Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

withewis tebrik ederim hic korkma endiselenme bu aydaki gebeliklerin hemen hemen hepsinde bu lekelenmeler oluyor neden ilmiyorum ama bu sene hemen hemen her gebede duydumki bendede oldu ve sonra gecti hic canini sikma sen hersey yolunda:KK16::KK16::KK16:

Teşekkür ederim canım şükür bitti inşallah olmaz bi daha da cuma ilk muayenemi olucam kismetse inşallah iyi haberler yazarım size sen nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin

Teşekkür ederim canım şükür bitti inşallah olmaz bi daha da cuma ilk muayenemi olucam kismetse inşallah iyi haberler yazarım size sen nasılsın nasıl gidiyor gebeliğin

hic korkma ALLAHIN izniyle hic bisey olmaz tekrarlama olasiligi cok dusuk zaten guzel haberlerini bekliyoruz.ALLAHA sukur bende iyiyim canim 7.ayda tr gelicem onu bekliyorum:21::21:

hic korkma ALLAHIN izniyle hic bisey olmaz tekrarlama olasiligi cok dusuk zaten guzel haberlerini bekliyoruz.ALLAHA sukur bende iyiyim canim 7.ayda tr gelicem onu bekliyorum:21::21:

Yurtdışındamiydin bilmiyordum canim hayirlisiyla gelirsin inşallah.icim rahat şükürler olsun ki Rabbim inşallah mucizesini bagislicak bu kez bize.ailen orda mi tek misin yoksa

günaydın arkadaşlar..herkez iyidir umarım..teyze oluyorum bende inşallah:KK16:
kardeşim günü 1 gün geçince test yapmış evde, pozitif çıkmış..doktora gitmeden kesin sonuç bilinmez ama inşallah her şey yolunda gider..tüm hamişlere sağlıklı sıhhatli hamilelikler dilerim

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar..herkez iyidir umarım..teyze oluyorum bende inşallah:KK16:
kardeşim günü 1 gün geçince test yapmış evde, pozitif çıkmış..doktora gitmeden kesin sonuç bilinmez ama inşallah her şey yolunda gider..tüm hamişlere sağlıklı sıhhatli hamilelikler dilerim

Günaydın canım çok sevindim kardeşinin adına Rabbim sana da nasip etsin inşallah arka arkaya bebişleriniz gelsin dünyaya :KK16:

insallah canimm tekim ailem rt de..eee ne yaptin dr gittinmi

Gittim canım haftana ve beta değerine göre görmemiz gereken görüntüyü gördük dedi keseyi gördük yani anca canım kısmetse yarın yine gidicem 10 gün burda olmucakmış doktorum gitmeden bakalım dedi,değerim birazcık endişelendirdi başta regl olmama 4 gün kala ben kan testi yaptırmıştım 43 çıkmıştı yaklaşık 6 gün sonra falan yine yaptırdım 1141 çıktı birden artınca korktuk ama tekrar test yaptık 4000lerde çıktı yani 2 günde 2 kat olarak artmış ilkinde belki sorun olabilir dedi doktor,inşallah da öyledir hayırlısını dilemekten başka çarem yok yani canım

Günaydın canım çok sevindim kardeşinin adına Rabbim sana da nasip etsin inşallah arka arkaya bebişleriniz gelsin dünyaya :KK16:

sağol canım inşallah..temmüzda 6 ay olucak benimde..ağustosda kontrol için gidicem doktora hem çikolata kistim var ne alem de baktırayım.soğan kürü ile 4 cm den 2.5 cm ne düşürmüştüm..doktorla da konuşup korunma yı bırakıcam..zaten dr da ağustos eylül gibi bırakırsın demişti..geçenlerde bir rüya gördüm 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu korkma benden anne diyordu..bende biraz korku var ya ondan sanırım :KK9::KK9:Rabbim hayırlısını versin hepimize..

sağol canım inşallah..temmüzda 6 ay olucak benimde..ağustosda kontrol için gidicem doktora hem çikolata kistim var ne alem de baktırayım.soğan kürü ile 4 cm den 2.5 cm ne düşürmüştüm..doktorla da konuşup korunma yı bırakıcam..zaten dr da ağustos eylül gibi bırakırsın demişti..geçenlerde bir rüya gördüm 4-5 yaşlarında bir kız çocuğu korkma benden anne diyordu..bende biraz korku var ya ondan sanırım :KK9::KK9:Rabbim hayırlısını versin hepimize..

Ayy ne güzel görmüşsün bak canım,korkma gerçekten içini çok rahat tut ben öyle yapmaya çalışıyorum tabi ki arada korkularım oluyor ama mümkün olduğunca serbest bırakıyorum düşüncelerimi hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu inşallah herşey yolunda gidecek dua et canım Allah hepimizin yardımcısı olur

Ayy ne güzel görmüşsün bak canım,korkma gerçekten içini çok rahat tut ben öyle yapmaya çalışıyorum tabi ki arada korkularım oluyor ama mümkün olduğunca serbest bırakıyorum düşüncelerimi hatta bazen unutuyorum hamile olduğumu inşallah herşey yolunda gidecek dua et canım Allah hepimizin yardımcısı olur

inan ki hepimiz için dua ediyorum..Dün gece Berat kandilinde dualarıma hep burada ki arkadaşlarıda kattım..Allah hiç kimseye yaşatmasın bu durumu...hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik versin..hamişler ayaklarını sürtsün arkalarından gelelim:KK1:

inan ki hepimiz için dua ediyorum..Dün gece Berat kandilinde dualarıma hep burada ki arkadaşlarıda kattım..Allah hiç kimseye yaşatmasın bu durumu...hepimize sağlıklı hayırlı hamilelik versin..hamişler ayaklarını sürtsün arkalarından gelelim:KK1:

Ben bolca sürttüm canım isteyen herkes gelsin arkamdan :KK1::KK1: Allah kabul etsin canım dualarını ben de ediyorum her zaman inşallah hayırlısı olur hakkımızda:KK16::KK16:

Merhaba arkadaşlar... 6 aydır bazen sevinerek bazen üzülerek bu sayfayı takip ediyorum..
Ben 23 yaşındayım.ilk bebeğimde kalp atışları oluşmadığı gerekçesiyle ocak ta kürtaj oldum.patoloji sonucu iltihaplı ve şişkin vilusların kesin olmamakla birlikte parsiyel mol1 yıl takibi önerilir raporu çıktı.
1. ayda hem adet oldum hem de değerlerim sıfırlandı.. ve hep sıfırdı.
6 ayım doldu ve artık hiç bi doktoru dinlemeden bebek istiyorum.. Dua edin inşallah..

slm arkadaşlar ben bir süre nete girmiyebilrim cnm yaklaşık 3 ay kadar evde net yok ama fırsat bulursam komşudan girer sizi takip ederim hamile olan arkadaşlar inşlh rabbım saglıklı bir hamilelik gecirtirir saglıkla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız darısı burdaki arkadaşlara ve bana bende bakalım bua y bişiler yapıyorum inşlh hayırlı sonuc alırım eger hamile kalırsam fırsat bulup paylaşırım burda herkes kendine ii baksın ALLAHA emanet olun kızlar öptüm hepinizi:KK54::KK54::KK54::KK54:

slm kızlar birsey sorucaktm size 7 ay korunmanın sonunda karunmayı geçen ay bıraktm ama bir haftadr acayp kasık ağrısı var bazen bu iki taraflı oluyo bazen tek oluyo. batmalar falanda oluyo arada. regl olmamada 8 gün daha var. szce neden bu seklde ağrı yapar? bilgisi olan yazarsa sevnrm arkadaslr....

merhaba kızlar fikirlerinie öyle çok ihtiyacım varki lütfen okuduysanız cvp yazın gerçekten çok zor bi durumdayım..durumumu anlatmak istiyorum..
öncelikle gonal-f tedavisi ile hamile kaldım..ve kese beta değerim yüksek olmasına rağmen vajinal geç gözüktü.karındanda 6700lerdeydi öyle gördük.doktor kesenin hep ufak olduğunu söyledi 6.haftalarda falandı o zaman 2 hafta sonrasına gün verildi.

gittim 8 haftalık beklediğim bebek ultrasonda 4+6 haftalık ölçüldü ama kalp atışıda yolk sac falan görüldü 17 gün falan geriydi gelişimi..10 gün sonrası tekrar kontrolüm vardı ve 9.gün kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim ultrasonda 7+4 günlük ölçüldü. bata göre 9.haftasındaydı..doktor 1 haftaya istinaden üzerine 1 hafta 4 gün daha gelişimi ilerlemiş dedi. ama kalp atışı durmuştu ve gebelik kesesinin üzerinde kist olduğunu söyledi..apar topar başka tam teşekküllü bi doktora gittik oda kalp atımının durduğunu 4-5 tane kist yada mol kesesi olabilir dedi.kürtaj oldum ama dahaca patoloji çıkmadı okudumda belirtilerim çok uyuyor sizin durumunuza..

ve sanırım sadece yarı molde gebelik oluşuyormuş korunma süresi 6 ay demişsiniz daha erken hamile kalıp sağlıklı bebekleri olanlarıda okudum 2 tane ama sayfalar o kadar çokki okumak zor..
nasıl bir yol izlediğini anlatırmısınız kısaca? ve mol gebelik tekrarladımı sizdede? kaç ay korundunuz? bebeğiniz sağlıklı dünyaya geldimi? ekstra ilaç kullandınız mı? yada test vs. yaptırdınız mı? şimdiden çok teşekkür ederim

Derya,

Benimki kısmı moldü. Belli periyotlarla kan değerlerine betaya bakıyorlar sıfırlanmış mı diye? 6 ay korunma veriyorlar ortalama. Ama duruma göre doktor bıraktırabiliyor korunmayı. Tam mol olup 3 ay korunup şu an hamile olan arkadaşlarımız var.

merhaba kızlar fikirlerinie öyle çok ihtiyacım varki lütfen okuduysanız cvp yazın gerçekten çok zor bi durumdayım..durumumu anlatmak istiyorum..
öncelikle gonal-f tedavisi ile hamile kaldım..ve kese beta değerim yüksek olmasına rağmen vajinal geç gözüktü.karındanda 6700lerdeydi öyle gördük.doktor kesenin hep ufak olduğunu söyledi 6.haftalarda falandı o zaman 2 hafta sonrasına gün verildi.

gittim 8 haftalık beklediğim bebek ultrasonda 4+6 haftalık ölçüldü ama kalp atışıda yolk sac falan görüldü 17 gün falan geriydi gelişimi..10 gün sonrası tekrar kontrolüm vardı ve 9.gün kahverengi lekelenmem oldu doktora gittim ultrasonda 7+4 günlük ölçüldü. bata göre 9.haftasındaydı..doktor 1 haftaya istinaden üzerine 1 hafta 4 gün daha gelişimi ilerlemiş dedi. ama kalp atışı durmuştu ve gebelik kesesinin üzerinde kist olduğunu söyledi..apar topar başka tam teşekküllü bi doktora gittik oda kalp atımının durduğunu 4-5 tane kist yada mol kesesi olabilir dedi.kürtaj oldum ama dahaca patoloji çıkmadı okudumda belirtilerim çok uyuyor sizin durumunuza..

ve sanırım sadece yarı molde gebelik oluşuyormuş korunma süresi 6 ay demişsiniz daha erken hamile kalıp sağlıklı bebekleri olanlarıda okudum 2 tane ama sayfalar o kadar çokki okumak zor..
nasıl bir yol izlediğini anlatırmısınız kısaca? ve mol gebelik tekrarladımı sizdede? kaç ay korundunuz? bebeğiniz sağlıklı dünyaya geldimi? ekstra ilaç kullandınız mı? yada test vs. yaptırdınız mı? şimdiden çok teşekkür ederim

çok geçmiş olsun..benim de kismi moldü..8 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj oldum..patalojide çıktı parsiyel mol gebelik..öncesinde ne kanama ne de lekelenme yaşamadım sadece kalp durduğu gün çok az kanamam olmuştu..6 ayım doluyor..doktorum bana 9 ay koruma verdi..ilk 1 ay her hafta beta hcg baktırdım sonra da aylığa geçtim..şimdi 2 ay da bir kan veriyorum..mol gebelik tekrarlamasını duymadım hiç burada, inşallah da hiç duymayız..

Son düzenleme:
Derya,

Benimki kısmı moldü. Belli periyotlarla kan değerlerine betaya bakıyorlar sıfırlanmış mı diye? 6 ay korunma veriyorlar ortalama. Ama duruma göre doktor bıraktırabiliyor korunmayı. Tam mol olup 3 ay korunup şu an hamile olan arkadaşlarımız var.

çok geçmiş olsun..benim de kismi moldü..8 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj oldum..patalojide çıktı parsiyel mol gebelik..öncesinde ne kanama ne de lekelenme yaşamadım sadece kalp durduğu gün çok az kanamam olmuştu..6 ayım doluyor..doktorum bana 9 ay koruma verdi..ilk 1 ay her hafta beta hcg baktırdım sonra da aylığa geçtim..şimdi 2 ay da bir veriyorum..mol gebelik tekrarlamasını duymadım hiç burada, inşallah da hiç duymayız..

sağolun kızlar Allah razı olsun..bende kismi olduğumu düşünüyorum okuduğum kadarıyla bebek varsa kısmi mol oluyormuş.. 26 haziranda kürtaj oldum :KK14: acım henüz çok taze içim yandı ama netten okuyunca kanser riski falan daha bi üzülmüştüm..sizleri okudukça biraz olsun rahatladım..
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın..hayırlı sağlıklıevlatlar nasip etsin.. bugüngünlerdenaralık canım sen ne zamandır korunuyorsun?
jazhara bendede ne kanama nede lekelenme yaşamadım sadece kalbi durduğu gün kahverengi lekelenmem oldu..

1 yıl dile kolay o kadar zor geliyorki bana koca bir yıl ama kismı molde daha az 6 ay olması azda olsa rahatlattı beni..beta çok önemliymiş sanırım..ilk başlarda ne sıklıklarda ölçtürdünüz? bende ona göre ölçtüreyim.
bi kaç yerde daha okudum sıfırlanması ve sıfırdan sonra 2 ay aynı periyotta devam etmesi önemliymiş..yükselmezse korunma süresini bıraktıran doktorlar okudum..

kafam allak bullak :KK14: 3 gündür bunları okuyorum Allah yardımcımız olsun..benide alın aranıza nolurr

X