- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
-
- Konu Sahibi burcuerdem
sen kacıncı aydaydın 4 ay mıydı senın canım bıde gulcelden ses seda yok tanıyan bılen yokmu haberlerını alsak kac aylık hamış nasıl gıdıyor dıye bı ondan ses yok forumda
4.5 ay oldu benim.Hamilelik gibi bi olasılık sanmıyorum bende.cuma yada pazartesi kesin doktora giderim cok evham yaparım yoksa....Gulcel geliyor arada girmeye fırsatı olmuyo olabilir.Oda agırlasmıstır bayaaa 20.haftasına yaklasmıstır tahminimce.
hayırlı sonuc alırsın ınsallah canımmmmmmm ben hıc karsılasmadım da merak ettım guulcellle
aminnn inşallahhh.Artık bundan sonra hepimiz hayırlı haberler alalım yeterince üzüldük zaten.
öyle birşey yoktur be güzelim olsaydı tüm mol gebelik bilgilerinde yer alırdı.Bazı siteler öyle abartmıslarkiii mol gebeliği okumaya korkardım
4.5 ay oldu benim.Hamilelik gibi bi olasılık sanmıyorum bende.cuma yada pazartesi kesin doktora giderim cok evham yaparım yoksa....Gulcel geliyor arada girmeye fırsatı olmuyo olabilir.Oda agırlasmıstır bayaaa 20.haftasına yaklasmıstır tahminimce.
sağolun kızlar...kesede sorun yok sorun kalp atışında kalp atışının alınması lazımmış.gelişimi iyi görünüyor.doktor dün biraz sinirliydi zaten.morelimi bozdu.pazartesi günü gene gel dedi.pazartesi günü kesin duymamız gerek dedi.buarada benide kalp atışı için çağırmamıştı.kanamaya bakmak için gel demişti.kalp atışı nerden çıktı anlamadım.5 gün önce gittim 7 mm dedi.gelişimi biraz geriden geliyor dedi normal gördü ama dün 12 mm çıktı zaten günde 1 mm büyüyüyor.normal büyümüş işte.bu sefer gelişimi son adet tarihine uygun dedi.sanki 5 gün içinde 10 mm büyümüş gibi.anlamadım ben bir şey.o zaman 7 mm ken neden gerideydi?????12 mm oluncamı öne geçti.kafası karışıktı herhalde ya da ters bir şey gördü söylemedi....6 hafta bencede küçük...benim de arkadaşlarımın çoğu 7-8 de gördüler... burcu artık hemen doktora git canım bekleme....neyse tedavini gör...
kesede sorun yoksa iyi gelişimide iyimiş bak bir problem olsaydı söylerdi mutlaka hamilelikte sorunların üstü örtülemez.benimde arkadaşım 8.haftada duydu kalp atışlarını 5.ayda hissetmeye başladı kişiden kişiye değişiyo içini rahat tut sen iyi beslenmene bak şu zamanlarda çok hızlı gelişirlermiş
kurtaj olduktan sonra 20 gunde kanamam dıurdu kızlar sızlerde de oldumuydu dıyerınde benım 40 gun gıtmıstı kanamam anlamadım yahuuuu kanama dedıgım az az yanı cok degıldı ama bunda kesıldı bugun 27 gun reglı ne zaman oldunuz kurtaj sonrasıda burcu bak benım de derdım varrrrrrrr hahaha
pardon bugun 24 unum deyımmmm 20 sı dedıydım ama kesıldı aslında 19 de dıyebılırım 20 gun sarımsı akıntım oldu
sağolun kızlar...kesede sorun yok sorun kalp atışında kalp atışının alınması lazımmış.gelişimi iyi görünüyor.doktor dün biraz sinirliydi zaten.morelimi bozdu.pazartesi günü gene gel dedi.pazartesi günü kesin duymamız gerek dedi.buarada benide kalp atışı için çağırmamıştı.kanamaya bakmak için gel demişti.kalp atışı nerden çıktı anlamadım.5 gün önce gittim 7 mm dedi.gelişimi biraz geriden geliyor dedi normal gördü ama dün 12 mm çıktı zaten günde 1 mm büyüyüyor.normal büyümüş işte.bu sefer gelişimi son adet tarihine uygun dedi.sanki 5 gün içinde 10 mm büyümüş gibi.anlamadım ben bir şey.o zaman 7 mm ken neden gerideydi?????12 mm oluncamı öne geçti.kafası karışıktı herhalde ya da ters bir şey gördü söylemedi....6 hafta bencede küçük...benim de arkadaşlarımın çoğu 7-8 de gördüler... burcu artık hemen doktora git canım bekleme....neyse tedavini gör...
burcu adet söktürücü bitki çayları denesen nasıl olur şu anda gelmez ister istemez stres yapıyo insan rahatla gez dolaş kafandan at kendiliğinden gelir
kurtaj olduktan sonra 20 gunde kanamam dıurdu kızlar sızlerde de oldumuydu dıyerınde benım 40 gun gıtmıstı kanamam anlamadım yahuuuu kanama dedıgım az az yanı cok degıldı ama bunda kesıldı bugun 27 gun reglı ne zaman oldunuz kurtaj sonrasıda burcu bak benım de derdım varrrrrrrr hahaha
doktorlar zaten ümit vermiyorlar direk neyse onu söyluyor bide en kötüsünü şıp diye demezlermi beni sinir ediyolar.bak gelişimi iyiyse pazartesi kadarda allahın izniyle kendini toparlamıs biraz daha büyümüş olur annesi üzülmeee pıt pıtlarını duyuncada rahat bi nefes alırsın gelirsin burda bizlerlede paylasırsın hepimiz seviniriz...
şaka gibi heee hala tık yok.arada sırada kasıklarım agrıyor devam etsin diye dua ediyorum inanınGece hiç uyuyamadım korkudan her saat bası uyandım yaaa kabusum oldu artık Her ay bi sorunla karsılasıyordum buna hiç şaşırmadım yani Yarın yada pazartesi kesin gidicem doktora neyse çıksın ortayaaa dayanamıyorum artıkkkkk :86: :86: :86: Hamile olmam imkansız ama ya cıkarsaaa Bebegi alırlar demi cünkü çok erken Ayy saçmalıyormuyum neyimmmmm ne hamileliği yaa bitsin şu kabussss
selam kızlar hayırlı cumalar nerdesinizzzzzzzz
Artık bunalmak üzereyken eşimin ısrarı üzerine test yaptım ve negatifHem sevindim hem üzüldüm diyebilirim ama cogunluk sevindigimden yana cünkü hazır degildim buna.şimdide neden adet olamıyorum.dün adacayı almıstım gebelik ihtimali olmadıgına göre içiyorum pazartesiye kadar gelir belki Zaten pazarteside doktora gidicem bakim ne diyecek...
Ee siz napıyosunuz kızlarrrr ?
selam kızlar hayırlı cumalar nerdesinizzzzzzzz
artık bunalmak üzereyken eşimin ısrarı üzerine test yaptım ve NEGATİFhem sevindim hem üzüldüm diyebilirim ama cogunluk sevindigimden yana cünkü hazır degildim buna.şimdide neden adet olamıyorum.dün adacayı almıstım gebelik ihtimali olmadıgına göre içiyorum pazartesiye kadar gelir belki zaten pazarteside doktora gidicem bakim ne diyecek...
ee siz napıyosunuz kızlarrrr ?
ben dişçideydim bugün dişçi koltuğunda bir gerilmişimki sorma sırtım ter içinde kalmış şükür bitti diş işi.
Geçmiş olsun canım ne için gitmiştin rutin kontrolmü? Benimde gitmem gerekiyor hep erteliyorum yandan delindi nedense ...