Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

gecen cuma gittim lekelenme olmustu kese gorundu icindede kucu bi sey vardi normal gofunuyor dedi hcg baktir dedi cuma gidecem yinede sen anliyorsun diye bak dedim

Kesenin içinde yolk sac varsa hiç korkma.%99 sağlıklı bir hamişlik anlamına gelir kesenin içinde belki onu görmüştür doktor.
Hadi bakalım hayırlısı olsun normal görünmüşse hiç korkma güzel haberlerini alırız inşallah.

merhaba kizlar uzun bir ara forma girmek nasip olmadi bugun aklima koydum size merheb diyeyim dedim. zeynap nisam buyudu 5 ay bitti 6 .aya girdik masallah hersey yolunda kizim rahat bir bebek beni hic yormuyor yurutece basladi erken yuruyecek gibi..
buruerdemcim oglunun bazi saglik problemleri vardi nasil oldu ameliyat duurmlari vardi neler oldu merk ettim ?
paris68 senle ayni zamanda dogum yapmadikmi ikincisimi geliyor yoksa...valla iyi cesaret helal sana :)
grupta ne var ne yok yaa aslinda ne diyecegim facede grupunuz varsa oraya katilsam

Eklentiler

• $2013-05-03 22.39.59.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

Allah bağışlasın çok tatlı maşallah darısı bizim de başımıza inşallah,senin de mol gebelikmiydi ne kadar korundun,ne zaman hamile kaldığını öğrendin?böyle mol geçirip de sağlıklı bebekleri olanları görmek bana çok umut veriyor

kızlar bugün çok mutluyum. doktora gittim sonucumu aldım ve 7. ayın sonunda korunma sürem basarıyla bitti sükür. artık ne zamn istersem hamile kalablirm bu çok güzel birsey ya. bugün içim içime sığmıyo. bnde sevncimi szlerle paylasmak istedim...

çok güzel canım hayırlısıyla inşallah,ben de bıraktım bu ay geçen ay seninle aynı duyguları paylaşıyordum insan kafesten çıkmış gb.oluyor demi özgürlük

çok güzel canım hayırlısıyla inşallah,ben de bıraktım bu ay geçen ay seninle aynı duyguları paylaşıyordum insan kafesten çıkmış gb.oluyor demi özgürlük

tatlm yaa sana birsey sorucam bn doktora sormayı unuttm oda birsey söylemedi. bn folik asite baslasam mı snce cnm yada tekrar bi doktoramı sorsam?

tatlm yaa sana birsey sorucam bn doktora sormayı unuttm oda birsey söylemedi. bn folik asite baslasam mı snce cnm yada tekrar bi doktoramı sorsam?

Başla canım ben geçen aydan beri kullanıyorum doktorum zaten içmeye başla demişti,folicdoce kullanıyorum b12 falan da var içinde

oooo kimler gelmis nerelerdesi sen kiz masallah zeyep nisa buyumus.evet yine hamileyim hemen kardes yaptimse ne zaman dusunuyorsun ikinciyi

buda benim tosunum

Eklentiler

• $2013-04-21 16.10.5p.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:

wayyy maşallah Zeynep nisa kocaman olmuş.Allah nazarlardan saklasın.
zelihacım sen nasılsın? görüşmeyeli çok olmuş yaaa :)
oğluşun tedavısi devam canım ameliyat olcak yasına gırınce takipteyiz şimdilik.Face grubumuz yok burada paylaşımımız devam ediyor şahsi olarak benim facede sadece caco ekli.

Birde Paris senin oglusada masallahh tombalak tombalak :) :) :) :)

slm kızlar ben iyiyim çok şükür, bulantılar azalmakla beraber hala devam ediyor. artık gün sayıyorum, yaz tatili gelsin diye :) whitewish ne zaman beklenen tarih ? iyi haberler alırız inşl senden

slm kızlar ben iyiyim çok şükür, bulantılar azalmakla beraber hala devam ediyor. artık gün sayıyorum, yaz tatili gelsin diye :) whitewish ne zaman beklenen tarih ? iyi haberler alırız inşl senden

Çok sevindim canım iyi olmana,az kaldı sık dişini dinlene dinlene geçirirsin sonra hamileliğini inşallah benim 14 ya da 15 Haziran regl zamanım daha 10 gün var,çok düşünmemeye çalışıyorum ama tabi elimde değil acaba tutmuş mudur diye aklıma geliyor

nasılsn cnm. varmı snde bir gelişme merakla bekliyorm güzel haberlerini...

Merhaba canım iyiyim sen nasılsın?Ayy bilmiyorum canım ya ikiye bölünmüş durumdayım bir yanım yok sanmam bu ay olmaz diyor bir yanım kasığımda hafif hafif ağrılar,batmalar olunca acaba oldu mu diyor bir haftam haber verebilmek için size hayırlısı bakalım kısmet canım

saol tatlm iyim bnde. hayrlısı artk inş sevnçli haberini alırz cnm.

Slm kızlar. Su anda pek iyi haberler veremiycem maalesef. 2 gündür kanama lekelenme tarzı bişiler oluyor bende. Yarın doktora gitmeyi düşünüyorum. Umarım kötü bi sonuç almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…