- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.401
withewis tebrik ederim hic korkma endiselenme bu aydaki gebeliklerin hemen hemen hepsinde bu lekelenmeler oluyor neden ilmiyorum ama bu sene hemen hemen her gebede duydumki bendede oldu ve sonra gecti hic canini sikma sen hersey yolunda
Olsun canım sıkma canını kısmet öbür aya inşallahslm kızlar bende bu ayda bişi cıkmadı şimdi hastalandım nasip kısmet artık önümüzdeki aylara maclara bakacagızz
Teşekkür ederim canım şükür bitti inşallah olmaz bi daha da cuma ilk muayenemi olucam kismetse inşallah iyi haberler yazarım size sen nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin
hic korkma ALLAHIN izniyle hic bisey olmaz tekrarlama olasiligi cok dusuk zaten guzel haberlerini bekliyoruz.ALLAHA sukur bende iyiyim canim 7.ayda tr gelicem onu bekliyorum
Yurtdışındamiydin bilmiyordum canim hayirlisiyla gelirsin inşallah.icim rahat şükürler olsun ki Rabbim inşallah mucizesini bagislicak bu kez bize.ailen orda mi tek misin yoksa
günaydın arkadaşlar..herkez iyidir umarım..teyze oluyorum bende inşallah
kardeşim günü 1 gün geçince test yapmış evde, pozitif çıkmış..doktora gitmeden kesin sonuç bilinmez ama inşallah her şey yolunda gider..tüm hamişlere sağlıklı sıhhatli hamilelikler dilerim
insallah canimm tekim ailem rt de..eee ne yaptin dr gittinmi
Günaydın canım çok sevindim kardeşinin adına Rabbim sana da nasip etsin inşallah arka arkaya bebişleriniz gelsin dünyaya
sağol canım inşallah..temmüzda 6 ay olucak benimde..ağustosda kontrol için gidicem doktora hem çikolata kistim var ne alem de baktırayım.soğan kürü ile 4 cm den 2.5 cm ne düşürmüştüm..doktorla da konuşup korunma yı bırakıcam..zaten dr da ağustos eylül gibi bırakırsın demişti..geçenlerde bir rüya gördüm 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu korkma benden anne diyordu..bende biraz korku var ya ondan sanırımRabbim hayırlısını versin hepimize..
Ayy ne güzel görmüşsün bak canım,korkma gerçekten içini çok rahat tut ben öyle yapmaya çalışıyorum tabi ki arada korkularım oluyor ama mümkün olduğunca serbest bırakıyorum düşüncelerimi hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu inşallah herşey yolunda gidecek dua et canım Allah hepimizin yardımcısı olur
inan ki hepimiz için dua ediyorum..Dün gece Berat kandilinde dualarıma hep burada ki arkadaşlarıda kattım..Allah hiç kimseye yaşatmasın bu durumu...hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik versin..hamişler ayaklarını sürtsün arkalarından gelelim
merhaba kızlar fikirlerinie öyle çok ihtiyacım varki lütfen okuduysanız cvp yazın gerçekten çok zor bi durumdayım..durumumu anlatmak istiyorum..
öncelikle gonal-f tedavisi ile hamile kaldım..ve kese beta değerim yüksek olmasına rağmen vajinal geç gözüktü.karındanda 6700lerdeydi öyle gördük.doktor kesenin hep ufak olduğunu söyledi 6.haftalarda falandı o zaman 2 hafta sonrasına gün verildi.
gittim 8 haftalık beklediğim bebek ultrasonda 4+6 haftalık ölçüldü ama kalp atışıda yolk sac falan görüldü 17 gün falan geriydi gelişimi..10 gün sonrası tekrar kontrolüm vardı ve 9.gün kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim ultrasonda 7+4 günlük ölçüldü. bata göre 9.haftasındaydı..doktor 1 haftaya istinaden üzerine 1 hafta 4 gün daha gelişimi ilerlemiş dedi. ama kalp atışı durmuştu ve gebelik kesesinin üzerinde kist olduğunu söyledi..apar topar başka tam teşekküllü bi doktora gittik oda kalp atımının durduğunu 4-5 tane kist yada mol kesesi olabilir dedi.kürtaj oldum ama dahaca patoloji çıkmadı okudumda belirtilerim çok uyuyor sizin durumunuza..
ve sanırım sadece yarı molde gebelik oluşuyormuş korunma süresi 6 ay demişsiniz daha erken hamile kalıp sağlıklı bebekleri olanlarıda okudum 2 tane ama sayfalar o kadar çokki okumak zor..
nasıl bir yol izlediğini anlatırmısınız kısaca? ve mol gebelik tekrarladımı sizdede? kaç ay korundunuz? bebeğiniz sağlıklı dünyaya geldimi? ekstra ilaç kullandınız mı? yada test vs. yaptırdınız mı? şimdiden çok teşekkür ederim
Derya,
Benimki kısmı moldü. Belli periyotlarla kan değerlerine betaya bakıyorlar sıfırlanmış mı diye? 6 ay korunma veriyorlar ortalama. Ama duruma göre doktor bıraktırabiliyor korunmayı. Tam mol olup 3 ay korunup şu an hamile olan arkadaşlarımız var.
çok geçmiş olsun..benim de kismi moldü..8 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj oldum..patalojide çıktı parsiyel mol gebelik..öncesinde ne kanama ne de lekelenme yaşamadım sadece kalp durduğu gün çok az kanamam olmuştu..6 ayım doluyor..doktorum bana 9 ay koruma verdi..ilk 1 ay her hafta beta hcg baktırdım sonra da aylığa geçtim..şimdi 2 ay da bir veriyorum..mol gebelik tekrarlamasını duymadım hiç burada, inşallah da hiç duymayız..