Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

ayyy ayyy cok sevindim cnm yaa rabbım tamamına erdirdirsin hamişlerimiz cogalıyor mşlhh lekede yerleşme lekesidir cnm dr gitdinmi baktılarmı kızz

Teşekkürler canım inşallah dediğin gb.dir.Ben de öyle ümit ediyorum doktora gitmedim henüz zaten şu an bişey göremeyiz dedi doktor eğer adet olmazsam 10 gün sonra falan gidicem

hayırlısı olsun canım..inşallah herşey yolunda gider..Allah inşallah tamamına erdirsin..

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız bakim ben belki bu haftadan sonra fazla girememama bendede bişi olursa haber veriim size hey hamişler sizler nasılsınız bakim inşlh herşey yolundadır haber venrin barı ya ben ayrılmadan olurmuu yarında bakarım bugun haber verin wiınns naptın kesild,imi leken cnm arzum istanbul izmir nerelerdesiniz cardın oo hadi ya kızlar

Selam kızlar nasılsınız?ben çok fazla haber veremiyorum henüz size çünkü kısmetse cuma günü doktora gidicem o zaman belli olacak inşallah herşey yolunda gider

slm cnm saol iyim seni sormalı. çalıstığm için işler biraz yoğn öyle arada bakıp çıkıyorm. bnimde korunmam bitti işte belki önümzdeki ay bir sürprizle karsılasablrm hayrlısı bakalım artk. sen niye girmiceksn tatile falan mı çıkıyosn cnm.

Selam kızlar nasılsınız?ben çok fazla haber veremiyorum henüz size çünkü kısmetse cuma günü doktora gidicem o zaman belli olacak inşallah herşey yolunda gider

ay cnm kusura bakma bu eski msj sandm bnde öyle yazmş bulundum. inş. hersey güzel olur yoluna girer. allahm yardmcın olsn

günaydn cnm nasılsn. hersey yolunda mı tatlm?

Günaydın canım,şu an için yolunda gb.dün kan değerime baktırdım doktor iyi dedi bişey görünmeyeceği için daha muayene olmadım cuma gidicem kısmetse inşallah o zaman embriyoyu görebiliriz kalp atışı duyulmaz sanırım henüz beklemedeyim yani canım senin nasıl gidiyor çalışmalar başladı mı

ayy sevndm cnm yaaa inş. dahada güzel haberlerini alırz tatlm . inş cnm görrsün en azndan biraz strestn kurtulursn rahatlarsn. ewet cnm korunmam geçn ay bitti işte ewet basladık önümzdeki ay bakalm sürprz olucakmı:) cnm senn korunmam bittikten sonra ne kadar sürede hamile kaldn?

İnşallah canım Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin,inşallah senin de kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım.Benim hemen tuttu canım yani Mayıs ayı içinde bırakmıştım korunmayı tuttu ben de şaşırdım çok yoğunlaşmadım bu kez olacak mı olmucak mı diye sanırım ondan

amin inş. tatlm. aynen bnde akısına bıraktm hiç kasmıyorm kendimi allahım hayrlısını nasip etsn. olursa yazarm bakalm kısmet cnm. ama senn adına gerçkten çok sevndm allah inş tamamını erdirr cnm.

amin inş. tatlm. aynen bnde akısına bıraktm hiç kasmıyorm kendimi allahım hayrlısını nasip etsn. olursa yazarm bakalm kısmet cnm. ama senn adına gerçkten çok sevndm allah inş tamamını erdirr cnm.

İnşallah canım dediğin gb.kısmet bu işler bakalım zaman göstericek ne olacağını kasma zaten canım unutma olacaksa zaten ne olursa olsun olacaktır rahat bırak kendini,inşallah da hemen alırız güzel haberlerini

saol cnm bnm olursa hemn yazarm bnde:) ewet olucağı varsa her türlü olur tatlm ne diyelm hayrlısı artk temmuzn 8 ile 10 arası regl olmazsam yazarm:) olursa eğer aramzda birsey olmıcak pek kornmamz aynı seklde bitti belki buda o seklde olur cnm:)

O zaman bekliyorum senden de güzel haberler canım yetiş bana

slm kızlar bende bu ayda bişi cıkmadı şimdi hastalandım nasip kısmet artık önümüzdeki aylara maclara bakacagızz

withewis tebrik ederim hic korkma endiselenme bu aydaki gebeliklerin hemen hemen hepsinde bu lekelenmeler oluyor neden ilmiyorum ama bu sene hemen hemen her gebede duydumki bendede oldu ve sonra gecti hic canini sikma sen hersey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…