacak artık aylık vermeye başlarsın.Güzel haberini bekliyoruz mutlaka haber ver...

insallah canımmmmm doktor verme dedı ama ben yınede bu hafta son kez vereyım dedım hatta aylıkda verme dedı ben verecem aylıkta bakalım hayırlısı allahtan tedbırı elden bırakmıyalım degılmı ama

Burcu olayı ne kadar farklı yerlere taşıdığının farkındamısın..Bize abla diyorsun dinliyorsun diye düşündüğüm için özellikle sana kızdığımı yazdım...çünkü eski topiği hatırlarsan sen bu olayı ilk yaşadığın dönemlerde biz sırf senin için o topiğe giriyorduk bunu da sana belirttik..Bunları bilip sonrada Ayşe üzüldüğünü söyleyince bende kızdım ve kızgınlığımı dile getirdim(samimiyetine güvenerek)sana herhangi bir laf söyleme derdinde değilim.yada olayları farklı lanse etme derdinde hiç değilim.sadece bu şekilde olmasıonı haketmediği için kızgınlığımı dile getirdim...senin kişiliğine veya nasıl bir yapıda olduğunda alakalı hiçbişey yazmadım dikkat et lütfen...sonuçta burda hiç kimse bişeyleri ispat etme derdinde değil..sadece dertleşiyoruz yada ben öyle sanıyormuşum...

Samimiyetime güvendigin için ama burda birkaç kişi haricinde daha birbirimizi tanımıyoruz dısardan gelen yabancı biri okuyacak ve sence ne düşünecek? Keske benimle olan kısmı bana özelden bildirseydin memnun olurdum.Dün çok üzüldüm diebilirler bi internet ortamı ne warki bu kadar kafayı takacak ama ben umursamaz biri degilim kafama takıyorum işte.Ben tekrardan ayşeden özür diliyorum burada sadece alındı mı diye soru sorulmadı destekte olundu hepimizde üzüldük farkındaysan dün geldin hoşgeldin dedim ve direk ayşeyi sordum sordukta...

Tamam tatlım ekledim senide.Daha önceki konuyu açan arkadaş tartışmadan dolayı kapattırdı sayfasını bizde buradan devam ediyoruz.Hangi medicanaya gidiceksin ? Benim kabullenmemde cok zor olmuştu sagolsun buradaki arkadaşlarım sayesinde zorda olsa atlattım şimdi yeni yeni alısmaya başladım.Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin ...

burcu aşkolsun ya gerçekten şaşırtıyorsun beni.Dışardan birisi gelip okuyup yanlış anlayacak ne yazdım ben sana....hakarett mi ettim..Kişiliğine bir saldırıda mı bulundum...Kusura bakma üzdüğüm için üzgünüm seni...ve kapat artık bu konuyu lütfen kırdın beni

Sendende özür dilerim ablacım.Ben kendimi ifade edemiyorum herhalde bencede konu kapansa iyi olur....

insallah canımmmmm doktor verme dedı ama ben yınede bu hafta son kez vereyım dedım hatta aylıkda verme dedı ben verecem aylıkta bakalım hayırlısı allahtan tedbırı elden bırakmıyalım degılmı ama

aylık neden verme dediki? korunma süren hala 1 yılmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…