Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Derya,

Geçmiş olsun. Acın henüz çok yeni. 27. Mart'ta bebeğimin 10 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum. 3 aydır korunuyordum. Bu ay bıraktırıyor artık doktorum değerlerim iyi geldiği için.

Önceleri 3 hafta boyunca her hafta sonra iki defa 15 günde bir sonra da ayda bir baktırdım betaya. Bu ay aylık beta kontrolümdü. 1'e düşmüş çok şükür.

İlk zamanlar zor geçiyor çok zor hem de. Ben çok zor atlattım. Ama geçiyor. Biliyorum sana şimdi korunma süresi asır gibi geliyordur ama emin ol herşey geçiyor. Acı zamanla hafifliyor. Sadece zamana ihtiyacın var. Allah sabır versin.

amin inşallah canım.senin adına çok sevindim cnm.sürekli durumunu takip etmek istiyorum bu topiğe hep bakıcam mutlaka yaz olur mu? evet düşününce asır gibi geliyor..çok teşekkür ederim aksatmadan bu testleri yaptırıcam inşallah sıfırlanır.

Yazmaya çalışırım. İçini ferah tut. Belki mol bile değildir. Boşuna evham yapıyor da olabilirsin. Henüz sonuçların çıkmadı anladığım kadarı ile.

Yazmaya çalışırım. İçini ferah tut. Belki mol bile değildir. Boşuna evham yapıyor da olabilirsin. Henüz sonuçların çıkmadı anladığım kadarı ile.

başka bi doktor kistler görüğünü söyledi.. ama diğer 2 doktor ultrasonda mol görüntüsü var dedi 3 boyutluda mı ne baktı her ikiside.banada gösterdi.sanki kar yağmış gibi nokta nokta ..doktorumda öyle dedi nettede baktım çok benziyo benim durumuma.belirtilerde aynı beta yüksekti bebek ilk zaman yoktu,kese küçüktü falan. pıhtılaşmada yok gözüküyo.. patolojide netleşecek kısmi mol dedi doktorum ama farketmez sayenizde korkmuyorum artık içimi rahatlattı bu topik...beta takibini yaptırıcam sıfırlanır ve yükselmezse..bide birazcık aile sorunum var ne zaman kendimi hazır hissedersem o zaman düşünücem hamileliği. şu an önemli olan sağlığım tekrar teşekkür ederim

Merhaba,

senin gibi aynı durumdayım, bende maalesef iki düşük oldu. İkinci düşükte patoloji sonucu maalesef kısmı mol gebelik denildi ve aynı şekilde bir sene korunma.. Ben Almanya'da doğduğum için oraya da sık sık gidiyorum ve orada ki doktorum yeni bir bebek için altı ayın kesinlikle yeterli olacağını söylüyorlar. Bende birde kan pıhtılaşmasıyla ilgili sorun çıktı, bundan sonra ki gebelikte mutlaka iğne olmalıymışım. Bir seneyi tamamlamak istemiyorum, yaşım 33. Zaten hamile kalmak için yine zaman geçicek ve giden zaman olucak.. Sen yeni bir hamilelik için Start verdin mi ?? Şuan ki düşüncelerin nedir?? Yazarsan sevinirim..

evet canım start verdik çok şükür :) şimdi 6 haftalık hamileyim hamd olsun. yeni bir doktora gittim şeker gibi bi byan. hiçbir sorun yok olma da inşallah dedi. öyle şimdilik bebişimin kalp tışlarını dört gözzle bekliyoruz.

Canim ya baktim bizden kimseler yok bakip cikiyorum ben iyiyim aklimda hic molle ilgili bisey yok ama baska seyler geliyor ayyy ne zormus anne olmak senden ne haber neler yaptin azurem sende girince yaz....kendinize cok iyi bakinnnnnnnn

Canim ya baktim bizden kimseler yok bakip cikiyorum ben iyiyim aklimda hic molle ilgili bisey yok ama baska seyler geliyor ayyy ne zormus anne olmak senden ne haber neler yaptin azurem sende girince yaz....kendinize cok iyi bakinnnnnnnn

Maşallah canım ben de 3.ayima yaklasiyorum kismetse 1 haftam kaldı. Aynen mol ile ilgili değil de başka türlü şeyler düşünüyorum.kac aylik oldun? Benim biraz zor geçti gebeligimin başlangıcı inşallah devamı güzel olur.arada yazalım habersiz birakmayalim birbirimizi

Azurem , İstanbul nerelerdesiniz? nasıl geçiyor hamileliğiniz?

aynen kızlar ben de ara sıra girip bakıyorum ama bizden kimse olmayınca yazmıyorum ben de. benim 4,5 aya yaklaşıyor. iyi gidiyor çok şükür. ilk zamanlar baya zor geçmişti benim. şu ada iyi ama yine de dikkat ediyorum. cinsiyete %70 kız dedi doktor önümüzdeki salı tekrar gidicez bakalım o zaman ne diycek.

istanbul senin belli olmuştur cinsiyet?

Ayy ne güzel maşallah canim.benim ikiz baslamis gebeligim sonra biri düştü ilk gördüğümüz yaşıyor şükürler olsun o nedenle 2 aydır evdeyim yatarak gecirdim bulantılar da cabası 3.aya girince geçer diye ümit ediyorum inşallah

merhaba arkadaşlar inşallah herkez iyidir..hamile arkadaşlara sağlık sıhhat dilerim..kız kardeşimde 10 haftalık hamile çok şükür herşey yolunda..bende 7. ayı doldurdum..korunmayı bırakayım diyorum ama endişelerim ve evhamım çok..hayırlı zamanda hayırlı hamilelik nasip etsin Allahım..bu forumda sanırım tek yaşlı benim yaş 40 oldu..yaşta gidiyor..arkadaş çevremde 43 yaşında doğum yapanda var ama bazen hiç anne olamıycam diye korkuyorum..tek tesellim doktorun yumurtlaman gayet iyi demesi..herkezin kadir gecesi mübarek olsun..hayırlar getirsin..

Son düzenleme:
Kizlar iyi siteye girdikce yazin herkezin kadi gecesi mubarek olsun azurem sana kiz mi dedi benimde erkek canim saglikli olsunda kuz erkek fark etmez ama benim zihnim cok dolu aklima kotu kotu seyler geliyor.ikili testinizi yaptirdiniz mi nasil gercek yolunda mi .whitewih demek senin ikiz di ama birisi kurtarilamamis allah oburune saglik versin.bizim cocuklar kis ayina denk geliyor allah yardimcimiz olsun karniniz nasil kilo aldiniz mi sizin nasil akiniza takilan seyler oluyor mu

Canim hayırlısı olsun. Cok dikkat et kendine. 3. Aydan sonra azalır benim öyle oldu. Düşük zor oldu mu canım? Allah digerine saglik omur versin.

Doktorunla görüş eger hazır hissediyorsan birak canim. Biz bir yili beklemedik. Allah hepimizin gönlüne göre verir umarım.

Aynen canım kız erkek fark etmez. Saglikli olsun hayırlı olsun yeter. Ben 1 kilo aldım toplamda. Karnim büyümeye basladi. Sizin nasıl durumlar? Kış ayı olmasi da sorun degil bence. Daha iyi yaza büyümüş olurlar. Gezmeye gideriz

Son düzenleme:
Selamlar
Ben bayramdan sonra yaptiricam kismetse ikili testi ve kilo almak yerine verdim çünkü dogru duzgun bişey yiyemiyorum hala daha.biri gitti istanbul ama beklemiyorduk hic ikiz o nedenle sarsmadi bizi.bu sene kimden duyduysam erkek bebek bakalım sabırsızlıkla bekliyorum ben de ama tek dilegim sağlıklı bir bebek olmasi.

Jazhara inşallah sen de bebegine tez vakitte kavusursun.yas etkili gebeliklerde ama 45 yaşında hamile kalanlarda oluyor ümidini yitirme.

Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin.

Azurem sagol canım, başta göremedik ikinci keseyi bigün kanamam olunca yoğun bir şekilde hastaneye gittik hemen kanamanın nerden oldugunu bulamadilar 1hafta sonra ultrasonda kendi doktorum gördü. Şükür ki ilk gördüğümüz yaşıyor düşük olunca da diğeri istirahat verdi doktor yaklaşık 2 aydır yatarak geçirdim inşallah iyidir bebeğim.senin de kızmış maşallah Rabbim sağlıklı ömürler versin hepsine

İnşallah canım..yaş etkili evet riskli gebeliğe giriyorsun yaşda olunca..hayırlısını diliyorum Allahtan..sanada sağlık dilerim canım..sağlıkla sıhhatle bebeğini alırsın inşallah kucağına..

Nisan ayında başka bir doktora gitmiştim o hemen bırak korunmayı demişti...ben kendimi hazır hissetmedim için bırakmadım korunmayı..bu ay bayram,tatil di bir geçsin kendi doktoruma gidicem konuşucam..Allah seninde canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini..

Amin canım inşallah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…