- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #5.341
gecen cuma gittim lekelenme olmustu kese gorundu icindede kucu bi sey vardi normal gofunuyor dedi hcg baktir dedi cuma gidecem yinede sen anliyorsun diye bak dedim
merhaba kizlar uzun bir ara forma girmek nasip olmadi bugun aklima koydum size merheb diyeyim dedim. zeynap nisam buyudu 5 ay bitti 6 .aya girdik masallah hersey yolunda kizim rahat bir bebek beni hic yormuyor yurutece basladi erken yuruyecek gibi..
buruerdemcim oglunun bazi saglik problemleri vardi nasil oldu ameliyat duurmlari vardi neler oldu merk ettim ?
paris68 senle ayni zamanda dogum yapmadikmi ikincisimi geliyor yoksa...valla iyi cesaret helal sana :)
grupta ne var ne yok yaa aslinda ne diyecegim facede grupunuz varsa oraya katilsam
kızlar bugün çok mutluyum. doktora gittim sonucumu aldım ve 7. ayın sonunda korunma sürem basarıyla bitti sükür. artık ne zamn istersem hamile kalablirm bu çok güzel birsey ya. bugün içim içime sığmıyo. bnde sevncimi szlerle paylasmak istedim...
çok güzel canım hayırlısıyla inşallah,ben de bıraktım bu ay geçen ay seninle aynı duyguları paylaşıyordum insan kafesten çıkmış gb.oluyor demi özgürlük
çok güzel canım hayırlısıyla inşallah,ben de bıraktım bu ay geçen ay seninle aynı duyguları paylaşıyordum insan kafesten çıkmış gb.oluyor demi özgürlük
tatlm yaa sana birsey sorucam bn doktora sormayı unuttm oda birsey söylemedi. bn folik asite baslasam mı snce cnm yada tekrar bi doktoramı sorsam?
merhaba kizlar uzun bir ara forma girmek nasip olmadi bugun aklima koydum size merheb diyeyim dedim. zeynap nisam buyudu 5 ay bitti 6 .aya girdik masallah hersey yolunda kizim rahat bir bebek beni hic yormuyor yurutece basladi erken yuruyecek gibi..
buruerdemcim oglunun bazi saglik problemleri vardi nasil oldu ameliyat duurmlari vardi neler oldu merk ettim ?
paris68 senle ayni zamanda dogum yapmadikmi ikincisimi geliyor yoksa...valla iyi cesaret helal sana :)
grupta ne var ne yok yaa aslinda ne diyecegim facede grupunuz varsa oraya katilsam
Başla canım ben geçen aydan beri kullanıyorum doktorum zaten içmeye başla demişti,folicdoce kullanıyorum b12 falan da var içinde
hmm tamm cnm baslıym o zamn. saol cnm bnm :)
slm kızlar ben iyiyim çok şükür, bulantılar azalmakla beraber hala devam ediyor. artık gün sayıyorum, yaz tatili gelsin diye :) whitewish ne zaman beklenen tarih ? iyi haberler alırız inşl senden
Hamişlerimiz nerelerdesiniz nasılsınız?
nasılsn cnm. varmı snde bir gelişme merakla bekliyorm güzel haberlerini...
Merhaba canım iyiyim sen nasılsın?Ayy bilmiyorum canım ya ikiye bölünmüş durumdayım bir yanım yok sanmam bu ay olmaz diyor bir yanım kasığımda hafif hafif ağrılar,batmalar olunca acaba oldu mu diyorbir haftam haber verebilmek için size hayırlısı bakalım kısmet canım