- 16 Şubat 2013
- 2.717
- 18
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.361
Slm kızlar. Su anda pek iyi haberler veremiycem maalesef. 2 gündür kanama lekelenme tarzı bişiler oluyor bende. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım kötü bi sonuç almam
Slm kızlar. Su anda pek iyi haberler veremiycem maalesef. 2 gündür kanama lekelenme tarzı bişiler oluyor bende. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım kötü bi sonuç almam
ne oldu cnm ya üzüldüm şimdi yaa inşlh kötü bişi degildir:18::18::18:Slm kızlar. Su anda pek iyi haberler veremiycem maalesef. 2 gündür kanama lekelenme tarzı bişiler oluyor bende. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım kötü bi sonuç almam
Kizlar doktora gittim. Bebek iyi cok şükür. Bi hafta rapor verdi. Kayinvalidem de geldi bizimle dönüşte. Bana bakiyor sağolsun. Evde dinleniyorum. Bi de progestan verdi. Paris senin bitti mi lekelenme? Sen nasil idare ediyorsun. Agir kaldirmaman gerek. Oglunla nasil ilgileniyosunn? Allah yardimcin olsun. Bugün 9 hafta 4 gun olduk bu arada
Kizlar doktora gittim. Bebek iyi cok şükür. Bi hafta rapor verdi. Kayinvalidem de geldi bizimle dönüşte. Bana bakiyor sağolsun. Evde dinleniyorum. Bi de progestan verdi. Paris senin bitti mi lekelenme? Sen nasil idare ediyorsun. Agir kaldirmaman gerek. Oglunla nasil ilgileniyosunn? Allah yardimcin olsun. Bugün 9 hafta 4 gun olduk bu arada
iyi olduguna sevindim arzucum mşlh bayagada olmuşsunuz büyümüş bebişin darısı burda isteyen bütün arkadaşlarıma inşlhhKizlar doktora gittim. Bebek iyi cok şükür. Bi hafta rapor verdi. Kayinvalidem de geldi bizimle dönüşte. Bana bakiyor sağolsun. Evde dinleniyorum. Bi de progestan verdi. Paris senin bitti mi lekelenme? Sen nasil idare ediyorsun. Agir kaldirmaman gerek. Oglunla nasil ilgileniyosunn? Allah yardimcin olsun. Bugün 9 hafta 4 gun olduk bu arada
iyi olduguna sevindim arzucum mşlh bayagada olmuşsunuz büyümüş bebişin darısı burda isteyen bütün arkadaşlarıma inşlhh
sıkıntı yapmıyorum çok şükür, hatta tadını çıkarıyorum evde olmanındoktor sebebi belli değil dedi. umarım geçer en kısa zamanda. senden ne habr whitewish?
MERHABA BAYANLAR
BEN 2012 agustos ayında mol gebelıkten dolayı kurtaj oldum 13 haftalıktı bebekl allahtan kısmı mol çıktı devamlı kan testi verdim 6 ay sonunda doktorum artık korunmana gerek yok dedı hersey temız çıktı ama ben 1 yıl geçmesını bekledım 2 aydır bebek için ugrasıyoruz ama nasıp olmadı ban bu konu hakkında göruuşlerınız bıldırırmısın yardımcı olurmusunz çok korkuyorum olmaz dıye
Tatlım endişelerini cok iyi anlıyorum. Sen içini ferah tut. Daha cok erken. Biraz sabret. Keseyi ve kalp atsini duyunca rshatlarsin insl. Bizde bu endişeler hep oluyor ve her problemde de tekrarliycak sanirim. Elde degil yani. Ama sevindim gercekten. Allah tamamına erdirsin.Kızlar ben hamileyim ama sevinemiyorum yine lekelenmem oldu adetimden 1 gün önce ve bugün.Normalde bugün ya da yarın adet olmam gerekiyordu ama ben 4 gün önce kan testi yaptırdım 42.9 çıktı değerim bugün de gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı.İnşallah yolunda gider herşey sadece bir yerleşme lekelenmesidir.
Tatlım endişelerini cok iyi anlıyorum. Sen içini ferah tut. Daha cok erken. Biraz sabret. Keseyi ve kalp atsini duyunca rshatlarsin insl. Bizde bu endişeler hep oluyor ve her problemde de tekrarliycak sanirim. Elde degil yani. Ama sevindim gercekten. Allah tamamına erdirsin.
Kızlar ben hamileyim ama sevinemiyorum yine lekelenmem oldu adetimden 1 gün önce ve bugün.Normalde bugün ya da yarın adet olmam gerekiyordu ama ben 4 gün önce kan testi yaptırdım 42.9 çıktı değerim bugün de gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı.İnşallah yolunda gider herşey sadece bir yerleşme lekelenmesidir.
çok sevndm cnm yaa inş. hersey yolunda gider. inanıyorm buna çok güzel haberlerini alıcaz burdan..
İnşallah canım ya ben de çok istiyorum kısmet yaşayıp görücez canım
ayyy ayyy cok sevindim cnm yaa rabbım tamamına erdirdirsin hamişlerimiz cogalıyor mşlhh lekede yerleşme lekesidir cnm dr gitdinmi baktılarmı kızzKızlar ben hamileyim ama sevinemiyorum yine lekelenmem oldu adetimden 1 gün önce ve bugün.Normalde bugün ya da yarın adet olmam gerekiyordu ama ben 4 gün önce kan testi yaptırdım 42.9 çıktı değerim bugün de gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı.İnşallah yolunda gider herşey sadece bir yerleşme lekelenmesidir.