- 20 Şubat 2010
- 221
- 7
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.321
anladım cnm cok gcmş olsun
selam..inşallah atlatıcaz bu durumuda ..Evet bu bir imtihan bizlere yaradandan ..
Ben de aylık takipteyim canım şu anda. tam mol geçirmiştim ve 4 aydır negatif. Geçen ay tam adet öncesi gitmiştim doktora. Doktor ultrason muayenesinde rahim içinde bir kalınlaşma olduğunu gördü ama adet dönemi öncesi bu normalmiş. Adetten sonra gel o zaman net anlarız demişti. Bu haftasonu yine gittim.Ama adetten hemen sonra yani 1-2 gün içinde gitmem gerektiğini anlayamamışım. Bi sonraki adet dönemine az kaldığı için doktor yine anlayamadı. İnternetten araştırdım bi çok sebebi olabilirmiş bunun. Umarım olağan bi durumdur.
Allaha şükür değerlerimde bi sıkıntı yok ama Her doktora gidişimde moralim bozuluyor. Sorunsuz hatta yanlışlıkla hamile kalanlara imreniyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder umarım.
aynen cnm burda birbirimize destek cıkarak atlatacagız inşlh ALLAH buyktur sen korunmayı bırakmadın demi tam ne zamn kürtaj oldun sen
yok bırakmadım... sanırım biz senle yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanlarda kürtaj olduk..daha önceki yazışmalardan öyle hatırlıyorum..ben 5 ocakta kalp durması sonucu kürtaj olmuştum..
aaa evet haklısın aynı aymış zamandaymış sen beta hcg sıfır demi şimdi ama seninde parseyel moldu ben genetikler cıksın bırakacam bakalım
arkadaşlarım allah hepinize sabır versin bende 8,5 aydır bekleme süresindeyim hatta benimki tam moldü. ama sıkılıdım artık doktorlardanda moldende beklemektende belki yanlış ama korunmayı bıraktım yarın regl günüm bakalım ne olacak? bende ki biraz deli cesareti ama bu sitede bana çok ümit verdi. burayı keşfetmeseydim kuzu kuzu 1 yılımı beklerdim herelde...doktorları çok kafanıza takmayın 2 defa üst üste mol olan pek yok diye biliyorurm yinede ben sizin kafanızı karıştırmayım size iyi pazarlar bol moreller dilerim
arkadaşlarım allah hepinize sabır versin bende 8,5 aydır bekleme süresindeyim hatta benimki tam moldü. ama sıkılıdım artık doktorlardanda moldende beklemektende belki yanlış ama korunmayı bıraktım yarın regl günüm bakalım ne olacak? bende ki biraz deli cesareti ama bu sitede bana çok ümit verdi. burayı keşfetmeseydim kuzu kuzu 1 yılımı beklerdim herelde...doktorları çok kafanıza takmayın 2 defa üst üste mol olan pek yok diye biliyorurm yinede ben sizin kafanızı karıştırmayım size iyi pazarlar bol moreller dilerim
parıss neden konuşmuyon naptın nasılsın nasıl gidiyor :)
İnşallah cümlemiz atlatırız bu durumu.. çok teşekkür ederim sağolasın canım..evet ilk gebelikti 4.5 cm lik çikolata kistine rağmen hamile kalmıştım..kürtaj da görmüş dr perdeyi ama almamış oysa 15 dk lık bir işlem oluyormuş..mol gebelikte dr 6 ay korunma süresi verdi sonra ameliyat birde ameliyattan sonra rahmin toparlanması için belirli bir süre var toplamda 1 seneyi bulur yaşta gidiyor..Allahın takdiri, başka dert vermesin demekten başka söylenecek söz yok...inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşuruz cümlemiz..
Canım ya aklıma takıldı da sorayım dedim. Doktor neden bekleme süresi bittikten sonra perdeyi alırız dedi. Daha önce alsa, hem böylece bekleme süresi bittiğinde rahim de toparlanmış olur. Bildiğim kadarıyla Normal bi kürtajdan sonra yaklaşık 2 ay veriyorlar rahim toparlanması için.
arkadaşlar güzel temennileriniz için sağolun yarın regl olmazsam test yapıcam olumlu olumsuz mutlaka yazarım herkese iyi geceler