Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

slm bendemol gebelik teşhisi konulup korunma süresini bekleyenlerdenim ama cok zormuş herkesin dediği gibi ilk duyunca internete girdim aman Yarabbi hayatım karardı ama şimdi elhamdulillah iyiyim ve güçlüyüm

slm bendemol gebelik teşhisi konulup korunma süresini bekleyenlerdenim ama cok zormuş herkesin dediği gibi ilk duyunca internete girdim aman Yarabbi hayatım karardı ama şimdi elhamdulillah iyiyim ve güçlüyüm

Geçmiş olsun. ne kadar zaman geçti? herkesin hikayesi farklı, burada mol gebelikle ilgili yeni bişi öğrenmiyoruz, ama dertleşip birbirimize ümit veriyoruz, iyi oluyor yani :) Benim teşhis konulalı neredeyse 6 ay oluyor ben daha yeni yeni giriyorum foruma. o ilk şoku atlatmam gerekiyordu sanırım.

Buarada İzmir hakkında hayırlısı olsun. biz de baya meraklıyız ama dimi :) burada aynı heyecanı yaşıyoruz seninle beraber

Son düzenleme:

11 ocakta kürtaj oldum daha iki ay olmadı 1 ayda sıfırlandı beklemedeyiz genetik test yaptırmayı düşünüyoruz 2 ekimdede kürtajolmuştum o da boş gebelikti nasip iki ay o forumda gezmiştim hamile kalınca bıraktım ikincinin mol olduğunu öğrenince yaklaşık iki aydır takip ediyordum bugün yazdım ama buradakilerden güç aldım bi de bebekleriolunca çok mutlu oldu Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bizede naasip etsin inşaallah

Kullanıcı Adı------Yaş-----Molün Türü------Bekleme Süresi --------- Durumu

1. Azure ----------- 25-------Tam---------------- 1 yıl ------------------Bekliyor ( 4 ay geçti)
2. Ajda06 ----------39------Parsiyel-------------4 ay-------------------Bekliyor ( 2 ay geçti )
3. Jazhara----------39------ Parsiyel------------6 ay-------------------Bekliyor (2 ay geçti )
4. İstanbul84--------------
5. dbediz -----------30------Parsiyel-------------1 yıl -------------------süre tamamlandı
6. İzmir35530------32------- Tam----------------1 yıl --------------------8,5 ayda bıraktı
7. Melekkagan-------------------------------------------------------------Bekliyor ( 1 ay geçti )

Melekkagan o zaman seni de ekledim listemize :) İnşllah eklediğimiz gibi birer birer düşücez bu isimleri listemizden :) Eksik bilgilerini bekliyoruz

arkadaşlar iyi geceler ; Erkenden heyecanlandım ama olmadı. hamile değilim . hayırlısı... sizinle duygularımı paylaşmak istedim

canim evet birtek ben kalmisim ben direkt yaziyormuum tabloyu sen mibyazicaksin bide benim durum farkli degerlerim dustukten sonra 1 sene oldugu icin aslinda 1 seneyi gecti ama degerler gec dustugunden bekleme sureslnde yas 28 yazabilirsoin parsiyel mol canim oldumu ekleyebilcen mi

arkadaşlar iyi geceler ; Erkenden heyecanlandım ama olmadı. hamile değilim . hayırlısı... sizinle duygularımı paylaşmak istedim

canim sakin uzulme bu ay kismet degilmis insallah hayirli zamanda olur sen dualarini eksik etme olucak de... melekcim aramiza hosgeldin sanada gecmis olsun moralini yuksek tut heycaa ne guzel sizlerden haber almak ben eskilerin hepsini taniyorum yaxilarinizi hep takip edip moral buldum

azuem duzeltiyorum degerim gec dustugu icin daha 1 sene olmadi kurtaj olali 1 seneyi gecti yani bekleme suresi 1 yil bekliyor 8 ay yazabilirsin ...yas 28 ayy ya by beklemesi ne zor icim sisti .yani kafan karismadi dimi bwnim gibi degeri gec dusen yokki .aslinda kurtaj olduktan hemen sonra dwgwrim duase simdi baslamistim bile.siz sifiri bulduktan sonrami bekleme suwsi sayiyorsunuz yoksa kurtaj oldyktan sonrami kizlar cvp ararsiniz merak esiyorum

anladım canım bilgilerini. fırsatım olduğunda ekleyip yayınlarım ben. Benim de öyle hemen düşmedi ki ama. kürtaj olalı 6 ay oluyor ama benim 4 aydır negatif değerlerim. yani 1,5-2 ayda negatife düştü benim. seninde öyle gibi sanırım. değer olarak 5'in altı negatif sayılıyor. ben 5in altına düştüğü andan itibaren saymaya başladım. işte 4 ay oldu şimdilik. daha yolun yarısı bile değil aslında :)

Kullanıcı Adı------Yaş-----Molün Türü------Bekleme Süresi --------- Durumu

1. Azure ----------- 25-------Tam---------------- 1 yıl ------------------Bekliyor ( 4 ay geçti)
2. Ajda06 ----------39------Parsiyel-------------4 ay-------------------Bekliyor ( 2 ay geçti )
3. Jazhara----------39------ Parsiyel------------6 ay-------------------Bekliyor (2 ay geçti )
4. İstanbul84------28------- Parsiyel------------1 yıl-------------------bekliyor ( 8 ay geçti)
5. dbediz -----------30------Parsiyel-------------1 yıl -------------------süre tamamlandı
6. İzmir35530------32------- Tam----------------1 yıl --------------------8,5 ayda bıraktı
7. Melekkagan-------------------------------------------------------------Bekliyor ( 1 ay geçti )

kızlar listeye bakınca hedefe en uzak ben gibi duruyorum. Ama ben sonuna kadar beklermiyim bilmiyorum. Her şey yolunda giderse bekleyemem herhalde. Ama eğer hamile kalırsam ve olumsuz bişi olursa kendimi suçlarım sanırım, keşke bekleseydim diye. Bi de doktorum hiç razı değil erken bırakmama, ona da gidemem herhalde bir daha.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun melekkagan..bende mol gebeliği ilk öğrenip araştırdığımda dünyam başıma yıkıldı ..benim de 2 ay oldu..ilk 1 ay hep bir tedirginlik beta hcg düştümü , yükselirmi...şimdi daha iyiyim çok şükür. Allahıma sığındım ..inşallah cümlemiz bu bekleme süresini sağlıkla sıhhatle atlatırız..hayırlı sağlıklı hamilelik yaşarız..bebeklerimizi sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah...

benim değerim negatif olunca korunma sürem başladı..mart ayı itibariyle korunma sürem başlamış oluyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…