Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

selam kızlar hayırlı cumalar nerdesinizzzzzzzz :KK3:
artık bunalmak üzereyken eşimin ısrarı üzerine test yaptım ve NEGATİF :KK1: hem sevindim hem üzüldüm diyebilirim ama cogunluk sevindigimden yana cünkü hazır degildim buna.şimdide neden adet olamıyorum.dün adacayı almıstım gebelik ihtimali olmadıgına göre içiyorum pazartesiye kadar gelir belki :KK31: zaten pazarteside doktora gidicem bakim ne diyecek...
ee siz napıyosunuz kızlarrrr ?

canım gebe kalmadan once bnde ıkı ay hastalanmadım stres hava degısımı dedı bıran once doktora gıt ılacını verır

sağolun kızlar...kesede sorun yok sorun kalp atışında kalp atışının alınması lazımmış.gelişimi iyi görünüyor.doktor dün biraz sinirliydi zaten.morelimi bozdu.pazartesi günü gene gel dedi.pazartesi günü kesin duymamız gerek dedi.buarada benide kalp atışı için çağırmamıştı.kanamaya bakmak için gel demişti.kalp atışı nerden çıktı anlamadım.5 gün önce gittim 7 mm dedi.gelişimi biraz geriden geliyor dedi normal gördü ama dün 12 mm çıktı zaten günde 1 mm büyüyüyor.normal büyümüş işte.bu sefer gelişimi son adet tarihine uygun dedi.sanki 5 gün içinde 10 mm büyümüş gibi.anlamadım ben bir şey.o zaman 7 mm ken neden gerideydi?????12 mm oluncamı öne geçti.kafası karışıktı herhalde ya da ters bir şey gördü söylemedi....6 hafta bencede küçük...benim de arkadaşlarımın çoğu 7-8 de gördüler... burcu artık hemen doktora git canım bekleme....neyse tedavini gör...

bnde gıttım doktora ayın on ıkısınde gıttım bana ıkı hafta sonra gel dedı anca o zamana duyarız dedı sen canını sıkma sakın kesen 7 mm den 5 gun sonunda 12mm oluyosa eger sorun yok gelısım normal demektır abla hayırlısı olsun pazartesıde gıtme bekle bıra haftaya gıt

canım gebe kalmadan once bnde ıkı ay hastalanmadım stres hava degısımı dedı bıran once doktora gıt ılacını verır

adet söktürücümü veriyor canım? diyelimki kullandım normal adetimi oldum diger aydada düzensizlık oluyormu? sen nasıl iki ay bekledin kız benim 10 gün falan oluyor hop oturup hop kalkıyorm ewde :KK1:

ayşedende sendende güzel haberler bekliyorum ona göreeeeeee :86: :86:

adet söktürücümü veriyor canım? diyelimki kullandım normal adetimi oldum diger aydada düzensizlık oluyormu? sen nasıl iki ay bekledin kız benim 10 gün falan oluyor hop oturup hop kalkıyorm ewde :KK1:

ayşedende sendende güzel haberler bekliyorum ona göreeeeeee :86: :86:
canım olmadım test ne yaptım cıkmadı snra bekledım en sonunda gıttım ılacı kullandım 20 gun sonra oldum dıger ayda bı hafta gecıktım

canım olmadım test ne yaptım cıkmadı snra bekledım en sonunda gıttım ılacı kullandım 20 gun sonra oldum dıger ayda bı hafta gecıktım

progestan mı kullandın adet söktürücüümü ? bende hala ses seda yok bi belirti bile yok arada kasık sancm oluyor ama devamı yok yok yok yok :KK53: dünde farkettim saç dökülmem war ne oluyor bana yaa :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: biraz bakındım öyle pko belirtisi olabilirmiş :KK31:

progestan mı kullandın adet söktürücüümü ? bende hala ses seda yok bi belirti bile yok arada kasık sancm oluyor ama devamı yok yok yok yok :KK53: dünde farkettim saç dökülmem war ne oluyor bana yaa :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: :KK52: biraz bakındım öyle pko belirtisi olabilirmiş :KK31:

adet sokturucu kullandım ılac bıttı hastalandım

doktora gittim bugün gece ağrılarım çoook ama çooktu.kalp atışlarını alamadık...bebeği kaybettim kızlar.kendi doktorum izinliymiş...doktor bana ilaçlamı düşürelim küretajmı yapalım diye bile sordu.cevap veremedim öylece kaldım...evet bu acıyı nasıl atlatacağım ben şimdi....

Son düzenleme:
hiç yaşayan olmadımı arkadaslar yaaaa tek benmiyim bunu yaşayan :KK5: :KK5: :KK5: :KK5: :KK5: :KK5:

cnm bende tam bir yıl oldu mol gebelik yaşadım tabi çok üzüldüm amaa geçtii amaa benimde şu sorunum var kolay gebe kalamıyorum bu beni çok üzüyorr...ve ayrıca troid hastasıyım yavaş çalıştıgı için hamiş olamıyorumm bende bu konuda muzdaribimm banada teselli verinn :KK43::2:

yaa kızlarr adet günü hesaplarken başlangıç tarihindenmi yoksa bitiş tarihindenmi hesaplıyoruz adet günümüzü ben hep bitiş tarihinden hesaplıyorum dogrumu acebaaa

doktora gittim bugün gece ağrılarım çoook ama çooktu.kalp atışlarını alamadık...bebeği kaybettim kızlar.kendi doktorum izinliymiş...doktor bana ilaçlamı düşürelim küretajmı yapalım diye bile sordu.cevap veremedim öylece kaldım...evet bu acıyı nasıl atlatacağım ben şimdi....

ay cokk uzuldum ya arkadaşim sım de ne yaptın bebegı kurtaj oldunmuuuuu cok gecmış olsun aklımdaydın hep ne yaptın dıyeee

cnm bende tam bir yıl oldu mol gebelik yaşadım tabi çok üzüldüm amaa geçtii amaa benimde şu sorunum var kolay gebe kalamıyorum bu beni çok üzüyorr...ve ayrıca troid hastasıyım yavaş çalıştıgı için hamiş olamıyorumm bende bu konuda muzdaribimm banada teselli verinn :KK43::2:

canım once gecmış olsun dıyım sana ve hoş geldın aramıza ya bu troıt ne ya bende de asırı sac dokulmesı var ben de baktıracam ama yenı kurtaj oldum sımdı balktırsam olurmu acaba

ayşemmmm sakın ama sakın üzülme demekki nasip degilmiş.Ne diyecegimi bilemiyorum yaaa hayırlısı buymuş demekki yeniden denersin pes etmek yokkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!! Canım benim yaaa umarm cabuk atlatırsın nasıl alındı bebek ?

yaa kızlarr adet günü hesaplarken başlangıç tarihindenmi yoksa bitiş tarihindenmi hesaplıyoruz adet günümüzü ben hep bitiş tarihinden hesaplıyorum dogrumu acebaaa

merhabalar zerzenil hoşgelsin sende aramıza ne güzel süreni atlatmıssın.Hamile kalmadan önce yapılması gereken testler warmıs onları yaptırdınmı belki bir sorun wardır ? Yoksada zamanın wardır demekki Rabbimin hazinesi bol elbet bizlerinde yüzünü güldürecek.Adet döngünü hesaplamak içinde ilk günden sayacaksın canım.Buradakilerin arkadasların hepsi mol gebelik yasayan kişiler arada gel konusuruz ....

ayşemmmm sakın ama sakın üzülme demekki nasip degilmiş.Ne diyecegimi bilemiyorum yaaa hayırlısı buymuş demekki yeniden denersin pes etmek yokkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!! Canım benim yaaa umarm cabuk atlatırsın nasıl alındı bebek ?

merhabalar zerzenil hoşgelsin sende aramıza ne güzel süreni atlatmıssın.Hamile kalmadan önce yapılması gereken testler warmıs onları yaptırdınmı belki bir sorun wardır ? Yoksada zamanın wardır demekki Rabbimin hazinesi bol elbet bizlerinde yüzünü güldürecek.Adet döngünü hesaplamak içinde ilk günden sayacaksın canım.Buradakilerin arkadasların hepsi mol gebelik yasayan kişiler arada gel konusuruz ....

burcu ne testerı yapılacakmış hamılelık oncesııııı canım hayatımız testleremı kaldı yanı of kı offfffffff

burcu ne testerı yapılacakmış hamılelık oncesııııı canım hayatımız testleremı kaldı yanı of kı offfffffff

• Tam idrar tetkiki,Tam kan sayımı
• Toksoplazma ile ilgili testler
• Rubella (kızamıkçık) ile ilgili testler
• Hepatit B ile ilgili testler
• Açlık kan şekeri
• Hormon Testi
dedigim testler bunlar ablacım isteyen yaptırabiliyor ön tetkik amaçlı...

• tam idrar tetkiki,tam kan sayımı
• toksoplazma ile ilgili testler
• rubella (kızamıkçık) ile ilgili testler
• hepatit b ile ilgili testler
• açlık kan şekeri
• hormon testi
dedigim testler bunlar ablacım isteyen yaptırabiliyor ön tetkik amaçlı...

ben bır aclık kan testı yaptırmamıştım bende hastalıgımızla ılgılı sandım testttt ok canım

hayır abla ne alaka ya 2 aylıkken alınan bebekler var kalp atısı ıcın erken bekle lutfven

hosgeldın aramıza canım gecmıs olsun suren bıtmıs sevındeım veren allah verır zoru yok ınsallah bıran once hayırlı haberını alırız

X