-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.341
iyi geceler herkese,okuyorumda ne güzel herkes yeniden denemeye karar vermiş bile çok özendim,benim de 1 yıl korunma sürem bu ay bitti öyleydi böyleydi derken koca 1 sene geçti,yavrumu hala unutamadım ama,dr.artık istediğin zaman gene deneyebilirsin dedi,ama ben hala neden korkuyorum kızlar,hemde çok,bebek ve çocuk gördüğüm zaman ki öğretmenim bir sürü yavrum var,içimdem çocuk isteği bi an olsun eksilmiyor,ama cesaretim hiç yok,çok zor ve sağlıksız bir gebelik geçirmiştim,aynılarını tekrardan yaşarım diye diye bakalım ne zaman,hayırlısı Allahtan,Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin,bana da nasip etsin,çok istiyorum çoookk,
iyi geceler herkese,okuyorumda ne güzel herkes yeniden denemeye karar vermiş bile çok özendim,benim de 1 yıl korunma sürem bu ay bitti öyleydi böyleydi derken koca 1 sene geçti,yavrumu hala unutamadım ama,dr.artık istediğin zaman gene deneyebilirsin dedi,ama ben hala neden korkuyorum kızlar,hemde çok,bebek ve çocuk gördüğüm zaman ki öğretmenim bir sürü yavrum var,içimdem çocuk isteği bi an olsun eksilmiyor,ama cesaretim hiç yok,çok zor ve sağlıksız bir gebelik geçirmiştim,aynılarını tekrardan yaşarım diye diye bakalım ne zaman,hayırlısı Allahtan,Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin,bana da nasip etsin,çok istiyorum çoookk,
canım ben geçen sene kürtaj olup 3 gün raporluydum tabi işe rapor çekince malum işyeri ortamını biliyorsun hemen duymuşlar hamile kaldıgımı ve alındıgını.
ve benim kan degerlerim düşmediği için tedavi oldugum için ben söylemeden iş yerine rapor faksı çekince teşhis kısmında mol gebeyi görmüşler düşünün işe döndüğümdeki soruları bende içimden sanane demek çok geldi ama olmuyor işte.hala bildikleri halde damarıma basıp sen çoçuk düşünmüyormusun demezler mi.kısmettt deyip geçiçtiriyorum.
inşallah kızlar bizde güzel haberler alır bizde mutlu oluruz.hergün önce size sonra kendme dua ediyorum.....
al işte bi kız daha hamile.şimdiden kendi aralarında gülmeker konuşmalar ayy sen nasıl kaldın demeler.hemen o ortamdan uzaklaşıyorum.
dbediz sen folik asite başladın mı....korkularını anlıyorum inan bana ben senden daha da çok korkuyorum.ve kendime kızıyorum keşke evlendiğimde korunmasaydın.bunları hesap edemezdik ama korunmasaydım keşke....çok pişmanım.....
Ben de korunmuştum evlendiğimde. neredeyse 1yıl korunduk. sonra bıraktığım ay hamile kaldım. ama sonuç olumsuz oldu. Şimdi biraz ümitliyim yine çabuk hamile kalabilirm diye. ama inşl her şey sağlıklı sıhhatli gider önemli olan bu. Ben raporları elden teslim ediyorum. Bi de doktora söylüyorum başka bişi yazın diye. Geçen hafta kontrole gittiğimde 1 gün rapor yazdırdım, müdahele etmesem mol gebelik yazıyorlardı.
Benim 4 ay oldu şimdi. 6 ay korunmayı düşünüyorum ya hani, acaba folik asite başlasam mı? yoksa 6 ay geldiğinde ya cesaret edemezsem korunmayı bırakmaya? kafam karışık yani
Forumun kendi mesaj panelinde tablo yapmayı beceremedim o yüzden üstteki gibi yaptım bende. üstüne tıklamanız yeterli. Bu arada ismini yazmayı unuttuğum arkadaşlar lütfen bizleri bilgilendirin. ve mol gebelik geçirip foruma üye olmayan bi çok kişi var eminim. onları da bekliyoruzzz.
Konunun ilk sayfasına baktım da konunun sahibi burcuerdem liste yapmış mol gebelik geçirenler ve son durumları hakkında. bir çoğu bebeklerine kavuşmuşlar maaşallah. Hadi bakalım sıra bizde. Burcuerdem bu aralar bebeğinin sağlık sorunlarıyla uğraşıyor sanırım. Biz burada onun topiğini ele geçirmiş gibi olduk ama madem birbirimizi burada bulduk şimdi yeni başlık açmaya gerek yok. Biz listeyi burada yapalım, başlığın sahibi belki daha sonra sayfa başına alır bizi. En azndan biz birbirimizi daha iyi takip etmiş oluruz. Ve dualarımıza birbirimizi de katarız.
Ben ilk olarak aklıma gelenleri ekliycem. Siz kendi bilgilerinizi alıntıyla doldurun. Bu forumu takip edip mol gebelik geçiren, şu anda bekleme süresinde olan herkesi bekliyoruz...
Eki Görüntüle 641440 Sonuç[/B]
Ajda üstteki tablo
[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]yawwww bi türlü anlaşamadık ajda. Ama hata ben de eksik yazmışımsiz düz yazı olarak yayınlayın ben eklemeyi yapıcam en kısa zamanda :) Aynen şu şekilde:
Ajda06- (39) - parsiyel-mole- 4 ay- bekliyor (.2.ay... süre geçti)
Bu arada ben yokum bi kaç saat. Film izliycez eşimle :)