Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Slm kızlar. Su anda pek iyi haberler veremiycem maalesef. 2 gündür kanama lekelenme tarzı bişiler oluyor bende. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım kötü bi sonuç almam

Sıkma canını hemen canım kaçıncı haftandasın?doktora mutlaka git lekelenmeler olabiliyormuş gebelikte korkma hemen inşallah kötü bişey çıkmıcak tatlım

Slm kızlar. Su anda pek iyi haberler veremiycem maalesef. 2 gündür kanama lekelenme tarzı bişiler oluyor bende. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım kötü bi sonuç almam

azurem gittimi dr korkma bisey olmaz bende de oluyor ben gittim bazi gebeliklerde olabiliyormus

arzum naptın gitdinmi dr ye ne dedi nasıl bebk habersiz bırakma cnm inşlh kötü bişi yoktur cnm stres yapma sakın

Kizlar doktora gittim. Bebek iyi cok şükür. Bi hafta rapor verdi. Kayinvalidem de geldi bizimle dönüşte. Bana bakiyor sağolsun. Evde dinleniyorum. Bi de progestan verdi. Paris senin bitti mi lekelenme? Sen nasil idare ediyorsun. Agir kaldirmaman gerek. Oglunla nasil ilgileniyosunn? Allah yardimcin olsun. Bugün 9 hafta 4 gun olduk bu arada

iyi ALLAHA sukur bebisin iyiymis nerde dikkat edicen canim ya kucuk bebek var ounla ugrasmaktan hamile oldugumu bile unutuyorum herseyin ilki guzelmis ikinci pek umurumda degillekelnmemm bitti benim dr yeni dogum yaptigin icin olmustur dedi

ooo maşallah canım çok sevindim iyi olmana,gördün mü bak sıkıntı yapmazsan herşey yolunda gider birazcık dinlendin mi tamamdır,bebişin rahatı sevicek demek ki zaten okullar da kapanıyor rahat rahat dinlenirsin canım

sıkıntı yapmıyorum çok şükür, hatta tadını çıkarıyorum evde olmanın doktor sebebi belli değil dedi. umarım geçer en kısa zamanda. senden ne habr whitewish?

iyi olduguna sevindim arzucum mşlh bayagada olmuşsunuz büyümüş bebişin darısı burda isteyen bütün arkadaşlarıma inşlhh

sıkıntı yapmıyorum çok şükür, hatta tadını çıkarıyorum evde olmanın doktor sebebi belli değil dedi. umarım geçer en kısa zamanda. senden ne habr whitewish?

ohh süper canım ye iç keyfine bak :126::125: hiçbir şey olmucak inanıyorum ben,ben bekliyorum bakalım cuma ya da cumartesi regl olmazsam test yaparım inşallah güzel haberler veririm ben de

MERHABA BAYANLAR

BEN 2012 agustos ayında mol gebelıkten dolayı kurtaj oldum 13 haftalıktı bebekl allahtan kısmı mol çıktı devamlı kan testi verdim 6 ay sonunda doktorum artık korunmana gerek yok dedı hersey temız çıktı ama ben 1 yıl geçmesını bekledım 2 aydır bebek için ugrasıyoruz ama nasıp olmadı ban bu konu hakkında göruuşlerınız bıldırırmısın yardımcı olurmusunz çok korkuyorum olmaz dıye

2 ay çok kısa bir zamn bnce doktorlar genelde 6 ayı geçerse yasında 30 üzernde ise o zamn sorun vardr diyolar. bnce biraz daha bekle ve yumurtlama günlerine dikkat et birde. bu seklde devam edersen belki istediğin sonuca ulasablrsn....

Kızlar ben hamileyim ama sevinemiyorum yine lekelenmem oldu adetimden 1 gün önce ve bugün.Normalde bugün ya da yarın adet olmam gerekiyordu ama ben 4 gün önce kan testi yaptırdım 42.9 çıktı değerim bugün de gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı.İnşallah yolunda gider herşey sadece bir yerleşme lekelenmesidir.

Tatlım endişelerini cok iyi anlıyorum. Sen içini ferah tut. Daha cok erken. Biraz sabret. Keseyi ve kalp atsini duyunca rshatlarsin insl. Bizde bu endişeler hep oluyor ve her problemde de tekrarliycak sanirim. Elde degil yani. Ama sevindim gercekten. Allah tamamına erdirsin.

Amin canım inşallah yolunda gidecek herşey bu kez ben inanıyorum tabi istemsiz korkular oluyor içimde ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum yerini beğenmeye çalışıyor bebişim diyorum inşallah da öyle olur.

çok sevndm cnm yaa inş. hersey yolunda gider. inanıyorm buna çok güzel haberlerini alıcaz burdan..

İnşallah canım ya ben de çok istiyorum kısmet yaşayıp görücez canım

inş. tatlm hayrlısı olur. yinede stres yapma sen cnm elde değil biliyorm bu olumsz seyler yasaynca herseyden tedrgin oluyorz. bunlarn hepsi geçicek bunun için biraz sabırlı olmamız gerekiyor. allhım inş. tamamını erdirr sağlıklı bir seklde kucağına almanı nasip eder.

ayyy ayyy cok sevindim cnm yaa rabbım tamamına erdirdirsin hamişlerimiz cogalıyor mşlhh lekede yerleşme lekesidir cnm dr gitdinmi baktılarmı kızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…