- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.381
ayyy ayyy cok sevindim cnm yaa rabbım tamamına erdirdirsin hamişlerimiz cogalıyor mşlhh lekede yerleşme lekesidir cnm dr gitdinmi baktılarmı kızz
Kızlar ben hamileyim ama sevinemiyorum yine lekelenmem oldu adetimden 1 gün önce ve bugün.Normalde bugün ya da yarın adet olmam gerekiyordu ama ben 4 gün önce kan testi yaptırdım 42.9 çıktı değerim bugün de gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı.İnşallah yolunda gider herşey sadece bir yerleşme lekelenmesidir.
hayırlısı olsun canım..inşallah herşey yolunda gider..Allah inşallah tamamına erdirsin..
bendenmii cnm ayy inşlh cnm yaa bende bir anda umutlanmıştım bu ay gögüslerim cok agrıyordu ama bugun agrısı getdi sanırım adet olacam demekii kısmet bekliyem bakim adet günümühayırlısı ile senden de bekliyoruz güzel haberler :)
slm kızlar nasılsınız bakim ben belki bu haftadan sonra fazla girememama bendede bişi olursa haber veriim size hey hamişler sizler nasılsınız bakim inşlh herşey yolundadır haber venrin barı ya ben ayrılmadan olurmuu yarında bakarım bugun haber verin wiınns naptın kesild,imi leken cnm arzum istanbul izmir nerelerdesiniz cardın oo hadi ya kızlar
Selam kızlar nasılsınız?ben çok fazla haber veremiyorum henüz size çünkü kısmetse cuma günü doktora gidicem o zaman belli olacak inşallah herşey yolunda gider
Selam kızlar nasılsınız?ben çok fazla haber veremiyorum henüz size çünkü kısmetse cuma günü doktora gidicem o zaman belli olacak inşallah herşey yolunda gider
günaydn cnm nasılsn. hersey yolunda mı tatlm?
Günaydın canım,şu an için yolunda gb.dün kan değerime baktırdım doktor iyi dedi bişey görünmeyeceği için daha muayene olmadım cuma gidicem kısmetse inşallah o zaman embriyoyu görebiliriz kalp atışı duyulmaz sanırım henüz beklemedeyim yani canım senin nasıl gidiyor çalışmalar başladı mı
ayy sevndm cnm yaaa inş. dahada güzel haberlerini alırz tatlm . inş cnm görrsün en azndan biraz strestn kurtulursn rahatlarsn. ewet cnm korunmam geçn ay bitti işte ewet basladık önümzdeki ay bakalm sürprz olucakmı:) cnm senn korunmam bittikten sonra ne kadar sürede hamile kaldn?
İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin,inşallah senin de kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım.Benim hemen tuttu canım yani Mayıs ayı içinde bırakmıştım korunmayı tuttu ben de şaşırdım çok yoğunlaşmadım bu kez olacak mı olmucak mı diye sanırım ondan
amin inş. tatlm. aynen bnde akısına bıraktm hiç kasmıyorm kendimi allahım hayrlısını nasip etsn. olursa yazarm bakalm kısmet cnm. ama senn adına gerçkten çok sevndm allah inş tamamını erdirr cnm.
İnşallah canım dediğin gb.kısmet bu işler bakalım zaman göstericek ne olacağını kasma zaten canım unutma olacaksa zaten ne olursa olsun olacaktır rahat bırak kendini,inşallah da hemen alırız güzel haberlerini
saol cnm bnm olursa hemn yazarm bnde:) ewet olucağı varsa her türlü olur tatlm ne diyelm hayrlısı artk temmuzn 8 ile 10 arası regl olmazsam yazarm:) olursa eğer aramzda birsey olmıcak pek kornmamz aynı seklde bitti belki buda o seklde olur cnm:)
O zaman bekliyorum senden de güzel haberler canım yetiş bana