Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Kullanıcı Adı------Yaş-----Molün Türü------Bekleme Süresi --------- Durumu
  1. Azure ----------- 25-------Tam---------------- 1 yıl ------------------Bekliyor ( 4 ay geçti)
  2. Ajda06 ------------39----Parsiyel----------------4 ay-------------------Bekliyor ( 2 ay geçti )
  3. Jazhara------------------ Parsiyel----------------6 ay-------------------Bekliyor
  4. İstanbul84--------------
  5. dbediz ---------------------------------------------1 yıl -------------------süre tamamlandı
  6. İzmir35530-------32----- Tam------------------1 yıl --------------------8,5 ayda bıraktı

Son düzenleme:
İYİ GECELER ARKADAŞLAR,tabloyu yapan arkadaşın ellerine sağlık. bilgilendirici olmuş. benim bugün regl günüm ama olmadım hamile kalmış olabilirim kısmet artık bekleme süremin bitmesine 3,5 ay daha vardı ama işalllah size bu hafta güzel haberler veririm burada bazı arkadaşların karamsarlığa düştüğünü gördüm yaşadıklarınızın aynısını bende yaşıyorum,çevrem hamile dolu ama daha çok kendime bakıyorum en azından sağlığım yerinde mol yayılmadan kurtuldum hamile kalabiliyoruz daha çok çocuk yaparız lütfen canınızı sıkmayın herşey yoluna girer

evet güzel olmuş cnm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşlhh ne zaman yaparsın testi:) ilk müjdeyi senden duyalım inşlhh arkandan gelek bizde ama ayagını sür hamile kalınca:))

Son düzenleme:
bilmiyorum idrar testi var ama ne zaman yapayım doğru çıkar?işallah inan hepimiz için umut olacak çünkü ben burdan cesaret aldım korunmayı bıraktım işallah hayırlı olur

teşekkür ederim,benim parsiyel moldü,umarım nisan ayında yeni eve taşınacağız inşallah uğurlu gelir:)

iyi akşamlar istanbul84,benim ki farklıydı ya ben 26.haftaya kadar yavrumlaydım,erken doğum yaptım,sonra 15 günde gördüm canımın canını ama hayat işte neyin iyi olacağını bilemiyoruz,sonra incelemeler sonucu parsiyel mol çıktı,rutin kontrollerde de hep bi sıkıntı vardı ama teşhis koyamamıştı dr.lar,öle işte,Allahım nasip etsin hepimize sağlıklı gebelikler,sağlıklı bebeler,İnşAllah.

yok başlamadım,napsam kaç ay önceden başlanması gerekli,tekrardan kontrole gidicem çünkü adetlerimde bi azaldı ki nerdeyse hiç olmuyorum bu da kafamda sıkıntılara neden oluyor,Benim de iş yerimde geçen yıl çok sıkıntılarım olmuştu gebelik raporlarla ve hastanede yatmakla geçmişti tabi idareyle aram çok kötü olmuştu,okulda işler aksadı,dönem sonu gittiğimde doğum iznide bittiğinde herkes bebeğim sormuştu,kaybettiğimi ağlayarak söyledim,şimdide hadi derya artık sıra sende dediklerinde kısmet diyorum,ya da bazen bayanlar aralarında konuşuyor,aman çocuk yapmakta ne var zam versin hükümet yaparım bi tane daha,yaaaa diyorum içimden ne kolay di mi,dert vermesi Allahım kimseye ama yaşamayn bilmyor,eşime bazen bizim hiç çocuğumuz olmıcakmış gibi geliyor içime hep böyle başkalarının çocuğunu sevcekmişiz gibi geliyor diyorum,saçmalama iyi düşüncez gelcek yavrumuz diyor,İnşAllah..

bediz seninki 26 haftalıkkenemi dogdu yaşamadımı cnm ya kusura bakma senin hakkında bişi bilmiyorumda cok gcş olsun başın saolsun:

bediz seninki 26 haftalıkkenemi dogdu yaşamadımı cnm ya kusura bakma senin hakkında bişi bilmiyorumda cok gcş olsun başın saolsun:

teşekkür ederim canım erken doğan bebekler biliyorsun ki birçok gelişimini tamamlamadan doğduğu için sıkıtılı oluyor,solunum cihazına bağlı 15 gün yaşayabildi,ciğer gelişimi ve arkasından gelen sıkıntıları aşamadı yavrum,nasip ne diyelim

( rabbım daha saglıksını hayırlısını nasip etsin inşlh cnm vardır bundada bir hayırr

azurem söylemişsin alını ile ekleyin bilgilerinizi diye ama ben tabloya ekleyemedim nasıl olcak ki,tekrardan soruyorum kusura bakma,iyi geceler

oldu galiba,bizde umarım tabloda güzel bebeklerimizin doğuşunu müjdeleriz

Çok geçmiş olsun dbediz. Herkes kendi yaşadığını ve çektiğini bilir. bize düşen sana Allahtan sabır dilemek. Umarım bir daha bebeğine dair hiç bir skıntıyla karşılaşmazsın. Herkesin imtihanı farklı farklı bu dünyada. Zaten bu inancımız olmasa her şey daha zor gelirdi bizlere. Sen Allah'a güven. Olumlu düşünmeye çalış.

Son düzenleme:

oldu sanırım..hayırlı haberler herkezden inşallah..

tablonuz hayirli ugurlu olsun hanimlar size ugur getirsin korunma sureniz bitince sonuc bebisimiz dogdu olur insallah

günaydınn kkızlarrr nasılsınız burda hava cok güzel mis giib yazdan kalma gibi icim kıpır kıpır offf şeytan dürtüyor beni bu ayın sonunda testlerin cıksın bırak korunmayı ama işte mecburen en azından mart ayıda cıksın diyom bakalım bana güvenilmez::::))

dbediz öncelikle geçen sene yaşadıkların için çok geçmiş olsun.üzücü şeyler ama elden birşey gelmiyor.demekki yiyecek ekmegi yokmuş öyle bakalım sen dualarını eksik etme.
bende eşime her günn söylüyorum o beni teselli ediyor.bende diyorum herkez hamile ben kalmıyacagım gibi geliyor diyorum pes etme olucak içim temiz diyor.ama çok zor bir durum aklıma geldikçe aglıyorum.hatta çevremdekiler psikolojik destek al diyor yok diyorum ya ne yapıcam...ordan çık yine aynısın zaten kafama herşeyi takıyorum.
ama geçen seneden beri ruh gibiyim.dışada hamile görsem içim çekiliyor.ve iş yerinde bu sene hamile çok var.dün bi kız kaldı.buğün biri.bu ne ya diyorum herkez kalıyor.
yeni evli olsak daha kolay olurdu 3 sene yi geçti evleneli 2 sene korundum.sonra hamile kaldım mol gebelik.inşallah allah birdaha yaşatmaz.ama ben allahtan isteyen herkeze versin diyorum....
siz de durum ne.sizler nasılsınız.kızlar siz yine şanslısınız.degerleriniz hemen düştüde aylıga geçtiniz.benim çok zor düşmüştü.çok şükür geç falan ama düştü....
herkez iyi mi.....

cok şükr cnm ebn kendi adıma iyiym kendimi diyete verdim ben bu yılın 2 kere hamile kalınca cok cabuk alıyorum kiloyu onu verem bari diye ugraşıyorum zaten calışıyorumda vakit öldürüyorum yani genetik testlerimi hala cıkmadı bekliyorum bakalım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…